VB - 2018
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2018
huh de nagy az iram, de sok helyzet...
- BlancoMark
Akarhogy csurod-csavarod, arra nincs magyarazat, ha valaki meg sem probalja es feladja az elso perctol. Ez nem a csapattol fugg.Jester írta:Csak mert képes vagyok objektíven leírni azt, hogy Messi körül sz*r csapat van már rögtön hungarokatalán lettem?dzsi91 írta:nálatok
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
megintcsak azt tudom mondani, hogy régen nem volt ilyen, hogy vki "telibeszarta" a vébét.
sztem most sincs ilyen, csak szarabbak a játékosok jóval.
sztem most sincs ilyen, csak szarabbak a játékosok jóval.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Csak mert képes vagyok objektíven leírni azt, hogy Messi körül sz*r csapat van már rögtön hungarokatalán lettem?dzsi91 írta:nálatok

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
De hehe, nincs igazad, rosszul látod. Félig-meddig.Senki se mondta ezt (legalábbis szerintem). A problémánk az, hogy miközben mindenki fos volt, Messit a sajtóban kb "haloványabb" teljesítménnyel illették. És igen, hagyj basztassuk a világ valaha volt legjobbját, mert nem csinált semmit a pályán. Az ne a többiek hibája legyen, hogy szart az egészbe. Nem hajtott, konkrétan semmit nem csinált, kiment egyet kocogni.H.E.H.E. írta:tedd a szívedre a kezed.Még mindig tartom, nálad ez nem szól másról, mint hogy a tömeggel szembe mehess.
úgy gondolod, hogy csak és kizárólag messi a hibás pl a tegnapiért?
mert ha igen, és látom, hogy a "tömeg" is igy gondolja, akkor már hogy a faszba ne mennék szembe velük, amikor nincs igazuk.![]()
teljesen mindegy, hogy hányan vannak, aki itt kutyázza messit, egyik sem tud objektív lenni.
velem ellenéntben, akinek teljesen mindegy, hogy argentina mit csinál, mert győzni nem fognak, messi is hidegen hagy, pusztán annyit akarok, hogy a legjobb játékosok játsszanak egymás ellen, és ne egy svájc vagy szerbia vagy dánia vagy ilyen szintű középcsapatok jussanak el sokáig.
ha azt hiszitek, hogy belebetegszem az álmatlanságba, mert argentina nem jut semeddig a vébén....
hát nem kicsit tévedtek
A másik meg a "legjobb" csapatok: hát ha Argentína telibeszarja a vb-t, mint kb a franciák 2002-ben, nehogy már alanyi jogon jussanak tovább, akár a döntőig, mert "nagymúltú csapat". Én is azt szeretném, hogy francia-spanyol-német-belga (nah jó belga helyett lehetnek Modric-ék), de nem biztos h ez összejön. Ez van, ilyen hígfos a mezőny. De a mostani állás alapján Argentína is kutyaütő, de a német(??), spanyol, mexikó hármason kívül egyik sem volt meggyőző (még portugália talán).
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Megsérült az edzésen.wZoLee7 írta:Danilo innen is kikerult?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Danilo innen is kikerult?
- H.E.H.E.
ahogy látom taktika ugyanaz, csak most talán koncentráltabbnak tűnnek fejre.
magyarul nem vagyok nyugodt.
magyarul nem vagyok nyugodt.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- BlancoMark
Mondta itt bárki, hogy csakis kizárólag az ő hibája? Itt mindenki azt rótta fel neki, hogy a már a testbeszédével is bukásra ítélte a csapatát, aztán végigsétálta a meccset. Azt ne mondd, hogy ha valaki szar csapatban játszik, akkor az ok arra, hogy meg se próbáljon kaparni és küzdeni. De gondolom azért futott 3,8 km-t az első félidőben frissen, mert szarok a csapattársai és ebben is ők akadályozták. Lehet rosszul játszani, ha folyamat rád van állítva 2 ember, ezzel semmi probléma nincsen, pl. CR is borzasztóan játszott a Bayern ellen amikor rákoncentrálva kizárták a csapatjátékból. Viszont egy percre nem adta fel és folyamatosan kereste a szabad területeket és az elmozgásra való lehetőségeket.H.E.H.E. írta:tedd a szívedre a kezed.Még mindig tartom, nálad ez nem szól másról, mint hogy a tömeggel szembe mehess.
mert ha igen, és látom, hogy a "tömeg" is igy gondolja, akkor már hogy a faszba ne mennék szembe velük, amikor nincs igazuk.![]()
teljesen mindegy, hogy hányan vannak, aki itt kutyázza messit, egyik sem tud objektív lenni.
velem ellenéntben, akinek teljesen mindegy, hogy argentina mit csinál, mert győzni nem fognak, messi is hidegen hagy, pusztán annyit akarok, hogy a legjobb játékosok játsszanak egymás ellen, és ne egy svájc vagy szerbia vagy dánia vagy ilyen szintű középcsapatok jussanak el sokáig.
ha azt hiszitek, hogy belebetegszem az álmatlanságba, mert argentina nem jut semeddig a vébén....
hát nem kicsit tévedtek
Messi feladta, ennyi az egész, valamint szerintem a kor is egyre jobban látszódik rajta. Innen már csak lefele vezet neki az út.
elvileg izomsérülése van és nem edzői döntés miatt nem játsizkH.E.H.E. írta:közbe a zseni danilot kicsapták padra, fágner kezd helyette, minden más ugyanaz.
kiváncsi vagyok, hogy van-e edzője braziliának vagy ugyanazt az ernyedt puha szart látom, ugrabugráló neymarral a kp-n, mint svejc ellen

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
közbe a zseni danilot kicsapták padra, fágner kezd helyette, minden más ugyanaz.
kiváncsi vagyok, hogy van-e edzője braziliának vagy ugyanazt az ernyedt puha szart látom, ugrabugráló neymarral a kp-n, mint svejc ellen
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen amúgy ez a brutális,hogy most még csak nem is az van,hogy szezon elején beleböfögjük a levegőbe,hogy ez a Real nem nyehet bl-t majd juniusban már mindenki hallgat. Kb másfél hét telt el és mégis képesek azonnal váltaniProfessore írta:Argentinat minden szakerto ESELYESNEK tarotta a vb gyozelemre (erdekes hogy megis vakok es suketek gyulekezete + szegeny Messi egyesek szerint)...
Ha nyernek a vegen () akkor "Messi gyozelemre vezette Argentinat" minden mas szituban meg "favago csapattarsak megfosztottak Messit a vb cimtol bar ez a legnagyobb igazsagtalansag amiota a Fold forog...mert...mert...o a
es neki ez "jart volna".
Na ettol a kettos mercetol es kepmutatastol hanyi tudok.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- H.E.H.E.
tedd a szívedre a kezed.Még mindig tartom, nálad ez nem szól másról, mint hogy a tömeggel szembe mehess.
mert ha igen, és látom, hogy a "tömeg" is igy gondolja, akkor már hogy a faszba ne mennék szembe velük, amikor nincs igazuk.

hát nem kicsit tévedtek

patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Argentinat minden szakerto ESELYESNEK tarotta a vb gyozelemre (erdekes hogy megis vakok es suketek gyulekezete + szegeny Messi egyesek szerint)...
Ha nyernek a vegen (
) akkor "Messi gyozelemre vezette Argentinat" minden mas szituban meg "favago csapattarsak megfosztottak Messit a vb cimtol bar ez a legnagyobb igazsagtalansag amiota a Fold forog...mert...mert...o a
es neki ez "jart volna".
Ha nyernek a vegen (

- BlancoMark
De, belekötsz a valóságba. A horvátokat, akik egy technikailag top kp-val modern, okos focit tolnak lesajnálod, semmibe veszed, az argentínokat meg szerinted csak azért kéne nézni, mert nagy múltú csapat neves játékosokal. Hiába akarsz velük nézni nyolcaddöntőket, megsúgom neked hogy ha ezek továbbjutnak, akkor bárkitől lazán kikapnak. Ezért kéne távobbjutnia egy hót gyenge csapatnak?
Az meg ahogy ZZ-ről írsz elég kemény, cserében meg Messt véded, aki már megint a foci szégyenét nyújtja, amikor nem a Barca taktikájába kéne beépülni.
Még mindig tartom, nálad ez nem szól másról, mint hogy a tömeggel szembe mehess.
Az meg ahogy ZZ-ről írsz elég kemény, cserében meg Messt véded, aki már megint a foci szégyenét nyújtja, amikor nem a Barca taktikájába kéne beépülni.
Még mindig tartom, nálad ez nem szól másról, mint hogy a tömeggel szembe mehess.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Jo hogy megtudtam a mai nap azt hogy Argentina kiscsapat... El tudom kepzelni mi mehet mashol ha itt a forumon is olre megyunk Messi "felmentese" kapcsan.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az mind1, általános vélemény ez nálatok,hogy miért nem spanyol válogatott lett inkább. hát miért bazdmeg mert argentín azért.Jester írta:Irónia az az ország, ahol az irónok laknakGeci hát ilyennel elő állni...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- H.E.H.E.
De varjal mar forditva ulsz a ropullon, itt nem en kotok bele mindenbeBlancoMark írta:Van az az ember tipus, aki a legnagyobb boldogsagok kozepen is kepes a hibakat keresni es belekotni mindenbe, mert egyszeruen nem tanitottak meg orulni, eppen ezert nem is tudja hogy kell es ossze-vissza keresi a kifogasokat hogy miert nincs ok az oromre. Es ezt mindenfele szemelyeskedes nelkul irom hehe, egyszeruen csak ezt latom rajtad. Nem baj, ha neha leulsz es orulsz kicsit a dolgoknak es nem gerjeszted a konfliktust.
Na de offbol ki. Engem sosem erdekelt hogy a legnagyobb nevek jatszanak, mert ha egyszeruen nem erdemlik meg akkor minek legyenek ott? Csak azert mert elotte letettek valamit az asztalra?

patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ki ez a ket birka az m4-en? Ezek ha szakertok akkor en vagyok a papa...idiotasagokat beszelnek csak, meg hat beszelni tudnanak legalabb...