Isco onnan eredményes ahol van, szerintem feljebb nem lenne ilyen hatékony, sokkal jobban figyelnének rá a védők. Benzemanak az is nagy feladata, hogy elviszi a védőket, így pont teret nyit CR-nek vagy épp Isconak. CR-nek se megy csatárban.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 20., péntek 15:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 20., péntek 15:21
Nagyon adná! Isco meg ha így termel mehet Benzema helyére kamu csatárnak.GT37 írta:Na ja, Isco meg megsértődik, hogy nem kezdő, és eljön hozzánk.hehe írta:ti miről beszéltek malacok?
egyértelmű, hogy gündogan-modric-illarramendi kp-val nyomjuk a vébé után, nem is kérdés.![]()
Gündogant amúgy kiváló játékosnak tartom, szerintem tökéletesen alkalmas lenne a Xavi-féle szerepkör betöltésére nálunk, úgyhogy örülnék, ha sikerülne elhoznunk jövőre.
Amúgy ez a Modric-Illarra-Isco középpálya szerintem majdhogynem tökéletes, ha összeszoknak, nincs, ami megállítsa őket (na jó, de: a Barça védelme), én nem gondolom úgy, hogy hatalmas szükségetek lenne Gündoganra.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 20., péntek 14:37
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 20., péntek 14:25
Na ja, Isco meg megsértődik, hogy nem kezdő, és eljön hozzánk.hehe írta:ti miről beszéltek malacok?
egyértelmű, hogy gündogan-modric-illarramendi kp-val nyomjuk a vébé után, nem is kérdés.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 20., péntek 14:10
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 20., péntek 13:53
Isco? Pedig őt még te is elismered nem?hehe írta:ti miről beszéltek malacok?
egyértelmű, hogy gündogan-modric-illarramendi kp-val nyomjuk a vébé után, nem is kérdés.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 20., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. szeptember 20., péntek 13:30
Elméletileg az érdeklődésünk hatására nem igazán hajlik a hosszabbítás felé a Dortmunddal.Realista24 írta:Gündivel csak az a "baj", hogy a Barcelona is nagy érdeklődést mutat iránta. Itt jön képbe, amit CS0ki is ír, a két klub közötti kapcsolat, valamint a kérdés, hogy akar-e hozzánk jönni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 20., péntek 13:23
Illarrát biztos lehetsz abban, hogy nem a padra vettük... Isco mögé is felesleges, mert ott DM is bevethető, ha eszénél marad meg főleg... Moratát meg meglátjuk, hogy mit alkot idénMatt009 írta:Gundogan nem a padra jönne hanem a kezdobe. Illara es Casemiro csere, meg vennénk egy embert Isco mögé, valakit Benzema elé, és készen vagyunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 20., péntek 13:19
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 20., péntek 13:13
Rengeteg múlik az idei éven, de szerintem Khedira lépni fog, ahogy Xabi is. Ha lehetőség van hozni, akkor rá kell menni Gündogánra. Persze ha tényleg úgy áll a csapat, hogy nem kell máshova többet költeni. De egy év lesz hátra csak a szerződéséből, voltak hírek, hogy egyezkedtünk is róla, jó a kapcsolat a klubok között, tehát nem valószínű, hogy akkora összeget kérhetnének. 20 millióért meg egyszerűen el kell hozni.VKP nem fog kelleni...minek? jövőre lesz egy alap kezdő Illara és egy, szerintem szintén nagyon jó, Casemiro a csapatban vkp posztra, ott lesz párnak Modric, feljebb meg Isco. Modricnak kell egy olyan cserét találni, aki ha kell oda tudja magát tenni, de nem túl drága, mert padra nem kell egy Gündogan, szerintem. Én keresnék egy fiatal, 19-22 éves spanyolt, így később a válogatottban is összeállhatna egy Illara-(a még keresett személy)-Isco középpálya, ha VDB is úgy akarja.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 20., péntek 13:12
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 20., péntek 13:09
VDB le fog mondani miután a béna taktikája miatt kiesnek a spanyolok a VBről. Simán esélyesek lennének, ha nem az öreg lenne az edző. Szerintem.wZoLee7 írta:Én keresnék egy fiatal, 19-22 éves spanyolt, így később a válogatottban is összeállhatna egy Illara-(a még keresett személy)-Isco középpálya, ha VDB is úgy akarja.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 20., péntek 12:47
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. szeptember 19., csütörtök 17:40
HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. szeptember 18., szerda 10:21
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 17., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 17., kedd 17:45
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 17., kedd 10:05
Vagy rakjuk be Balet bal bunkónak?h3x0r írta:En annyi valtoztatasra gondolok, hogy Arbeloa a baloson fog jatszani, jobb oldalt marad Carvajal. Bale helyett pedig DM.MorataMartin írta:Bárcsak ma is Diego Lopez kezdene.Nagyon kíváncsi leszek a mai kezdőre. Én valami ilyesmit várok: Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Nacho - Kkedira, Modric - Bale, Isco, Ronaldo - Benzema.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 17., kedd 9:58
En annyi valtoztatasra gondolok, hogy Arbeloa a baloson fog jatszani, jobb oldalt marad Carvajal. Bale helyett pedig DM.MorataMartin írta:Bárcsak ma is Diego Lopez kezdene.Nagyon kíváncsi leszek a mai kezdőre. Én valami ilyesmit várok: Casillas - Arbeloa, Ramos, Pepe, Nacho - Kkedira, Modric - Bale, Isco, Ronaldo - Benzema.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem