Mondjuk én nem is írtam, hogy nincsenek, hanem más lett a szerepük. Kevésbé függ tőlük egy csapat és ők is beállnak a sorban, de még persze kiüt a kiváltságuk és úgy építik be őket az új rendszerekbe. Talán a legjobb példa Gündogan vagy Modric.___Samy___ írta:azért szerintem az is téves meghatározás, hogy már nincsenek irányítók
vannak csak már nem a szó szoros értelmében azok, mert maga a karmesteri feladat kevés a mai focihoz, sokkal több mindenhez kell "érteniük"

Premier League
Re: Premier League
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mou Oscar és Schürrle személyében talált két olyan játékost, akiknek nem büdös a munka, akik visszajárnak védekezni, ezzel levéve a terhet a helyi C. Ronaldóról, akit Hazardnak hívnak. Csak az öreg elfelejti, hogy Cé pár fokkal komolyabb játékos.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A többiből meg a minimumot. Az első félidő után hagytam az egész meccset a fenébe. Ez gyötrelem amit játszanak, ehhez képest a tavaly év végefelé a Benitezes meccsek álomkategóriákba mentek ugyanezzel a kerettel.R.M.C.F írta:M kihozta belőle a maxot.
Mondjuk ebben a Surle gyerekben mit lát Mou, annyira szintelen, szagtalan egy játékos, bár nagy teherbírású(Mou kedvence), ezerszer Willan vagy Mata.
Ennél az Etoonál meg a tavalyi Torres is sokkal jobban játszott, jobban beleillett a csapatba, nem lőtt gólokat, de nagyon jól tartotta a labdát és játszotta tovább a társaknak. Legalább Mou még egy BL aspiráns csapatot kiiktat ha így folytatja.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
rafael23 írta:7 év után Mikel megszerzi első premier liga gólját
JM kihozta belőle a maxot.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- rafael23
7 év után Mikel megszerzi első premier liga gólját

- ___Samy___
azért szerintem az is téves meghatározás, hogy már nincsenek irányítók
vannak csak már nem a szó szoros értelmében azok, mert maga a karmesteri feladat kevés a mai focihoz, sokkal több mindenhez kell "érteniük"
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Komolyan nem értem ezt a Mourinhót. Szegény Mata...
Télen Levy lecsaphatna rá.
Lamela---Eriksen--Mata
---------Soldado----------
A Pool meg szépen kikapott közben, éreztem, hogy nem kell megrakni őket.
Télen Levy lecsaphatna rá.
Lamela---Eriksen--Mata
---------Soldado----------

A Pool meg szépen kikapott közben, éreztem, hogy nem kell megrakni őket.
Herótom van mikor CR neki áll biciklizni meg pörgetni a fülén a labdát. Helyezkedéssel, mozgással már sokkal jobban meg lehet verni az ellenfelet, mint 1v1-ben és az irányítók is azért vesztettek az értékükből, mert csapat szinten sokkal jobban kontrollálható a játék, mint egy irányító függőtől, ezért jó a Dortmund, mert ott nem lehet egy emberre ráállni, mert van mellette még 4, akik tudnak focizni. Özil, Mata stb. tkp-k már nem irányítók, hanem tökéletes láncszemek a középpálya és a csatárok között, akik hibátlanul tudják megoldani a csatárok/támadók kiszolgálását. Nem bonyolítják túl a játékot és szerintem egyre jobban efelé a stílus felé alakul a labdarúgás.Galacticos írta:azért egy irányítónál ne a labda nélküli játék legyen már egy érv. vagy tkp-nál.Kerlon írta: Múltkor linkelte valaki a labda nélküli játékos cikkét és abban tökéletesen leírták, hogy miért jók ezek a játékosok.
középpályán közepén játsszon okosan, de elöl pörgesse a fülén a labdát.![]()
de egyébként én matat előbb nyomatnám mint ezt a schürrlét.
----mata---------willian--------hazard---
-------------------samuel----------------
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
igazából mind a három csatárjukat el kéne passzolni és megkellett volna tartani lukakut. vagy megvenni egy cavanit és rotálni lukakuval.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem úgy tűnik, hogy samu barátunk kiégett.----mata---------willian--------hazard---
biztos lesznek góljai, meg jó meccsei, de nyomokban sem fog emlékeztetni a korábbi énjére.
ez pedig azért rossz, mert torres ugye olyan, amilyen a chelseaban, demba ba pedig számomra óriási kérdőjel.
mehetne a középcsatár nélküli játék, ha már ilyen sok a pofás tkp.
ráadásul hazard egész jó befejező is.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezzel a Chelsea meccsel vallatni lehetne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mondjuk ez a sámuel csak nyomokban tartalmazza a régit, lehet balhátvédnek jobb lenneGalacticos írta:azért egy irányítónál ne a labda nélküli játék legyen már egy érv. vagy tkp-nál.Kerlon írta: Múltkor linkelte valaki a labda nélküli játékos cikkét és abban tökéletesen leírták, hogy miért jók ezek a játékosok.
középpályán közepén játsszon okosan, de elöl pörgesse a fülén a labdát.![]()
most hazard is gyenge, de mindenki más is. schürrle kiegészítő embernek jó, de a speciális sokat fogja tolni. de h ez az oscar miért jó, arról nem tudok
Nem illik.
- Galacticos
azért egy irányítónál ne a labda nélküli játék legyen már egy érv. vagy tkp-nál.Kerlon írta: Múltkor linkelte valaki a labda nélküli játékos cikkét és abban tökéletesen leírták, hogy miért jók ezek a játékosok.
középpályán közepén játsszon okosan, de elöl pörgesse a fülén a labdát.

Mert nem értesz hozzá.Galacticos írta:egyáltalán nem vagyok egy nagy mata fan őt sem tartom igazán sokra

K
K
A Hazard-Oscar páros állandó a Chelesaben, oda max akkor nyúl Mourinho, ha hét közben meccs van. A 3. hely szabad egyedül.
Ja igen, de Mourinho nem rotálja, hanem szimplán kiteszi. Elmúlt meccsen is Oscar játszott meg Hazard és kirakta Williant Schürrle helyett. Mata játszott 120 percet a PL-ben és 24-et a BL-ben 3 meccsen. A többiek meg 2-3szor ennyit. Ez nem rotálás, hanem szimpla kihagyás. Még Williant is bedobta a BL-ben a kezdőbe pedig azonkívül meccse se volt a Chelseavel... A másik meg, hogy Mourinho nem szokott rotálni.Anis írta:csak épp tudni kéne mi a helyzet és nem állandóan Mourinhot b*sztatni mindenért! Van vagy féltucat középpályása, ROTÁLNI is kell. amúgy meg Mata a nyáron sem volt 100%-os és az első meccseken is látszott hogy nem az igazi. Ezért is van ez hogy nem mindig kezd. De van ott egy Oscar, Willian, De Bruyne, Hazard, Schürrle és még ki tudja hogy ki... megoldják okosba.Kerlon írta:Mourinho meg totál parkoló pályára rakta Matat. Lehet már a télen valaki könnyen, olcsón vehet sztárt.
K
K
- Galacticos
egyáltalán nem vagyok egy nagy mata fan őt sem tartom igazán sokra -kerlonnal újabb közös pont
- de a múlthéten kezdette őt mou és mata flop volt bár akkor az egész csapat.
willian és schürrle közül az egyik viszont felesleges volt, mata az elmúlt két évben mind2x őt választották az év legjobbjának a kékeknél...

willian és schürrle közül az egyik viszont felesleges volt, mata az elmúlt két évben mind2x őt választották az év legjobbjának a kékeknél...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
csak épp tudni kéne mi a helyzet és nem állandóan Mourinhot b*sztatni mindenért! Van vagy féltucat középpályása, ROTÁLNI is kell. amúgy meg Mata a nyáron sem volt 100%-os és az első meccseken is látszott hogy nem az igazi. Ezért is van ez hogy nem mindig kezd. De van ott egy Oscar, Willian, De Bruyne, Hazard, Schürrle és még ki tudja hogy ki... megoldják okosba.Kerlon írta:Mourinho meg totál parkoló pályára rakta Matat. Lehet már a télen valaki könnyen, olcsón vehet sztárt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez az ember tényleg tönkretesz valakit amikor új csapathoz megy.Kerlon írta: Mourinho meg totál parkoló pályára rakta Matat.Lehet már a télen valaki könnyen, olcsón vehet sztárt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Oltári nagy hibának tartom, hogy a PL-be igazolt egy teljesen más stílusú csapatban, szóval én nem lepődök meg ezen.'shutterisland írta:ez a martinez is elmehet a fenébe, elviszi kölcsönbe deulofeut, spanyol edző, spanyol fiatal, emiatt bíztam benne, hogy jó biznisz lesz ez a kölcsönadás.
erre ma van kb 5 perce a bajnokságban, meg egy meccse a ligakupában.
ez a naismith-koné duó meg egy nagy nulla pedig, náluk jobbnak, de mindenképpen ígéretesebbnek érzem.
Mourinho meg totál parkoló pályára rakta Matat.

K
K