Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
szerintem meg a két csapat meccse nagyon eltért...annyi hogy egyik se játszott jól, de az ellenfél, és főként a helyszín most sokat nyomott
-
Thiago11
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
El Unico írta:Teljesen felfújta a média,CR-től hányszor láttunk már ilyet?Messi kérte,nem kapta,kicsit nyavalygott,ennyi.
Amúgy nem gond,hogy rájuk szállt a médiacsinálják csak,remélem még napokig fognak foglalkozni az "üggyel"
Ez várható volt. Mikor a brazil hozzánk igazolt, már akkor az folyt a csapból, hogy nem férnek meg együtt, Messi terrorizálni fogja stb., így nem csoda, hogy minden esetet nagyítóval néznek. Ugyanez lesz a Cr-Bale duóval is. Ha a portugál egyszer is csúnyán néz a walesi felé, mert pont akkor meghúzódott a lába, azt is felfújja a média. Erre két párosra hatalmas figyelem fog hárulni, senkinek ne legyen kétsége, nem ez volt az első és nem is az utolsó eset.
Érdekes a két csapat szereplése eddig a BL-ben. Ha csak az eredményeket figyeljük az látszik, hogy egyből erőt demonstráltak, játszva nyerik a csoportot. Ráadásul mindkét csapat hasonló mérkőzést játszott, hasonló erejű ellenfelekkel. Két ellentétes félidő, ahol a másodikban legázolták az ellenfelet, mégsem lehetnek felhőtlenül boldogok. Nektek annyival jobb, hogy a két másik csapat X-et játszott.
Az nagyon tetszik, hogy Tata a 4:0 ellenére igen kritikus a csapat játékával kapcsolatban és nem a szokásos közhelyeket puffogtatja. Ezt jó jelnek tartom.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igazából magával az esettel tényleg fölös foglalkozni, de mostanság egyre többet foglalkoznak azzal, hogy milyenné vált, és ez sem véletlen... Múltkor Bojan nyilatkozott valami olyat, hogy Messi már olyan mintha már nem is a földön járna, és, hogy ilyen téren rá sem ismer... Én speciel ennek azért örülök, mert kezdenek leszállni CR-ről...GT37 írta:Szerintem semmi értelme ezzel foglalkozni, tény, hogy Leo csapott egyet a levegőbe, hogy ezt a Neymar iránti gyűlölete jeléül tette, vagy csupán azért, mert nem lett gól a támadásból, azt mindenki döntse el maga, én a továbbiakban nem kívánok erről a kérdésről tárgyalni.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szerintem semmi értelme ezzel foglalkozni, tény, hogy Leo csapott egyet a levegőbe, hogy ezt a Neymar iránti gyűlölete jeléül tette, vagy csupán azért, mert nem lett gól a támadásból, azt mindenki döntse el maga, én a továbbiakban nem kívánok erről a kérdésről tárgyalni.
Ez kedves tőled.El Unico írta:Amúgy nem gond,hogy rájuk szállt a médiacsinálják csak,remélem még napokig fognak foglalkozni az "üggyel"
-
Géci
Már érthető miért vagy barca drukkerDrake írta:Focizok csapatban(Én vagyok a falu legnagyobb reménysége. ) és igenis elvárom azt,hogy ha jobb helyzetben vagyok akkor passzoljanak
Persze hülyeség felfújni, de lehet rá számítani, hogy fognak figyelni erősen a 2 úriemberre...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Viszont nagyon érdekes, hogy a linkelt videókat már mind leszedték a yutubrólEl Unico írta:Teljesen felfújta a média,CR-től hányszor láttunk már ilyet?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Teljesen felfújta a média,CR-től hányszor láttunk már ilyet?
Messi kérte,nem kapta,kicsit nyavalygott,ennyi.
Amúgy nem gond,hogy rájuk szállt a média
csinálják csak,remélem még napokig fognak foglalkozni az "üggyel"
Amúgy nem gond,hogy rájuk szállt a média
- wZoLee7
szerintem az itteni többség már valamilyen formában játszott csapatban (mivel ez csapatsport nem is értem hogy lehetne nem csapatban...), és ez alapján elmondhatom...nem egymást kell ölni a pályán, meg játszani a nagymenőt ha nem az aktuális kiskirálynak passzolnakDrake írta:Szerintem ezt Ti magatok se hiszitek el.Próbáltok mindent belemagyarázni a szituba,pedig annyi történt,hogy Neymar kapura rúgott,Messi meg a hekyzet után bosszankodva ugrott egyet.A másik:Mi van abban,hogy egyszer-kétszer leteremti a társakat?Focizok csapatban(Én vagyok a falu legnagyobb reménysége.) és igenis elvárom azt,hogy ha jobb helyzetben vagyok akkor passzoljanak.
ezt feltétlen muszáj volt hozzátenni ugye?Drake írta:De aki focipályát még csak TV-n keresztül látott annak ezt hiába magyarázom.
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Szerintem ezt Ti magatok se hiszitek el.Próbáltok mindent belemagyarázni a szituba,pedig annyi történt,hogy Neymar kapura rúgott,Messi meg a hekyzet után bosszankodva ugrott egyet.A másik:Mi van abban,hogy egyszer-kétszer leteremti a társakat?Focizok csapatban(Én vagyok a falu legnagyobb reménysége.
) és igenis elvárom azt,hogy ha jobb helyzetben vagyok akkor passzoljanak.De aki focipályát még csak TV-n keresztül látott annak ezt hiába magyarázom.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ilyeneken csámcsogni gusztustalan dolog. Tény, h Lionel picit hőzöng, majd csap egyet a levegőbe, de ez semmi. Baromság.
A Villa, Alexis eset ennél többb volt.
A Villa, Alexis eset ennél többb volt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
visszalassítják 32x és még kikockázzák, hogy neymar kitekintett jobbra egy pillanatra.Laci írta:Erről az esetről van szó?
ez most komolyan említésre méltó ügy ?
szinte semmi nem volt az egész, mint alattam írják, 1000+1 ilyen eset van nap, mint nap a pályákon, semmi extra.
5 perc múlva már egyik sem emlékezett rá.
- wZoLee7
ilyent...hogy a fenébe merte...
ilyenből ezer+1 van, főleg ha megnézünk egy CR-Benzema párost...nem látom olyan drasztikusnak a dolgot, de nem árt ha velük is foglalkoznak kicsit
ilyenből ezer+1 van, főleg ha megnézünk egy CR-Benzema párost...nem látom olyan drasztikusnak a dolgot, de nem árt ha velük is foglalkoznak kicsit
törölték a videót. valakinek nincs egy másik linkje?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szombat estig.Galacticos írta:hát lehet neymar egy ideig most nem kezd.
bár remélem, hogy ha mégis pedro vagy tello kezd a rotáció miatt, akkor benyomja valaki, hogy messi biztos félholtra verette, vagy ketrecbe zárta.
- Galacticos
hát lehet neymar egy ideig most nem kezd.
-
Géci
Van valahol 1 olyan vidi ahol szemből veszik Messit, és tökre eltorzult fejjel kiabálToti írta:itt van a videó az esetről
én leszarom, ha felfújják, de basztassa csak őket is a média minden szarsággal.
itt van a videó az esetről
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dragostej
Erről van valami videó?Géci írta:Közben a sajtó erősen foglalkozik a tegnapi meccsen történtekkel. Pontosabban Neymar, Messi kapcsolattal. Ugyanis Neymar mert, nem passzolni Messinek aki erre csapott 1 kis hisztit a 32. percben...![]()
Várható volt, hogy lassan elérkezik ez is...
Szerintem a Milan-nál már elő vannak készítve a papírok ha bedurcizna Neymar, adnak érte 27+3 milliót azt mindenki jól jár, mint IbrávalGéci írta:Közben a sajtó erősen foglalkozik a tegnapi meccsen történtekkel. Pontosabban Neymar, Messi kapcsolattal. Ugyanis Neymar mert, nem passzolni Messinek aki erre csapott 1 kis hisztit a 32. percben...![]()
Várható volt, hogy lassan elérkezik ez is...