Premier League
- Galacticos
Re: Premier League
igazából mind a három csatárjukat el kéne passzolni és megkellett volna tartani lukakut. vagy megvenni egy cavanit és rotálni lukakuval.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem úgy tűnik, hogy samu barátunk kiégett.----mata---------willian--------hazard---
-------------------samuel----------------
biztos lesznek góljai, meg jó meccsei, de nyomokban sem fog emlékeztetni a korábbi énjére.
ez pedig azért rossz, mert torres ugye olyan, amilyen a chelseaban, demba ba pedig számomra óriási kérdőjel.
mehetne a középcsatár nélküli játék, ha már ilyen sok a pofás tkp.
ráadásul hazard egész jó befejező is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezzel a Chelsea meccsel vallatni lehetne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mondjuk ez a sámuel csak nyomokban tartalmazza a régit, lehet balhátvédnek jobb lenneGalacticos írta:azért egy irányítónál ne a labda nélküli játék legyen már egy érv. vagy tkp-nál.Kerlon írta: Múltkor linkelte valaki a labda nélküli játékos cikkét és abban tökéletesen leírták, hogy miért jók ezek a játékosok.
középpályán közepén játsszon okosan, de elöl pörgesse a fülén a labdát.![]()
de egyébként én matat előbb nyomatnám mint ezt a schürrlét.
----mata---------willian--------hazard---
most hazard is gyenge, de mindenki más is. schürrle kiegészítő embernek jó, de a speciális sokat fogja tolni. de h ez az oscar miért jó, arról nem tudok
Nem illik.
- Galacticos
azért egy irányítónál ne a labda nélküli játék legyen már egy érv. vagy tkp-nál.Kerlon írta: Múltkor linkelte valaki a labda nélküli játékos cikkét és abban tökéletesen leírták, hogy miért jók ezek a játékosok.
középpályán közepén játsszon okosan, de elöl pörgesse a fülén a labdát.

de egyébként én matat előbb nyomatnám mint ezt a schürrlét.
----mata---------willian--------hazard---
Mert nem értesz hozzá.Galacticos írta:egyáltalán nem vagyok egy nagy mata fan őt sem tartom igazán sokra

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A Hazard-Oscar páros állandó a Chelesaben, oda max akkor nyúl Mourinho, ha hét közben meccs van. A 3. hely szabad egyedül.
Ja igen, de Mourinho nem rotálja, hanem szimplán kiteszi. Elmúlt meccsen is Oscar játszott meg Hazard és kirakta Williant Schürrle helyett. Mata játszott 120 percet a PL-ben és 24-et a BL-ben 3 meccsen. A többiek meg 2-3szor ennyit. Ez nem rotálás, hanem szimpla kihagyás. Még Williant is bedobta a BL-ben a kezdőbe pedig azonkívül meccse se volt a Chelseavel... A másik meg, hogy Mourinho nem szokott rotálni.Anis írta:csak épp tudni kéne mi a helyzet és nem állandóan Mourinhot b*sztatni mindenért! Van vagy féltucat középpályása, ROTÁLNI is kell. amúgy meg Mata a nyáron sem volt 100%-os és az első meccseken is látszott hogy nem az igazi. Ezért is van ez hogy nem mindig kezd. De van ott egy Oscar, Willian, De Bruyne, Hazard, Schürrle és még ki tudja hogy ki... megoldják okosba.Kerlon írta:Mourinho meg totál parkoló pályára rakta Matat. Lehet már a télen valaki könnyen, olcsón vehet sztárt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
egyáltalán nem vagyok egy nagy mata fan őt sem tartom igazán sokra -kerlonnal újabb közös pont
- de a múlthéten kezdette őt mou és mata flop volt bár akkor az egész csapat.
willian és schürrle közül az egyik viszont felesleges volt, mata az elmúlt két évben mind2x őt választották az év legjobbjának a kékeknél...

willian és schürrle közül az egyik viszont felesleges volt, mata az elmúlt két évben mind2x őt választották az év legjobbjának a kékeknél...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
csak épp tudni kéne mi a helyzet és nem állandóan Mourinhot b*sztatni mindenért! Van vagy féltucat középpályása, ROTÁLNI is kell. amúgy meg Mata a nyáron sem volt 100%-os és az első meccseken is látszott hogy nem az igazi. Ezért is van ez hogy nem mindig kezd. De van ott egy Oscar, Willian, De Bruyne, Hazard, Schürrle és még ki tudja hogy ki... megoldják okosba.Kerlon írta:Mourinho meg totál parkoló pályára rakta Matat. Lehet már a télen valaki könnyen, olcsón vehet sztárt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez az ember tényleg tönkretesz valakit amikor új csapathoz megy.Kerlon írta: Mourinho meg totál parkoló pályára rakta Matat.Lehet már a télen valaki könnyen, olcsón vehet sztárt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Oltári nagy hibának tartom, hogy a PL-be igazolt egy teljesen más stílusú csapatban, szóval én nem lepődök meg ezen.'shutterisland írta:ez a martinez is elmehet a fenébe, elviszi kölcsönbe deulofeut, spanyol edző, spanyol fiatal, emiatt bíztam benne, hogy jó biznisz lesz ez a kölcsönadás.
erre ma van kb 5 perce a bajnokságban, meg egy meccse a ligakupában.
ez a naismith-koné duó meg egy nagy nulla pedig, náluk jobbnak, de mindenképpen ígéretesebbnek érzem.
Mourinho meg totál parkoló pályára rakta Matat.

K
K
- Galacticos
azért látva a pool csatársorát és ismerve suarez játékát, hálát adok az égnek hogy nálunk cristiano ronaldonak hívják azt a játékost aki nullszögből is rávágja és nem sterlingnek, sturridgenak...
- 'shutterisland
ez a martinez is elmehet a fenébe, elviszi kölcsönbe deulofeut, spanyol edző, spanyol fiatal, emiatt bíztam benne, hogy jó biznisz lesz ez a kölcsönadás.
ez a naismith-koné duó meg egy nagy nulla pedig, náluk jobbnak, de mindenképpen ígéretesebbnek érzem.
- Galacticos
nem tudom hogy sírjak vagy nevessek ezen a csapaton.
az ellenfél térfeléről dobhatnak be, erre skrtel annyira technikás meg jól cselező játékos hogy elengedte a labdát hogy több területe legyen, erre kigurult.. jöhetett a soton majd a bedobást bedobták és hála kolo tourénak szöglet. abból meg gól.
lúzerek. olyan kényelmesen játszanak mint a barca 15kupával a zsebben, közben nekik csak 4meccsen van 10pontjuk.
az ellenfél térfeléről dobhatnak be, erre skrtel annyira technikás meg jól cselező játékos hogy elengedte a labdát hogy több területe legyen, erre kigurult.. jöhetett a soton majd a bedobást bedobták és hála kolo tourénak szöglet. abból meg gól.
lúzerek. olyan kényelmesen játszanak mint a barca 15kupával a zsebben, közben nekik csak 4meccsen van 10pontjuk.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Kolo is játszott már a jobboson. Olyasmi mint Ivanovic. Belső védőként és jobboson is megállja a helyét.Galacticos írta:de kolo touré a szélen?
Előző Swansea elleni meccsen is Wisdom helyére jött be a jobbosra (a "forrásom" szerint).
Plusz tavaly a Cityben is játszott középen és a jobboson is (Clichy-Nasta-Kompa-Kolo)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Galacticos
na oké.'shutterisland írta:én sakhot láttam már bal szélen játszani régebben (egyébként bal lábas is), kicsit olyasmi arc lehet, mint ramos, hogy eredetileg khv de szokta nyomni szélen is.
de kolo touré a szélen?

- 'shutterisland
én sakhot láttam már bal szélen játszani régebben (egyébként bal lábas is), eredetileg khv de néha szokta nyomni szélen is.
- Galacticos
most kajakra a pool négy kh-val tolja?
touré-agger-skrtel-sakho.
mindegy azért remélem nyernek.
touré-agger-skrtel-sakho.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
José
„Nem tetszett, ahogy a Chelsea a legutóbbi években játszott. A klub működése sem nyerte el a tetszésemet, változtatásokat szeretnénk eszközölni – kezdte a portugál szakember.

Szerintem azért a Chelsea szurkolók annyira nem panaszkodhattak, BL majd EL győzelem 2 év alatt, de most majd José helyrerakja a dolgokat, biztos lesz szép játék