HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 21., szombat 17:38
több tekintetből hasznos, nekem legfőképp anyagilag.
egyszerű példa, pár hónapja van egy teremfocis csoportunk, ahol a hétfő-szerda-pénteki focira szoktunk mindig szervezkedni, ki ér rá, ki nem, ki tud jönni esetleg autóval, ki nem, stb.
ez korábban telefonhívások útján ment, de heti szinten legalább 3x300 forintot spórolok meg CSAK ezen a területén az életnek, hogy már a focit is ott szervezzük.
a csetelés az más, mert ott nagyon sok olyan dologról beszélgetek emberkékkel, amiért máskülönben nem hívnám fel, szóval azt annyira nem szoktam oda számolni, hogy tízezreket spórolok rajta.
viszont azért a hétköznapi dolgokból ott is visszajön 2-3 ezer forint szerintem havi szinten.
ismerkedés szempontjából is hasznosnak érzem.
én 3 éve a barátnőm így ismertem meg.
megláttam, bejelöltem, párszor dumálgattunk, és aztán már a többi ment a rendes kerékvágásban.
ha én nem vagyok fenn facebookon, akkor nagy eséllyel nem is ismerjük meg egymást, vagy épp rosszkor.
vagy mondhatnám azt is, hogy az egyik haverom egy olyan srác, aki régen látásból nem volt szimpatikus, de aztán így a facebook közegben feltűnt, hogy egyébként egy hullámhosszon vagyunk, hasonló a gondolkodásunk.
azóta meg jóban lettünk, és be is került már a haveri társaságunkba.
azt nem mondom, hogy nem tudnék facebook nélkül élni, mert mikor oda voltunk nyaralni vagy nem volt gépem, akkor is megvoltam nélküle, de azért amikor be van kapcsolva a gépem, be vagyok jelentkezve, és sokat használom.