szerintem ez azért van, mert több mint 10 éve bl döntő közelébe nem voltunk és azért az elmúlt évek nem a legsikeresebbek. 2008-09 óta pedig 1 bajnokság, 1 szuperkupa és 1 cdr van, na meg a többi bohóc kupa. és akkor pluszba jön még, h a barca ez idő alatt csak egy kicsit nyerte szarrá magát.Remy írta:Elképesztő mennyire nincs türelem a szurkolóknál, legfőképpen a Real Madrid drukkereknél.

Taktikai háború (Legyél Xabi)
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
carvajal.bale.vidal.jesé
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na nemár...Benzema nem kamucsatár, nagy melója van, és most még lövi a gólokat is, nagyon tolja
ez 4-1-3-3, tehát az általad felvázolt modell még csak nem is helyes, ugyanis abban 12 játékos vanschranzer írta:Mesenincs, 3-4-3, mindenkit bekell tuszkolni a kezdobe, és kész![]()
![]()
![]()
---------------López-----------------
Carvajal-Varane-Ramos/Marcelo
------------Illarramendi------------
Gundogan-----Isco------Modric
---Bale------Benzema--------CR

- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mesenincs, 3-4-3, mindenkit bekell tuszkolni a kezdobe, és kész

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért remélem érted, hogy mire céloztam.Hat, ha ugy istenigazabol megnezem Benzemat, akkor o is "csak" egy kamucsatar. Persze az nem biztos hogy baj, csak tudni kell jol hasznalni.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hat, ha ugy istenigazabol megnezem Benzemat, akkor o is "csak" egy kamucsatar. Persze az nem biztos hogy baj, csak tudni kell jol hasznalni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valahogy így...Realista24 írta:Aki kamucsatárosdit akar, az menjen szurkolni a katalánoknak.
Komolyan nem értelek titeket. Vagy többet isztok, mint RMCF vagy a kevés is megárt nektek.
Elment öt meccs, négy ember rúgott gólt, abból az egyiket, aki négyet rúgott, kitennétek. Hiányoltátok a gólokat, csak a játék nem elég. Most megvannak a gólok, a játék még nincs, mert alakul a csapat, most ez a baj.
Bár nem lepődök meg rajtatok, mert a többség Cét is kivágná, mint macskát szarni, aztán amikor virít egy mesterhármast, akkor Messi who? meg társai jönnek.
Arról nem beszélve, hogy a többség fogadkozott, hogy idő kell a csapatnak, egy rossz szót sem szól egy darabig, erre lement 5 meccs, nem kaptunk még ki (mindezt úgy, hogy a balhátvéd poszton nullák vagyunk Bale még nem 100%-os), de már három-négy igazolást hoznátok.![]()
#fucklogic

Elképesztő mennyire nincs türelem a szurkolóknál, legfőképpen a Real Madrid drukkereknél.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aki kamucsatárosdit akar, az menjen szurkolni a katalánoknak.
Komolyan nem értelek titeket. Vagy többet isztok, mint RMCF vagy a kevés is megárt nektek.
Elment öt meccs, négy ember rúgott gólt, abból az egyiket, aki négyet rúgott, kitennétek. Hiányoltátok a gólokat, csak a játék nem elég. Most megvannak a gólok, a játék még nincs, mert alakul a csapat, most ez a baj.
Bár nem lepődök meg rajtatok, mert a többség Cét is kivágná, mint macskát szarni, aztán amikor virít egy mesterhármast, akkor Messi who? meg társai jönnek.
Arról nem beszélve, hogy a többség fogadkozott, hogy idő kell a csapatnak, egy rossz szót sem szól egy darabig, erre lement 5 meccs, nem kaptunk még ki (mindezt úgy, hogy a balhátvéd poszton nullák vagyunk Bale még nem 100%-os, Varane sehol), de már három-négy igazolást hoznátok.
#fucklogic
#missyouozil
#suarez&falcao
Arról nem beszélve, hogy a többség fogadkozott, hogy idő kell a csapatnak, egy rossz szót sem szól egy darabig, erre lement 5 meccs, nem kaptunk még ki (mindezt úgy, hogy a balhátvéd poszton nullák vagyunk Bale még nem 100%-os, Varane sehol), de már három-négy igazolást hoznátok.

#fucklogic
#missyouozil
#suarez&falcao
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
vannak emberek akiknél játszhat akárhogy, lőhet akárhány gólt. nem fog számítani, ő akkor is csak egy gyenge játékos marad.pintertibi írta:Én nem tudom mit akarja itt mindenki lecserélni Benzemat meg padra tenni idén eddig igenis a csapat egyik legjobbja

-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Én személy szerint nagy rizikónak tartom a csatár nélküli játékot de megnézném egyszer.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Varane, Modric'
Én nem tudom mit akarja itt mindenki lecserélni Benzemat meg padra tenni idén eddig igenis a csapat egyik legjobbja
- wZoLee7
a csatár nélküli játékot hagyjuk meg a spanyol válogatottnak, meg Guardiolának, jah és ebben az évben már José is használta...szóval jönnének a nyilatkozatok hogy koppintunk
Isco onnan eredményes ahol van, szerintem feljebb nem lenne ilyen hatékony, sokkal jobban figyelnének rá a védők. Benzemanak az is nagy feladata, hogy elviszi a védőket, így pont teret nyit CR-nek vagy épp Isconak. CR-nek se megy csatárban.

Isco onnan eredményes ahol van, szerintem feljebb nem lenne ilyen hatékony, sokkal jobban figyelnének rá a védők. Benzemanak az is nagy feladata, hogy elviszi a védőket, így pont teret nyit CR-nek vagy épp Isconak. CR-nek se megy csatárban.
Nagyon adná! Isco meg ha így termel mehet Benzema helyére kamu csatárnak.GT37 írta:Na ja, Isco meg megsértődik, hogy nem kezdő, és eljön hozzánk.hehe írta:ti miről beszéltek malacok?
egyértelmű, hogy gündogan-modric-illarramendi kp-val nyomjuk a vébé után, nem is kérdés.![]()
Gündogant amúgy kiváló játékosnak tartom, szerintem tökéletesen alkalmas lenne a Xavi-féle szerepkör betöltésére nálunk, úgyhogy örülnék, ha sikerülne elhoznunk jövőre.
Amúgy ez a Modric-Illarra-Isco középpálya szerintem majdhogynem tökéletes, ha összeszoknak, nincs, ami megállítsa őket (na jó, de: a Barça védelme), én nem gondolom úgy, hogy hatalmas szükségetek lenne Gündoganra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
2 vkp-val játszani szerintem nagy hülyeség lenne...modric kiváló egy védekező mellé, előttük meg nem lehet kérdés hogy Isco lesz. 1 kezdő hely van, az modric mellé Xabi posztja. Na már most szerintem Illara nem azért jött hogy padozzon, főleg nem annyiért, és eddig Casemirora sem lehet panasz. Persze ha 20-25 milláért megtudjuk szerezni Gündogant hát hülye lenne bárki kihagyni, mert lényegében eljátszana ő Modric posztján is, így némi variálással pihentethetőek lennének a játékosok. Isco helyén meg egy feljebb lépett Modric, vagy egy középre helyezett DM, Bale is remekül ellenne.
Csatárposztra meg érdemes lehetőséget adni a Morata-Jesé párosnak is. Ha Benzema jól teljesít marad. Khedira nagy eséllyel távozik, és ha Xabira lesz érdeklődés, mondjuk a pooltól akkor ő is távozni fog. Ha Pepéért jönne egy komoly ajánlat a citytől, elengedném, hiába jó védő, mostanság nem megy neki a dolog. Perez párszor leül sörözni a durtmundiakkal és dob egy 50 millás ajánlatot a Gündogan-Hummels párosért, és szerintem jövőre elég is (persze tudom a nagy többség akar egy vérengző Suarezt a csapatba)
Csatárposztra meg érdemes lehetőséget adni a Morata-Jesé párosnak is. Ha Benzema jól teljesít marad. Khedira nagy eséllyel távozik, és ha Xabira lesz érdeklődés, mondjuk a pooltól akkor ő is távozni fog. Ha Pepéért jönne egy komoly ajánlat a citytől, elengedném, hiába jó védő, mostanság nem megy neki a dolog. Perez párszor leül sörözni a durtmundiakkal és dob egy 50 millás ajánlatot a Gündogan-Hummels párosért, és szerintem jövőre elég is (persze tudom a nagy többség akar egy vérengző Suarezt a csapatba)

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Na ja, Isco meg megsértődik, hogy nem kezdő, és eljön hozzánk.hehe írta:ti miről beszéltek malacok?
egyértelmű, hogy gündogan-modric-illarramendi kp-val nyomjuk a vébé után, nem is kérdés.

Gündogant amúgy kiváló játékosnak tartom, szerintem tökéletesen alkalmas lenne a Xavi-féle szerepkör betöltésére nálunk, úgyhogy örülnék, ha sikerülne elhoznunk jövőre.
Amúgy ez a Modric-Illarra-Isco középpálya szerintem majdhogynem tökéletes, ha összeszoknak, nincs, ami megállítsa őket (na jó, de: a Barça védelme

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nagyon halvány az a középpálya amikor Modric mellett csak 1 védekező ember van, és még nem is játszottunk igazán erős csapat ellen...
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Isco? Pedig őt még te is elismered nem?hehe írta:ti miről beszéltek malacok?
egyértelmű, hogy gündogan-modric-illarramendi kp-val nyomjuk a vébé után, nem is kérdés.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ti miről beszéltek malacok?

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Elméletileg az érdeklődésünk hatására nem igazán hajlik a hosszabbítás felé a Dortmunddal.Realista24 írta:Gündivel csak az a "baj", hogy a Barcelona is nagy érdeklődést mutat iránta. Itt jön képbe, amit CS0ki is ír, a két klub közötti kapcsolat, valamint a kérdés, hogy akar-e hozzánk jönni.
Persze ha Rosell el tudja őt csábítani magasabb fizetéssel stb., akkor nem is kár érte.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Illarrát biztos lehetsz abban, hogy nem a padra vettük... Isco mögé is felesleges, mert ott DM is bevethető, ha eszénél marad meg főleg... Moratát meg meglátjuk, hogy mit alkot idénMatt009 írta:Gundogan nem a padra jönne hanem a kezdobe. Illara es Casemiro csere, meg vennénk egy embert Isco mögé, valakit Benzema elé, és készen vagyunk.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gündivel csak az a "baj", hogy a Barcelona is nagy érdeklődést mutat iránta. Itt jön képbe, amit CS0ki is ír, a két klub közötti kapcsolat, valamint a kérdés, hogy akar-e hozzánk jönni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema