Jesét inkább szélső cserének, Moratát meg csatár cserének kellene használnimorientes írta:Jesét....inkább...., vagy Moratát...
bár tudom, Ronaldot nem szokták cserélni...
de így meg egyik sem fog nagyon játszani..
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. szeptember 21., szombat 14:05
Jesét inkább szélső cserének, Moratát meg csatár cserének kellene használnimorientes írta:Jesét....inkább...., vagy Moratát...
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 21., szombat 13:33
Nem DeGea-ról mondta CR, hogy a Manchester igazolt egy "kolbászt"?Az El Confidencial nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a Real Madrid mind a két kapusa, Diego és Casillas is távozni fog a következő nyáron. A lap szerint a vezetőség folyamatosan figyeli David De Geát, aki az elsődleges célpontja a klubnak.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 21., szombat 12:46
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 21., szombat 12:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 21., szombat 10:41
Akkor én mit mondjak,mikor a nálatok dél,itt reggel hét....Én speciel nagyon nem szeretem a délutáni meccseket, semmi hangulata, na ott már "játszik" a bioritmus,mert akkor még az én szervezetem nem KÉSZ a meccsre... :lol: :lol:
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 21., szombat 9:54
Nem igazán tanulmányoztam még ez,csak sajnos a játékosok bioritmusa nem így van beállva hogy ilyen korán futballozzanak.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 21., szombat 9:27
Nálam is ő élvez prioritást...morientes írta:Jesét....inkább...., vagy Moratát...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 21., szombat 8:45
Jesét....inkább...., vagy Moratát...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 21., szombat 8:18
Egy Getafe ellen én még többet is adnék neki szvsz... Oké, hogy Benzema az első számú, de ilyen 4-5 meccsenként be lehetne tenni Jesét is kezdőnek, vagy Moratát...morientes írta:Ha nem is 45 percre,de 20-ra Jesét be lehetne sztm is vetni,hogy tényleg akkor élesbe milyen...mert erről még nemsokat tudunk...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 21., szombat 7:51
Marketing szempontból valóban az,csak sajnos a játékosok bioritmusa nem így van beállva hogy ilyen korán futballozzanak.(RMCF jobban ért ehhez,valszinü ki tudná fejteni).Ezzel pedig azsiaban is joval tobben tudnak nezni a meccseinket. Marketing szempontbol fontos lepes.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 20., péntek 21:54
Van is most olyan hír, hogy a spanyol liga elkezdte árulni ázsiában a tv-s jogokat, aminek feltétele lenne heti egy barca vagy real meccs 4kor.szerk.: A hutott stadionhoz meg annyit hozza tennek, hogy ezzel nagy lepest teszunk a fele, hogy tobb meccsunk legyen delben, ami eddig a nagy meleg miatt volt kizaro ok. Ezzel pedig azsiaban is joval tobben tudnak nezni a meccseinket. Marketing szempontbol fontos lepes.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. szeptember 20., péntek 21:46
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 20., péntek 21:27
En meg kiegeszitenem ket nevvel: Huntelaar, Lass.Anthony írta:Snejider, Robben, Robinho, Özil, HiguainTéOeM írta: Kíváncsi lennék arra a listára.
Ha egy jatekos tavozni akar es a klubb nem akarja eladni, akkor a feje tetejere is allhat, akkor is maradni fog. (pl Llorente. inkabb egesz evben padoztattak es nyaron ingyen elengedtek)BBeno írta:Madridból egy szerződéssel rendelkező játékos csak úgy távozhat, ha ő akar.![]()
tehát ha egy játékos nem akar eligazolni Madridból akkor őt sosem adják el?
vagy ezzel mit akar mondani?
Nem az volt a gond Gutival, hogy mit mondott, hanem az, hogy amikor mondta, akkor a Real alkalmazasaban allt. Egy alkalmazott pedig semmilyen korulmenyek kozott nem mondhatja azt (nyilvanossag elott), hogy a legnagyobb rivalis ceg legjobb embere jobb mint a mi legjobbunk. Persze ez nyilvan elvi kerdes, van akinel belefer, nalam nem.VanillaSky írta:Na Guti után van egy újabb hozzá nem értőnk. (legalábbis egyesek szerint biztosan)
Amikor be van fedve a stadion, akkor kell egy gep ami fujja be a levegot annak a 90 000 embernek.BBeno írta:amcsiban vannak légkondis stadionok szal annyira nem lenne forradalmi. de ha nyitható?, csukható? lenne a tető akkor nem lenne rá szükség.
En is neztem, hogy hetvegen Getafe, szerdan Elche, hetvegen Atletico, szerdan Kobenhavn, hetvegen Levante.BBeno írta:getafe ellen már látni akarom jesét min. 45 percig játszani. na az lesz az öngól ha őt hagyjuk a süllyesztőbe veszni. megérdemli a gyerek hogy játsszon. nem kell elvárni tőle nagy dolgokat csak hogy felvegye a LaLiga ritmusát.
Valamelyik interjuban Ronaldo elmondta, hogy a PSG is megkereste, de nemet mondott.miVida írta:http://eurosport.yahoo.com/news/liga-mo ... --sow.html
na ez! ...bulls.hitilyen értelmes hír is már régen volt...
el tudom képzelni, hogy Ronaldot megkereste a Monaco vezetősége és CR nem mondott nem-et... whatever..
Szebb mint elotte, gondolom ez volt a cel. Azt mondjuk meg mindig nem ertem, hogy ennek mi koze a Real-al kapcsolatos hirekhez..miVida írta:jaj, sory a dupláért. ez volt már?
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... eo-2281253
hát sokkal szebb nem lett
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 20., péntek 21:24
És akkor mi van, ha drágább?és? kicsit drágább kivitelezés egy stadion lehűtése...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 20., péntek 21:19
szerintem azt sem érted amit írtam... nyilván ha zárható egy stadiontető akkor nyitható is nem?Kerlon írta:Biztos fog egy félidőt kapni.BBeno írta:getafe ellen már látni akarom jesét min. 45 percig játszani. na az lesz az öngól ha őt hagyjuk a süllyesztőbe veszni. megérdemli a gyerek hogy játsszon. nem kell elvárni tőle nagy dolgokat csak hogy felvegye a LaLiga ritmusát.![]()
Még rosszabb lenne a zárható tető légkondi nélkül, mint a nyílt.BBeno írta:amcsiban vannak légkondis stadionok szal annyira nem lenne forradalmi. de ha nyitható?, csukható? lenne a tető akkor nem lenne rá szükség.
és? kicsit drágább kivitelezés egy stadion lehűtése... persze választ még mindig nem kaptam hogy nyitható-e a tető de valszeg itt senki sem tudja.Hát, a kocsiban meg lakásban, és irodákban is lehet ablakot nyitni meg csukni, és mégis van hűtés/fűtés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 20., péntek 21:12
Hát, a kocsiban meg lakásban, és irodákban is lehet ablakot nyitni meg csukni, és mégis van hűtés/fűtés.amcsiban vannak légkondis stadionok szal annyira nem lenne forradalmi. de ha nyitható?, csukható? lenne a tető akkor nem lenne rá szükség.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 20., péntek 21:10
Biztos fog egy félidőt kapni.BBeno írta:getafe ellen már látni akarom jesét min. 45 percig játszani. na az lesz az öngól ha őt hagyjuk a süllyesztőbe veszni. megérdemli a gyerek hogy játsszon. nem kell elvárni tőle nagy dolgokat csak hogy felvegye a LaLiga ritmusát.
Még rosszabb lenne a zárható tető légkondi nélkül, mint a nyílt.BBeno írta:amcsiban vannak légkondis stadionok szal annyira nem lenne forradalmi. de ha nyitható?, csukható? lenne a tető akkor nem lenne rá szükség.
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 20., péntek 20:43
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 20., péntek 20:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 20., péntek 19:17
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem