Rondora írod, hogy akkora erősítés?Remy írta:Rondo is Lakers.
Honnan ez a hirtelen nagy erősítés? Erre gyurta az elmult evekben?

Csak, hogy reményt keltsek a Lakers szurkolókban, Davis házat vett LAben. Hátha

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. július 3., kedd 18:54
Rondora írod, hogy akkora erősítés?Remy írta:Rondo is Lakers.
Honnan ez a hirtelen nagy erősítés? Erre gyurta az elmult evekben?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. július 3., kedd 8:12
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2018. július 3., kedd 4:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 2., hétfő 23:53
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. július 2., hétfő 16:06
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. július 2., hétfő 16:01
Jaja láttam, hatalmasRemy írta:Instán az öreg Schwarzenegger is köszöntötte már.DinhoL írta:Zlatan: 'Now LA has a God and a King'
Mondjuk így helyben lesz a Space Jam 2 forgatásánál.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 2., hétfő 15:03
Instán az öreg Schwarzenegger is köszöntötte már.DinhoL írta:Zlatan: 'Now LA has a God and a King'
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. július 2., hétfő 13:25
Pont, hogy fogynak a jo FA nevek,de lehet 1 évet ellesznek csak, ha a Spurs nem adja Kawhit. Ezért osztottak ki 1 éves szerződéseket.BarçaNorbi írta:Az én véleményem az, hogy először Kawhit kellett volna behuzni, és várni James bejelentésével, mert az teljesen egyértelmű, hogy túl kell kompenzálni a tradeban, de így még többet kérnék a Spurs helyében, elvégre Leonard közel olyan fontos tényező lesz, ha a GSWt és a bivaly erős nyugatot le akarják verni.pheco írta:Na legalabb megszakad az allando GSW-Cavs donto. De tovabb erosodik a nyugat es gyengul a kelet.
Aki jobban koveti a hireket, Kawhira mekkora eselye van a Lakersnek? Kemeny kis csapat lenne.
Meg a vegen meg kell izzadnia a GSW-nek a dontobejutasert es nem csak a Houston ellen.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2018. július 2., hétfő 11:44
Az én véleményem az, hogy először Kawhit kellett volna behuzni, és várni James bejelentésével, mert az teljesen egyértelmű, hogy túl kell kompenzálni a tradeban, de így még többet kérnék a Spurs helyében, elvégre Leonard közel olyan fontos tényező lesz, ha a GSWt és a bivaly erős nyugatot le akarják verni.pheco írta:Na legalabb megszakad az allando GSW-Cavs donto. De tovabb erosodik a nyugat es gyengul a kelet.
Aki jobban koveti a hireket, Kawhira mekkora eselye van a Lakersnek? Kemeny kis csapat lenne.
Meg a vegen meg kell izzadnia a GSW-nek a dontobejutasert es nem csak a Houston ellen.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. július 2., hétfő 10:12
Esélyes de egyelőe várnak Lakersnél, amíg a Spursnek sürgősebb lesz a csere. Elég szép fiatal pakkot kell majd adni érte az biztos de James igazolása szerintem vonzó lehet nála is.pheco írta:Na legalabb megszakad az allando GSW-Cavs donto. De tovabb erosodik a nyugat es gyengul a kelet.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. július 2., hétfő 7:01
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. július 2., hétfő 2:58
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. július 1., vasárnap 12:48
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. június 22., péntek 18:01
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2018. június 22., péntek 9:57
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 22., péntek 9:49
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 22., péntek 9:46
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 22., péntek 9:00
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 22., péntek 8:28
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2018. június 22., péntek 7:53
Kíváncsi leszek a sracra én is, azt nem tudom melyik csapattal járt volna a legjobban, de itt talán megkapja a perceket, ami most a legfontosabb.sebydani írta:Ayton lett az első pick a drafton, Doncic harmadik helyen megy a Dallasba. Szurkolok neki, mutassa meg ott is
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem