Egy jó ideje csak read-only módban járok az oldalra, mert szeretem olvasgatni a véleményeket, de gondoltam hozzászólok ehhez az egész „nadridista a legminőségibb és legkíválóbb oldal” témához.
Én se szerkesztő nem voltam, se nem fórumoztam napi szinten, csak szerettem olvasni a cikkeket és bele-bele nézegettem a fórumba, hogy ki mit gondol az aktuális dolgokról és néha írtam valami faszságot.
A jelenlegi ’dista fórum nélkül kb. egy lassabb, rondább facebook oldal, főleg a pár szavas „cikkek” miatt. Nem hogy fenntartani nem sikerült az oldalt, de sokkal rosszabb lett. Azért ez nem semmi…az egész olyan, mintha egy 12 éves csinálná info órán a szabad foglalkozás alatt.
Minden elismerésem, az itteni szerkesztőknek mind a madridomos cikkek, mind a facebook oldal miatt, mert azok tényleg minőségi fordítások, bejegyzések.
Éppen ezért kurva felháborítónak tartom, hogy valaki szóról-szóra, emotikonról emotikonra!!! lemásolja más munkáját és azt a sajátjaként tünteti fel, sőt neadjisten még valami telemuki pénzt is kap utána.
Ezt nem lehet kimagyarázni, nincs olyan, hogy újak a szerkesztők meg faszomtudja. Ez úgy, ahogy van elfogadhatatlan. És ezek után ne lepődjön meg az illető, hogy itt viccelődnek rajta, hanem örüljön, hogy még nem küldték el jó messzire a picsába.
Egyébként kíváncsiságból ránéztem az oldalak és látogatóik aktivitására facebookon:
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/ ... E3_BEF.png
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/ ... 7B_A78.png
Azért a like-ok, megosztások és kommentek száma közt a különbség elég furcsa, tekintve, hogy a Madridomnak 48.000, a Madridistának pedig 20.000 like-ja van és a bejegyzésben ugye minden karakter megegyezik…
Ennek fényében jogosan merül fel a kérdés, hogy abból a 20.000-ből vajon mennyi aktív felhasználó, nem pedig csak egy egyszeri klikkre tartott robot.
Gondolom egy ekkora üzletembernek nagyon nehéz lehet elfogadni, hogy mennyire nem érzi át ezt az egész helyzetet és próbál mindenbe kapaszkodni és másokat hibáztatni a saját faszsága miatt, holott egyszerűbb lenne belátnia, hogy sajnos nem mindenki pótolható.