VB - 2018

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2018. július 15., vasárnap 11:05-kor befejeződött.

Franciaország
41
42%
Horvátország
57
58%

Szavazatok száma: 98

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2018

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. június 30., szombat 15:09

Remy írta:Giroud és Matuidi is kezd. :lol:
a dösamp hatás. :salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. június 30., szombat 15:05

Giroud és Matuidi is kezd. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. június 30., szombat 13:59

Kíváncsi vagyk Messi felszabadultabb lesz-e miután Vanczák Vili hivatalosan is visszavonult.. :D

Viccen kívül én 3 forgatókönyvet tudok most elképzelni:
- a franciák ráállítanak 1-2 embert Leora, ezzel szinte meg is ölik őket és tényleg vérengzés lesz :/
- a franciák szintén ráállítanak Leora 1-2 embert de a többiek hozzák magukat és egy küzdelmes - talán sok gólos - meccs lesz ahol még mindig valószínűbb a kakas win
- a franciák nem akarják/nem tudják Messit kivenni a játékból, ő hoz egy fasza meccset és nyernek az argentínok..hát erre látom a legkisebb esélyt :-(
Som i Serem!
6oat

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. június 30., szombat 12:11

A franciáknak tudás és játékosállomány szerint tovább kéne jutni, de akkora faszok hogy az hihetetlen, főleg az edzőjük. A másik oldalt meg csak ott van a messi faktor ami dönthet úgyh azt mondom argentína talán. Este meg kb 50-50, akinek nagyobb szerencséje lesz

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 30., szombat 11:54

Francia-argentín dösampon fog múlni.Ha neki esnének argentínának valószínűleg kifiléznék őket de mivel dösamp egy beszari fasz így rámennek a 0-0, 1-0ra amit az argentínok majd köszönnek szépen és tovább makkolják magukat.

A másik meccs meg Cr-en.Ha olyan napot fog ki tovább mennek a portugálok, minden más esetben uruguay.

De a forduló meglepetése úgyis az oroszok továbbjutása lesz. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. június 30., szombat 11:45

kellemetlen lehet Sampaolinak, hogy fel kell néznie, Messire...látszik az is, mennyire örömét leli ebben a goat !
nincs ehhez hozzászokva.

:mrgreen:

az a baj ezzel a Gall vs GOAT "rangadóval", hogy egyiket se igazán favorizálom....suáreznek se igen tudnék vigadni, szóval marad, CR ! B-)
de erre kicsi a sansz, mehet is tipszmixbe :hmmm:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. június 30., szombat 11:25

Valaki állítsa már le, nekem kellemetlen már ez a seggnyalás amit csinál...

Nagyon remélem, hogy porrá verik őket ma a franciák, pedig őket sem csípem különösebben.

Amúgy remélem is, hogy mindenki Messi szintjén lesz, aztán a meccs végén lesz 60-65km futás a csapatstatisztikában. :mrgreen:
Másik meccsen Cé extra kell, különben uruguay nyer.
Esélyes, de én nem vagyok elájulva Uruguaytól sem. Favágó brigád, ha építkezni kell, szerintem meg lesznek fogva, remélem jön az EB-style fegyelmezett védekezés a portugáloktól, aztán meglátjuk, hogy a lendületből jövőket hogy fogja meg alltimetop Godin és brigádja.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. június 30., szombat 11:23

Dembelé meg Mbappé jó lesz a szélre a gyenge argentin szélső védők mellé, középen Grizes tud majd érvényesülni. Szerintem a franciák simán nyernek, nagyon fekszik nekik az argentin csapat stílusa.

Másik meccsen Cé extra kell, különben uruguay nyer.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. június 30., szombat 11:15

Ha az argentínok úgy fognak focizni, mint a csoportkörben, nem defenzívebben, akkor Griezmannak ma pont lenne értelme.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. június 30., szombat 11:13

Kerlon írta: Griezmannt is el kéne felejteniük. Btw Kanté megfogja Messit, Varane a többi megoldja hátul, egy gólt meg majd Mbappe eltesz és ennyi volt.
Kerlon for pres :agree:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 30., szombat 10:41

pheco írta:En nem tudom elkepzelni, hogy kiesnek a franciak. Eddig nem mutattak semmit, de kurva sok van ebben a csapatban. Messit kiveve minden poszton jobbak. Jo lenne Giroud elfelejtenek mara es a Dembele-Griez-Bappe sor kezdene, siman szetfuthatnak a gyenge argentin vedelmet.
Griezmannt is el kéne felejteniük. Btw Kanté megfogja Messit, Varane a többi megoldja hátul, egy gólt meg majd Mbappe eltesz és ennyi volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. június 30., szombat 10:31

pheco írta:En nem tudom elkepzelni, hogy kiesnek a franciak. Eddig nem mutattak semmit, de kurva sok van ebben a csapatban. Messit kiveve minden poszton jobbak. Jo lenne Giroud elfelejtenek mara es a Dembele-Griez-Bappe sor kezdene, siman szetfuthatnak a gyenge argentin vedelmet.
Jó a szó.

Fekirt még betolnám középpályára.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. június 30., szombat 10:26

En nem tudom elkepzelni, hogy kiesnek a franciak. Eddig nem mutattak semmit, de kurva sok van ebben a csapatban. Messit kiveve minden poszton jobbak. Jo lenne Giroud elfelejtenek mara es a Dembele-Griez-Bappe sor kezdene, siman szetfuthatnak a gyenge argentin vedelmet.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 30., szombat 10:13

Galacticos írta:
RealAsensio írta:Teli van furcsasagokkal ez a vb, ugyhogy ma Argentina tovabbjut. Ahogyan Portugalia is, egy jo oreg dontetlen+hosszabbitas+tiziparbaj utjan. :D
ha az összejön, akkor jobban fogok szurkolni ronaldonak a negyeddöntőben argentína ellen mint bárkinek bármikor válogatott szinten.
Egy agon vannak, kovetkezo korben osszejonnek, figyeljetek meg :shifty: bar jobban orulnek ha a franciak mennenek tovabb es megismetlodne az eb donto, de elobbi annyira adja magat. Remelem CR-eknek kijon a lepes.
:goat:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. június 30., szombat 10:10

RealAsensio írta:Teli van furcsasagokkal ez a vb, ugyhogy ma Argentina tovabbjut. Ahogyan Portugalia is, egy jo oreg dontetlen+hosszabbitas+tiziparbaj utjan. :D
ha az összejön, akkor jobban fogok szurkolni ronaldonak a negyeddöntőben argentína ellen mint bárkinek bármikor válogatott szinten.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 30., szombat 10:08

Teli van furcsasagokkal ez a vb, ugyhogy ma Argentina tovabbjut. Ahogyan Portugalia is, egy jo oreg dontetlen+hosszabbitas+tiziparbaj utjan. :D
:goat:

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. június 30., szombat 10:04

Hat igen nagyon szepen tud hatrafele futni a labdaval, meg mindig jobbra meghuzni - kicsit sem kiszamithatoan - es aztan egy szar beadast produkalni.
Dugikoszta meg a leggyorsabb jatekos a palyan...
de, HATÁSOS ! :lol:
mondd, hogy nem így van. :kivagyhe:

ma remélem, a Franciák odateszik magukat, Uruk meg megeszik sztm CRcsapatot. szó szerint.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. június 30., szombat 10:04

Eddig eleg erdekes nekem ez a vb. A szavazason nemetekre nyomtam mert nem lattam kiemelkedo csapatot es hat a nemetek hozzak magukat no matter what...(vagy meg sem :D ). Ez van elkurvult a vilag.... Mindekozben a spanyolokat szerettem volna csak logikusan nezve nem sok eselyt adok nekik. Olyan most a spanyolok jateka mint a RM osszel langyos, otlettelen lassu korbeadogatas....semmi killer hajlam, rossz nezni az egeszet + meg edzo sincsen aki rendet vagjon.
A franciaktol sokat nem varok csak hogy kuldjek haza Messit & co-t. Ha ez megvan utanna tok8 nekem ki nyeri. Most talan a brazilokban latom azt hogy megvan a lendulet es elkepzeles is...na meg a tudas :mrgreen: Ettol meg inkabb a horvat, belga duonak szurkolok inkabb....mert Modric es Hazard...na meg a braziloknak mar igy is sok csillaguk van.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. június 30., szombat 9:54

H.E.H.E. írta:hát igen, 3 nagy csalódás van nálam, hogy sosem játszott itt, amikor topon voltak - a nyilvánvalókon kívül, hogy nem a top ronaldo és ronaldinho került hozzánk - nesta, vieira és essien.

remélem bappe nem áll be ebbe a sorba.
Jó neked nekem több is :D Drogba, Pirlo, Vieira, Essien, Dinho, Nesta, csucs Thuram...

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 30., szombat 9:44

Mickey írta:
H.E.H.E. írta:na van remény, meg brazil gyógyorvoslás csodája az amazonas mélyéről, dugikoszta ma már labdával edzett, lehet nem kell többé a fáradt sablonszar vilient nézni.
ne éld bele magad, úgy is Willian lesz ott :lol:
én nem is bánom, sztm eddig nagyon is korrekt a teljesítménye.

:-* :mrgreen:
Hat igen nagyon szepen tud hatrafele futni a labdaval, meg mindig jobbra meghuzni - kicsit sem kiszamithatoan - es aztan egy szar beadast produkalni.
Dugikoszta meg a leggyorsabb jatekos a palyan...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Vissza: