Rossz ha elindulnak haza, de szerintem még rosszabb mikor egy saját játékost kifütyül a közönség...

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 20., péntek 18:30
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 20., péntek 18:27
A dugót akarják elkerülni, de attól még szégyen és gyalázat. Amikor 85 ezer ember csöndben ül és szotyizik. Pfej, rosszul vagyok tőlük.dannen írta:ez sajnos így igaz. nekem a legszomorúbb amikor egy biztosan megnyert meccsen már a 85. percben félig üres a stadion, mert ugye haza kell érni előbb, úgyis lesz még meccsMyStiQ írta:A topcsapatok közül szerintem nekünk vannak a legnyomorékabb "helyi" szurkolóink. Kimennek a meccsre, ülnek és bámulnak. Borzasztó. Eközben Higuaín nevét meg 9x ordítják Nápolyban...
A kupadonton megalázva éreztem magam...amit a matracosok lenyomtak, az meredek volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 20., péntek 18:25
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. szeptember 20., péntek 18:16
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. szeptember 20., péntek 18:10
Na hát ennyi volna a lényeg. Bár ami a fórumon történik, az lényegtelen és veszélytelen és következménynélküli. Amikor a spanyol szurkolók mennek át nádi poszátába, na akkor kezdek feldühödni.Realista24 írta:Aki kamucsatárosdit akar, az menjen szurkolni a katalánoknak.
Komolyan nem értelek titeket. Vagy többet isztok, mint RMCF vagy a kevés is megárt nektek.
Elment öt meccs, négy ember rúgott gólt, abból az egyiket, aki négyet rúgott, kitennétek. Hiányoltátok a gólokat, csak a játék nem elég. Most megvannak a gólok, a játék még nincs, mert alakul a csapat, most ez a baj.
Bár nem lepődök meg rajtatok, mert a többség Cét is kivágná, mint macskát szarni, aztán amikor virít egy mesterhármast, akkor Messi who? meg társai jönnek.
Arról nem beszélve, hogy a többség fogadkozott, hogy idő kell a csapatnak, egy rossz szót sem szól egy darabig, erre lement 5 meccs, nem kaptunk még ki (mindezt úgy, hogy a balhátvéd poszton nullák vagyunk Bale még nem 100%-os, Varane sehol), de már három-négy igazolást hoznátok.![]()
#fucklogic
#missyouozil
#suarez&falcao
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 20., péntek 18:06
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 20., péntek 17:54
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 20., péntek 17:53
Hónap hozzászólása. Tényleg. 110%-ban egyetértek.Realista24 írta:Aki kamucsatárosdit akar, az menjen szurkolni a katalánoknak.
Komolyan nem értelek titeket. Vagy többet isztok, mint RMCF vagy a kevés is megárt nektek.
Elment öt meccs, négy ember rúgott gólt, abból az egyiket, aki négyet rúgott, kitennétek. Hiányoltátok a gólokat, csak a játék nem elég. Most megvannak a gólok, a játék még nincs, mert alakul a csapat, most ez a baj.
Bár nem lepődök meg rajtatok, mert a többség Cét is kivágná, mint macskát szarni, aztán amikor virít egy mesterhármast, akkor Messi who? meg társai jönnek.
Arról nem beszélve, hogy a többség fogadkozott, hogy idő kell a csapatnak, egy rossz szót sem szól egy darabig, erre lement 5 meccs, nem kaptunk még ki (mindezt úgy, hogy a balhátvéd poszton nullák vagyunk Bale még nem 100%-os, Varane sehol), de már három-négy igazolást hoznátok.![]()
#fucklogic
#missyouozil
#suarez&falcao
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 20., péntek 17:53
nem is mondták most.de ha iscot tolnánk fel legelőre akkor ő az lenne. és erre mondták.wZoLee7 írta:Benzema nem kamucsatár,
wZoLee7 írta: ugyanis abban 12 játékos van
csak 11.schranzer írta:Ramos/Marcelo
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 20., péntek 17:52
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. szeptember 20., péntek 17:51
szerintem ez azért van, mert több mint 10 éve bl döntő közelébe nem voltunk és azért az elmúlt évek nem a legsikeresebbek. 2008-09 óta pedig 1 bajnokság, 1 szuperkupa és 1 cdr van, na meg a többi bohóc kupa. és akkor pluszba jön még, h a barca ez idő alatt csak egy kicsit nyerte szarrá magát.Remy írta:Elképesztő mennyire nincs türelem a szurkolóknál, legfőképpen a Real Madrid drukkereknél.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 20., péntek 17:49
ez 4-1-3-3, tehát az általad felvázolt modell még csak nem is helyes, ugyanis abban 12 játékos vanschranzer írta:Mesenincs, 3-4-3, mindenkit bekell tuszkolni a kezdobe, és kész![]()
![]()
![]()
---------------López-----------------
Carvajal-Varane-Ramos/Marcelo
------------Illarramendi------------
Gundogan-----Isco------Modric
---Bale------Benzema--------CR
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. szeptember 20., péntek 17:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 20., péntek 17:20
Azért remélem érted, hogy mire céloztam.Hat, ha ugy istenigazabol megnezem Benzemat, akkor o is "csak" egy kamucsatar. Persze az nem biztos hogy baj, csak tudni kell jol hasznalni.
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 20., péntek 17:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 20., péntek 16:50
Valahogy így...Realista24 írta:Aki kamucsatárosdit akar, az menjen szurkolni a katalánoknak.
Arról nem beszélve, hogy a többség fogadkozott, hogy idő kell a csapatnak, egy rossz szót sem szól egy darabig, erre lement 5 meccs, nem kaptunk még ki (mindezt úgy, hogy a balhátvéd poszton nullák vagyunk Bale még nem 100%-os), de már három-négy igazolást hoznátok.![]()
#fucklogic
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 20., péntek 16:46
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 20., péntek 16:15
vannak emberek akiknél játszhat akárhogy, lőhet akárhány gólt. nem fog számítani, ő akkor is csak egy gyenge játékos marad.pintertibi írta:Én nem tudom mit akarja itt mindenki lecserélni Benzemat meg padra tenni idén eddig igenis a csapat egyik legjobbja
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. szeptember 20., péntek 16:02
HozzászólásSzerző: pintertibi » 2013. szeptember 20., péntek 15:52
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem