Az a "fickó elöl" igazán csinálhatna valamit a mezőnyben. Az addig OK, hogy lődözgeti a gólokat, de nem tudom, hogy ez mire lesz elég...végül is egy EB címre elég volt.ez a portugália ha vébét nyer én kimegyek a konyhába geci, 3 méterre nem képesek értelmesen passzolni egymásnak, ostobák, képzetlenek, egészen durva, kb egyik leggyengébb csapat lenne, ha nincs az a fickó elöl...

VB - 2018
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Re: VB - 2018
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Minek ide a videóbíró, ha már 2 kezezést simán benéztek még így is?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Ezek a portugálok nem játszanak jól de hozzák a kötelezőt és nem kapnak ki.
"Portugália. . . Bízza a kecskére!"
"Portugália. . . Bízza a kecskére!"

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
guedes villogott a valenciaban itt meg szenved. psgnek meg penzt kell csinalnia belole.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Tényleg nagyon gyenge ez a portugál csapat. Mondjuk ezt a Guedest meg Joao Mariot beteszi a kezdőbe az elég érdekes annak fényében, hogy Nanit kihagyta a keretből, Quaresma meg ül a padon. Két olyan ember csupán, aki az EB sikerben nekik közre játszott.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
csak akkor bazmeg, ha rendesen írod az igekötős igéket.Kerlon írta:hehe meg végre vissza megy a konyhába!![]()
![]()
faszom.

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Egy Bernardo-Martins és egy Guedes-André Silva csere kellene. De Joao Marió is egy túró ma, meg a Raphael is.
- Galacticos
En gelson martinst hoznam is be bernardo silva helyett. Katasztrofa a csavo.
Azt meg nem is ertem h andre silva miert nem jatszik, ketten tok jol megertik egymast ronaldoval.
Azt meg nem is ertem h andre silva miert nem jatszik, ketten tok jol megertik egymast ronaldoval.
hehe meg végre vissza megy a konyhába!

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azért kíváncsi vagyok, meddig tart a portugálok menetelése. Bűngyenge ez a csapat, ha nem lenne egy CR-jük, gólt sem lőnének.
-
- Kedvenc játékosaid: Kaká, Isco
- Kedvenc csapatod: AcMilan, Real Madrid
Guerreiro a leggyengébb láncszem a portugáloknál. Mellette Amrabat világklasszisnak tűnik.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En is oket hoznam le es jonne Quaresma es Andre Silva. De akar Bernardo Silva is lejohet, mert nagyon gyenge.Kerlon írta:szerintem mario meg guedes katasztrófa, gyakorlatilag képtelenek előre felé játszani. André Silva pedig szórta CR mellett a gólokat a selejtezőben végig
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
A spanyol meccsen is nagy kérdőjel volt Guedes kezdetesé. Ma is hozza a formáját.
Nem értem, miért André Silva ül a padon, és miért ez a fogalmatlan kezd.
Pedig nagyon kellene még egy portugál gól.
De majd CR hozza a kötelezőt.
Nem értem, miért André Silva ül a padon, és miért ez a fogalmatlan kezd.
Pedig nagyon kellene még egy portugál gól.
De majd CR hozza a kötelezőt.
Realista24 írta:Amúgy alig várom, hogy valaki azt írja, hogy Cének a fejesei nem számítanak, mert ez jogosulatlan előny Messivel szemben, aki 20-30 centivel alacsonyabb nála.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha mar ott vagy vegyel ki egy hideg kobanyait a hutobol nekem isH.E.H.E. írta:ez a portugália ha vébét nyer én kimegyek a konyhába geci, 3 méterre nem képesek értelmesen passzolni egymásnak, ostobák, képzetlenek, egészen durva, kb egyik leggyengébb csapat lenne, ha nincs az a fickó elöl...

amgy tényleg gyengék, de szerintem mario meg guedes katasztrófa, gyakorlatilag képtelenek előre felé játszani. André Silva pedig szórta CR mellett a gólokat a selejtezőben végigH.E.H.E. írta:ez a portugália ha vébét nyer én kimegyek a konyhába geci, 3 méterre nem képesek értelmesen passzolni egymásnak, ostobák, képzetlenek, egészen durva, kb egyik leggyengébb csapat lenne, ha nincs az a fickó elöl...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ez a portugália ha vébét nyer én kimegyek a konyhába geci, 3 méterre nem képesek értelmesen passzolni egymásnak, ostobák, képzetlenek, egészen durva, kb egyik leggyengébb csapat lenne, ha nincs az a fickó elöl...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Jobb labbal nem illik tizibol, azt a goljat ne szamoljuk.Kerlon írta: tiziből, ballal, jobbal szabiból, fejjel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Kaká, Isco
- Kedvenc csapatod: AcMilan, Real Madrid
Jó látni, hogy ilyen jó kedvvel játszik Ronaldo.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://twitter.com/DrunkFootbaIIer/sta ... 9946274820Kerlon írta:páva neymarra rángatjákTottinho írta:Szavak nincsenek már rá, de komolyan. Eszméletlen ez a sportember. Annyira látszik rajta, hogy 200%-on ott van az ember fejben, himnuszoknál, most gólnál is vezényli a csapatot, hogy nyugi, fejben legyetek ott.
Mamám mondta a spanyol meccs után, hogy "egy csoda volt látni a mérkőzésen CRt még egy 80 évesnek is, hát akkor milyen lehet a fiataloknak".
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema