Irónia az az ország, ahol az irónok laknakGeci hát ilyennel elő állni...

HozzászólásSzerző: Jester » 2018. június 22., péntek 12:54
Irónia az az ország, ahol az irónok laknakGeci hát ilyennel elő állni...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 22., péntek 12:49
Akkor még nagyobb pöcs lenne mint azt gondolom. Ez csak arra lenne jó ,hogy huzogathassátok messire,hogy ő a goat. Az ember argentín, argentínával kell vb-t nyerjen és minden egészséges ember így gondolkozik, szerintem ő is. 2005ben argentína 2szeres világbajnok volt, spanyolország nulla.Így még azt sem tudod mondani,hogy mekkora hazafi,hogy a csúcsspanyol válogatott helyett inkább hazáját képviselte.Jester írta: szerintem ilyenkor a spanyol állampolgárság lehetőségének elszúrására gondol![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 22., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. június 22., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 22., péntek 12:36
Messit már megállítottákAnthony írta:Most Messi a SorosKerlon írta:stop topik törvénycsomag!!!!!!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 22., péntek 12:36
Hogy idézzek egy legendát:H.E.H.E. írta:nem nézem szarba se, mert beton a kp, csak nem egy horvátországot akarok látni egy vébé negyeddöntőben vagy elődöntőben.Itt az egész abból adódik drága barátom, hogy egy horvát válogatottat például a szarba se nézel, pedig lefocizták az általad legnagyobbak között emlegetett Messiéket.
ne márPróbálod úgy beállítani, mintha vakok között játszott volna Messi, holott elég jó képességű társak voltak mellette a pályán.![]()
![]()
![]()
sztem most csak trollkodsz![]()
ha van időd nézd végig az 1. félidőt monnyuk, akkor még papíron volt tartásuk, de csak a balhátvéd fickót nézd pl![]()
te fityejjmán, hol volt ott a védelem? télleg messi a bűnös ott is?a harmadik gólt végignézte VIP helyről.![]()
lehet egyedül kéne kimennie, mint amikor a fifában vagy pesben gyakorlod a cseleket full csapattal egy db kapus vagy védő ellen, és még ott is le lehetne baszni, hogy hátdeköcsög 5szörös aranylabdás vagy mé nem csinálsz semmitAkinek van öt Aranylabdája, az találja fel magát bármilyen helyzetben.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 22., péntek 12:34
nem nézem szarba se, mert beton a kp, csak nem egy horvátországot akarok látni egy vébé negyeddöntőben vagy elődöntőben.Itt az egész abból adódik drága barátom, hogy egy horvát válogatottat például a szarba se nézel, pedig lefocizták az általad legnagyobbak között emlegetett Messiéket.
ne márPróbálod úgy beállítani, mintha vakok között játszott volna Messi, holott elég jó képességű társak voltak mellette a pályán.
te fityejjmán, hol volt ott a védelem? télleg messi a bűnös ott is?a harmadik gólt végignézte VIP helyről.
lehet egyedül kéne kimennie, mint amikor a fifában vagy pesben gyakorlod a cseleket full csapattal egy db kapus vagy védő ellen, és még ott is le lehetne baszni, hogy hátdeköcsög 5szörös aranylabdás vagy mé nem csinálsz semmitAkinek van öt Aranylabdája, az találja fel magát bármilyen helyzetben.
HozzászólásSzerző: Jester » 2018. június 22., péntek 12:33
Zidane-t ÉN hoztam fel, hogy szemléltessem azt, hogy neki mindig is megvolt az a környezet, hogy maximálisan ki tudjon teljesedni.Természetesen Messi is hozzájárult a válogatott siekrtelenségeihez a kihagyott tizeneggyeseivel, meg az általában lagymatag mezőnyjátékával. Nem is értem...szerintem ilyenkor a spanyol állampolgárság lehetőségének elszúrására gondolNem értelek hehe, ott megy a 4-szeres BL győztes, Real Madrid játékos, egy jó csapatban, a törpét végre megalázták (végre egy izgalmas meccsen), te meg itt vergődsz, meg Zidaneba kötsz bele.
Elgurult a gyógyi?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 22., péntek 12:30
Most Messi a SorosKerlon írta:stop topik törvénycsomag!!!!!!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 22., péntek 12:28
Itt az egész abból adódik drága barátom, hogy egy horvát válogatottat például a szarba se nézel, pedig lefocizták az általad legnagyobbak között emlegetett Messiéket.H.E.H.E. írta:oké.
grande higuain, most kimutattam a fogam fehérjét![]()
de én rohadjak meg, mert a brazilokért drukkolok, amiben ott van több barcás is.
a spanyol vagy frnacia válogatottról nem is beszélve, ami tele van barcásokkal, de mégis azt akarom hogy sokáig jussanak és egymás ellen játsszanak.
igy kell azaz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 22., péntek 12:27
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 22., péntek 12:27
Jó, ebbe egyetértek, a spanyolportugál óta ez volt az elős meccs, ami érdekelt, ahol téptem a fotel karfáját, és kutyapicsáztam a játékosokat, végre megfogott a vbH.E.H.E. írta:nem, egyszerűen nem találom a helyem itt a csapatok közt a vébén, szar az egész
általánosságban az összes csapat szar és nézhetetlen, van 1-2 ahol csak 1-2 játékos vagy 1 csapatrész emelkedik ki.
a játékosok minősége full az egész vébén kritikán aluli, tényleg 1 kézen meg lehet számolni, hogy ez igen bazmeg, ez focista (kb a realjátékosok jobbik fele meg még pár ember).
HozzászólásSzerző: Jester » 2018. június 22., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 22., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 22., péntek 12:23
Te szeretnéd Messiéket a döntőben látni, abban a csapatban pedig ott van Higuaín, őket tartod a legnagyobbaknak, nem az ilyen suttyó Modricokat, akik egy gyenge képességű válogatottban szerénykednek.H.E.H.E. írta:
ha látod barátom bárhol, hogy én higuainért lobbizok és őt raknám be a csapatba, akkor kérlek szólj, valszeg skizofrén vagyok. vagy csak te ferdítesz.
a többire nem válaszolok, mert faszság.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 22., péntek 12:20
nem, egyszerűen nem találom a helyem itt a csapatok közt a vébén, szar az egészAnthony írta:Nem értelek hehe, ott megy a 4-szeres BL győztes, Real Madrid játékos, egy jó csapatban, a törpét végre megalázták (végre egy izgalmas meccsen), te meg itt vergődsz, meg Zidaneba kötsz bele.
Elgurult a gyógyi?
pontosan. igy ahogy mondod.Most elképzeltem ahogy 2002-ben földhöz vágod a Ronaldo-s bögrédet Mert a Franciák kiestek a csoportból, vagy mert délkorea meg törökország volt az elődöntőben.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 22., péntek 12:16
Most elképzeltem ahogy 2002-ben földhöz vágod a Ronaldo-s bögrédet Mert a Franciák kiestek a csoportból, vagy mert délkorea meg törökország volt az elődöntőben.H.E.H.E. írta:
mehettek kárörvendeni tovább, hogy messi hogy beszopja és mennyire fgy meg akaratgyenge, én viszont sajnálom, hogy nem a legnagyobbak játszanak egymással az egyenes kiesésben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 22., péntek 12:15
hol lennének jelenleg ők a legjobbak?H.E.H.E. írta:felesleges magyarázni, minden ott van feketén fehéren.
mehettek kárörvendeni tovább, hogy messi hogy beszopja és mennyire fgy meg akaratgyenge, én viszont sajnálom, hogy nem a legnagyobbak játszanak egymással az egyenes kiesésben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 22., péntek 12:15
Az hagyján, ősbrazilosként argentínáért lobbizik, meg Messiért, meg HiguaínértAnthony írta:Nem értelek hehe, ott megy a 4-szeres BL győztes, Real Madrid játékos, egy jó csapatban, a törpét végre megalázták (végre egy izgalmas meccsen), te meg itt vergődsz, meg Zidaneba kötsz bele.
Elgurult a gyógyi?
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. június 22., péntek 12:14
H.E.H.E. írta:felesleges magyarázni, minden ott van feketén fehéren.
ezek még favágók se voltak tegnap.Milyen felfogással, ne fárasszál már. Argentina mindig a gaucho stílust nyomta, mikor Maradonával nyertek akkor is volt ő, meg 8 másik favágó.
Köszönöm, nem kérek belőle.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem