VB - 2018
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: VB - 2018
Elvileg sérült James.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Én is próbálok.H.E.H.E. írta: hogy brazília legalább próbál focizni.

Izland pl. simán nem próbál, semmit nem jelent.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Portugália meg tud?H.E.H.E. írta:hogy brazília legalább próbál focizni.RealAsensio írta:Mennyivel van tobb eselye Brazilianak, mint Portugalianak? Egy meccsen barmi lehet, lathattuk az eb dontoben is.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
hogy brazília legalább próbál focizni.RealAsensio írta:Mennyivel van tobb eselye Brazilianak, mint Portugalianak? Egy meccsen barmi lehet, lathattuk az eb dontoben is.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Süti
Az edző reálisan látja, nem fér be ebbe a kolumbiai kezdőbe.h3x0r írta:James serult, vagy miert nem kezd?
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Rip fantasy

- h3x0r
James serult, vagy miert nem kezd?

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mennyivel van tobb eselye Brazilianak, mint Portugalianak? Egy meccsen barmi lehet, lathattuk az eb dontoben is.

- RealMadridFanatic
RealAsensio írta:Portugália ugy fogja megnyerni ezt a vb-t, ahogy az eb-t, csak most van egy bombaformában futballozó CR is.
Atyaég, mennyire örülnék. Pedig nem vagyok vérmes portugál drukker, de egyrészt a labdarúgás TARTOZIK Cének egy VB címmel

Amúgy egy "kis" nemzet szerintem is meglepetést fog okozni és 4-ben lesz. Remélem a horvátok, mint '98-ban, az első VB-n amiről már valós emlékeim is vannak.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
okéPortugália ugy fogja megnyerni ezt a vb-t, ahogy az eb-t, csak most van egy bombaformában futballozó CR is.

Mi a gond a svájci góllal?
Semmilyen szabálytalanság nem történt.

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem lehetetlen a portugál vb cím de ahhoz kellene egy könnyebb ág és a 7 meccsből minimum 5ön csúcs Cr a maradék kettőn meg imádkozni ,hogy andré silva vagy Quaresma megoldja. 33évesen azért 1hónap alatt 7 ilyen szintű meccs szerintem nem reális csúcsformában. Ha annyira eggyütt lesznek mint az eb-n meg lehet,de Cr egyedül nem fogja bírni.
De ha tartozik neki a labdarúgás akkor teljesen mind1,valahogy összejon majd mint 2 éve.
De ha tartozik neki a labdarúgás akkor teljesen mind1,valahogy összejon majd mint 2 éve.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Állítólag az argentinek kontrára akarnak játszani a horvátok ellen 3-4-3-ban.dzsi91 írta:
Vagy a horvátok ütik argentínát,Izland meg nigériát és az utolsó forduloban egy kellemes 0-0al kéz a kézben továbbsétálnak
Remélem a horvátok tudják mit kell tenni!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Portugália ugy fogja megnyerni ezt a vb-t, ahogy az eb-t, csak most van egy bombaformában futballozó CR is. Nem veletlenul mondja CR, hogy van eselyuk a cimre, nem jatszottak olyan szarul se, ha kijon nekik a lepes es szerencsejuk is lesz, odaerhetnek.H.E.H.E. írta:portugália annyira lófasz, ha céronaldot nem veszed, hogy elképesztő.
a csoport is rezeg náluk, de első körből kiesnek sztem.
franciák a fizikum miatt kevés gólt fognak kapni, onnan meg bármi lehet, ezért mondom, hogy legalább elődöntig de döntőig eljutnak.
Nem rosszabb a csapatuk, mint barmelyik masik. A keret osszetetele meg tokmindegy, lathatjuk, nem az donti el a meccseket. Ide kell sok mák is, az meg lesz a portugaloknak boven.

Mi a gond a svájci góllal?
Semmilyen szabálytalanság nem történt. Az minden csak nem lökés, egy szögletszituációnál.
Semmilyen szabálytalanság nem történt. Az minden csak nem lökés, egy szögletszituációnál.
Szánalmas vergődni emiatt, mondom ezt úgy hogy nálam maximum hehe szurkol jobban a selecaonak a vb-n. Egyből a liverpooli szurkolók vergődése ugrott be. Hozzátenném, hogy eddig nálam inkább negatív a Var mint pozitiv a vbn.
Nagy volt az arc, most majd lehet küzdeni is legalább a továbbjutásért meg nem a nyolcvanadikban elkezdeni focizni.
Innentől lesz nekem Neymar igazán érdekes. Ha most a következő meccseken a vállára tudja venni a csapatot, és igazi vezérként továbbcipeli őket akkor örömmel látom madridban. Hiaba volt kutyaszar(
) Svájc ellen, ha döntő pillanatban képes lesz a vezér szerepre az nekem elég.
De ezt én benne sosem éreztem.
Nagy volt az arc, most majd lehet küzdeni is legalább a továbbjutásért meg nem a nyolcvanadikban elkezdeni focizni.
Innentől lesz nekem Neymar igazán érdekes. Ha most a következő meccseken a vállára tudja venni a csapatot, és igazi vezérként továbbcipeli őket akkor örömmel látom madridban. Hiaba volt kutyaszar(

De ezt én benne sosem éreztem.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Vagy a horvátok ütik argentínát,Izland meg nigériát és az utolsó forduloban egy kellemes 0-0al kéz a kézben továbbsétálnakAnthony írta: Könnyen el tudom képzelni, hogy a horvátok Izlanddal, és Argentinával is döntetlent játszanak, és akár lehet három 5 pontos csapat a végére, akkor lehet ám számolgatni, meg pénzt feldobni

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Pont emiatt működik a VAR úgy, ahogy. 4 esetben néznek és mindig a bíró dönt. A Svájci gólért vergődés meg tipikus mai divat, mint ami a Neymar és brandje cikkben le volt írva. Ilyen alapon minden, hangsúlyozom, MINDEN szöglet után lehetne vergődni a tiziért olyan mindennapos minimális lökés volt. Játszani kellett volna nem nagy pofával kóricálni bízva egy távoli lövésben.miVida írta:Engem egy ilyen hsz-ért 3an is leugattak de hagytamszomorú erre fogni, de féligmeddig igazuk van.
mire való a var, ha nem erre?na de nem azért de ha már ott van az a hifi beszerelve a fülébe a refnek akkor azt miért nem tudják rásúgni h ez szögi? Nem pont az a lényege a var-nak hogy ami nehezen megítélhető vagy látható abban segítsék a munkáját? Vagy az miért másabb mint arról kikérni a véleményét a videó technikának h kinn volt-e a labda vagy sem? De ha már itt tartunk akkor bárki lehetne bíró csak legyen jó füle, teljesen el fog tűnni a bíráskodás művészete, lassan már egy okos robot fogja vezetni és akkor télleg arrafelé megyünk h akkor a játékosokat is cseréljük le gépekre
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Engem egy ilyen hsz-ért 3an is leugattak de hagytamszomorú erre fogni, de féligmeddig igazuk van.
mire való a var, ha nem erre?

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- RealMadridFanatic
Még nem kell levonni messzemenő következtetéseket, de a spanyolok szerintem is kilógnak felfelé. A Real ellenére igazából soha nem szerettem a spanyol válogatottat, a focijuk is az unalmas szar Barca tiki-tököm volt, de most kimondottan jól nyomják, megy a zsuga és szerethető a csapat.
A németek össze fogják szedni magukat, hiába a sok "légiós", őket nem lehet leírni, már számtalanszor bebizonyosodott.
A franciáknál a legnagyobb a "tehetségfaktor", de Deschamps egy kretén, nem edző. Nem Benzema miatt, hanem amiatt, hogy ezzel a kerettel nem tud kezdeni semmit. Még egy vezér is hiányzik tőlük, Mbappé még fiatal, Pogba egyelőre lufi, Griezmann meg tudjuk, hogy a döntő pillanatokban besül. Ettől függetlenül odaérhetnek, mert a keret az valami elképesztő.
Portugáliának csak EB-szerű játékkal van esélye, szerencse, stabil védekezés kell és Cé jó formája. Akkor bármi lehet.
És a személyes kedvenc Brazília. Annak ellenére, hogy ez gyér volt Svejc ellen, még mindig ott láttam a legtöbbet (meg a spanyoloknál) abból, ami miatt leülök meccset nézni, vagy elmegyek focázni. Sok kis előre-passz, gyors ritmusváltások, szűken átvett labdák. Amennyiben Neymar ki tud lépni a saját árnyékából, akkor ott lesznek a tűz közelében, mert ez egy jól felépített csapatnak tűnik nekem és edző is van.
A kieséses szakasz izgalmas lesz.
Ja, az angolok meg Kane vicc továbbra is. Vannak nem rossz spílerek, de amikor azt írom rá, hogy középszer, akkor a Realhoz mérem. Itt a legjobbak voltak többnyire, erre is kellene törekedni. Ő meg a #besztlígben valóban lehet legenda, ezt nem vitatom. Csak ne akarja magát itt kipróbálni.
A németek össze fogják szedni magukat, hiába a sok "légiós", őket nem lehet leírni, már számtalanszor bebizonyosodott.
A franciáknál a legnagyobb a "tehetségfaktor", de Deschamps egy kretén, nem edző. Nem Benzema miatt, hanem amiatt, hogy ezzel a kerettel nem tud kezdeni semmit. Még egy vezér is hiányzik tőlük, Mbappé még fiatal, Pogba egyelőre lufi, Griezmann meg tudjuk, hogy a döntő pillanatokban besül. Ettől függetlenül odaérhetnek, mert a keret az valami elképesztő.
Portugáliának csak EB-szerű játékkal van esélye, szerencse, stabil védekezés kell és Cé jó formája. Akkor bármi lehet.
És a személyes kedvenc Brazília. Annak ellenére, hogy ez gyér volt Svejc ellen, még mindig ott láttam a legtöbbet (meg a spanyoloknál) abból, ami miatt leülök meccset nézni, vagy elmegyek focázni. Sok kis előre-passz, gyors ritmusváltások, szűken átvett labdák. Amennyiben Neymar ki tud lépni a saját árnyékából, akkor ott lesznek a tűz közelében, mert ez egy jól felépített csapatnak tűnik nekem és edző is van.
A kieséses szakasz izgalmas lesz.
Ja, az angolok meg Kane vicc továbbra is. Vannak nem rossz spílerek, de amikor azt írom rá, hogy középszer, akkor a Realhoz mérem. Itt a legjobbak voltak többnyire, erre is kellene törekedni. Ő meg a #besztlígben valóban lehet legenda, ezt nem vitatom. Csak ne akarja magát itt kipróbálni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Könnyen el tudom képzelni, hogy a horvátok Izlanddal, és Argentinával is döntetlent játszanak, és akár lehet három 5 pontos csapat a végére, akkor lehet ám számolgatni, meg pénzt feldobnidzsi91 írta:Igen.Az egymás ellenijükkel kiejtik az argentínokat.Realista24 írta:Izland és a horvátok is ejteni fognak egy nagy vadat.