a dösamp hatás.Remy írta:Giroud és Matuidi is kezd.

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. június 30., szombat 15:09
a dösamp hatás.Remy írta:Giroud és Matuidi is kezd.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. június 30., szombat 15:05
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. június 30., szombat 13:59
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. június 30., szombat 12:11
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 30., szombat 11:54
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. június 30., szombat 11:45
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. június 30., szombat 11:25
Esélyes, de én nem vagyok elájulva Uruguaytól sem. Favágó brigád, ha építkezni kell, szerintem meg lesznek fogva, remélem jön az EB-style fegyelmezett védekezés a portugáloktól, aztán meglátjuk, hogy a lendületből jövőket hogy fogja meg alltimetop Godin és brigádja.Másik meccsen Cé extra kell, különben uruguay nyer.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. június 30., szombat 11:23
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. június 30., szombat 11:15
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. június 30., szombat 11:13
Kerlon for presKerlon írta: Griezmannt is el kéne felejteniük. Btw Kanté megfogja Messit, Varane a többi megoldja hátul, egy gólt meg majd Mbappe eltesz és ennyi volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 30., szombat 10:41
Griezmannt is el kéne felejteniük. Btw Kanté megfogja Messit, Varane a többi megoldja hátul, egy gólt meg majd Mbappe eltesz és ennyi volt.pheco írta:En nem tudom elkepzelni, hogy kiesnek a franciak. Eddig nem mutattak semmit, de kurva sok van ebben a csapatban. Messit kiveve minden poszton jobbak. Jo lenne Giroud elfelejtenek mara es a Dembele-Griez-Bappe sor kezdene, siman szetfuthatnak a gyenge argentin vedelmet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. június 30., szombat 10:31
Jó a szó.pheco írta:En nem tudom elkepzelni, hogy kiesnek a franciak. Eddig nem mutattak semmit, de kurva sok van ebben a csapatban. Messit kiveve minden poszton jobbak. Jo lenne Giroud elfelejtenek mara es a Dembele-Griez-Bappe sor kezdene, siman szetfuthatnak a gyenge argentin vedelmet.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. június 30., szombat 10:26
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 30., szombat 10:13
Egy agon vannak, kovetkezo korben osszejonnek, figyeljetek megGalacticos írta:ha az összejön, akkor jobban fogok szurkolni ronaldonak a negyeddöntőben argentína ellen mint bárkinek bármikor válogatott szinten.RealAsensio írta:Teli van furcsasagokkal ez a vb, ugyhogy ma Argentina tovabbjut. Ahogyan Portugalia is, egy jo oreg dontetlen+hosszabbitas+tiziparbaj utjan.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. június 30., szombat 10:10
ha az összejön, akkor jobban fogok szurkolni ronaldonak a negyeddöntőben argentína ellen mint bárkinek bármikor válogatott szinten.RealAsensio írta:Teli van furcsasagokkal ez a vb, ugyhogy ma Argentina tovabbjut. Ahogyan Portugalia is, egy jo oreg dontetlen+hosszabbitas+tiziparbaj utjan.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 30., szombat 10:08
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. június 30., szombat 10:04
de, HATÁSOS !Hat igen nagyon szepen tud hatrafele futni a labdaval, meg mindig jobbra meghuzni - kicsit sem kiszamithatoan - es aztan egy szar beadast produkalni.
Dugikoszta meg a leggyorsabb jatekos a palyan...
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. június 30., szombat 10:04
HozzászólásSzerző: Professore » 2018. június 30., szombat 9:54
Jó neked nekem több isH.E.H.E. írta:hát igen, 3 nagy csalódás van nálam, hogy sosem játszott itt, amikor topon voltak - a nyilvánvalókon kívül, hogy nem a top ronaldo és ronaldinho került hozzánk - nesta, vieira és essien.
remélem bappe nem áll be ebbe a sorba.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 30., szombat 9:44
Hat igen nagyon szepen tud hatrafele futni a labdaval, meg mindig jobbra meghuzni - kicsit sem kiszamithatoan - es aztan egy szar beadast produkalni.Mickey írta:ne éld bele magad, úgy is Willian lesz ottH.E.H.E. írta:na van remény, meg brazil gyógyorvoslás csodája az amazonas mélyéről, dugikoszta ma már labdával edzett, lehet nem kell többé a fáradt sablonszar vilient nézni.![]()
én nem is bánom, sztm eddig nagyon is korrekt a teljesítménye.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem