willian és schürrle közül az egyik viszont felesleges volt, mata az elmúlt két évben mind2x őt választották az év legjobbjának a kékeknél...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 21., szombat 18:41
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 21., szombat 18:39
csak épp tudni kéne mi a helyzet és nem állandóan Mourinhot b*sztatni mindenért! Van vagy féltucat középpályása, ROTÁLNI is kell. amúgy meg Mata a nyáron sem volt 100%-os és az első meccseken is látszott hogy nem az igazi. Ezért is van ez hogy nem mindig kezd. De van ott egy Oscar, Willian, De Bruyne, Hazard, Schürrle és még ki tudja hogy ki... megoldják okosba.Kerlon írta:Mourinho meg totál parkoló pályára rakta Matat. Lehet már a télen valaki könnyen, olcsón vehet sztárt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 21., szombat 18:36
Ez az ember tényleg tönkretesz valakit amikor új csapathoz megy.Kerlon írta: Mourinho meg totál parkoló pályára rakta Matat.Lehet már a télen valaki könnyen, olcsón vehet sztárt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 21., szombat 18:30
Oltári nagy hibának tartom, hogy a PL-be igazolt egy teljesen más stílusú csapatban, szóval én nem lepődök meg ezen.'shutterisland írta:ez a martinez is elmehet a fenébe, elviszi kölcsönbe deulofeut, spanyol edző, spanyol fiatal, emiatt bíztam benne, hogy jó biznisz lesz ez a kölcsönadás.
erre ma van kb 5 perce a bajnokságban, meg egy meccse a ligakupában.
ez a naismith-koné duó meg egy nagy nulla pedig, náluk jobbnak, de mindenképpen ígéretesebbnek érzem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 21., szombat 17:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 21., szombat 17:21
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 21., szombat 17:12
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 21., szombat 16:11
Kolo is játszott már a jobboson. Olyasmi mint Ivanovic. Belső védőként és jobboson is megállja a helyét.Galacticos írta:de kolo touré a szélen?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 21., szombat 15:42
na oké.'shutterisland írta:én sakhot láttam már bal szélen játszani régebben (egyébként bal lábas is), kicsit olyasmi arc lehet, mint ramos, hogy eredetileg khv de szokta nyomni szélen is.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 21., szombat 15:40
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 21., szombat 15:36
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 21., szombat 10:52
José
„Nem tetszett, ahogy a Chelsea a legutóbbi években játszott. A klub működése sem nyerte el a tetszésemet, változtatásokat szeretnénk eszközölni – kezdte a portugál szakember.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 20., péntek 16:07
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 17., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 17., kedd 0:47
En is minden heten letoltom az osszefoglalokat. Foleg most, hogy a digi romaniaban nem adja a PL meccseket..Anis írta:Minden héten nézem az összefoglalókat és elég minőségi darabokat dobnak össze, plusz a köztes beszélgetések is nagyon jók: hol komolyak, hol viccesek, de semmiképp sem nevetségesek ahogy odaát egy Zuhanyhíradó.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. szeptember 16., hétfő 23:57
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 16., hétfő 23:40
és szerintem nagyon jó hogy ezt így megoldották.dragostej írta:A meccs előtt PL összefoglaló volt, ott pedig állandó szakértő.'shutterisland írta:durva, hogy egy szimpla hétfői PL meccsre beviszi a digi benét.
HozzászólásSzerző: dragostej » 2013. szeptember 16., hétfő 23:19
A meccs előtt PL összefoglaló volt, ott pedig állandó szakértő.'shutterisland írta:durva, hogy egy szimpla hétfői PL meccsre beviszi a digi benét.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 16., hétfő 23:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 16., hétfő 21:57
Rom7ooo (21:42)
Shelvey scored for swansea & then made 2 assists for liverpool
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem