https://www.cnet.com/news/facebook-dele ... s-of-2018/
Helyesbítek: madridom.hu deleted 583 million fake accounts in the first three months of 2018

HozzászólásSzerző: Santi » 2018. június 18., hétfő 11:32
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 18., hétfő 11:08
Dehogynem. Azt akartam, hogy sajat maga irja le, de helyette elkezdett szemelyeskedni.h3x0r írta:Ez nem akkoriban tortent, amikor a facebook kitorolt tobb szazezer kamu profilt?thetruth írta:Te félelmetesen buta vagy. Szerinted kitöröltem a saját oldalamon 40 EZER LÁJKOLÓT? Miért is? Hogy idejöhessek a csodálatos fórumotokra és számon kérhesselek titeket?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 18., hétfő 11:08
De, én is ezt írtam akkor, hogy valószínű ez történt.h3x0r írta:Ez nem akkoriban tortent, amikor a facebook kitorolt tobb szazezer kamu profilt?thetruth írta:Te félelmetesen buta vagy. Szerinted kitöröltem a saját oldalamon 40 EZER LÁJKOLÓT? Miért is? Hogy idejöhessek a csodálatos fórumotokra és számon kérhesselek titeket?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. június 18., hétfő 11:07
És hopp, így lett a chocapic.h3x0r írta:Ez nem akkoriban tortent, amikor a facebook kitorolt tobb szazezer kamu profilt?thetruth írta:Te félelmetesen buta vagy. Szerinted kitöröltem a saját oldalamon 40 EZER LÁJKOLÓT? Miért is? Hogy idejöhessek a csodálatos fórumotokra és számon kérhesselek titeket?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. június 18., hétfő 11:03
Ez nem akkoriban tortent, amikor a facebook kitorolt tobb szazezer kamu profilt?thetruth írta:Te félelmetesen buta vagy. Szerinted kitöröltem a saját oldalamon 40 EZER LÁJKOLÓT? Miért is? Hogy idejöhessek a csodálatos fórumotokra és számon kérhesselek titeket?
HozzászólásSzerző: géza » 2018. június 18., hétfő 10:46
Ha azt hinnétek, hogy itt a szöveget maguktól írták, és csak a képet lopták a madridomtól, tévedtek.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. június 18., hétfő 9:48
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. június 18., hétfő 9:33
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. június 18., hétfő 8:55
látni, hogy nem vagy nőgyógyász, csak ugatod a szakmát.Realista24 írta:90 éves, 90 kiló és 60 éves a lánya?Csabi írta:bemegyek a kórházba fehér köpennyel és nőgyogyasznak ADOM KI MAGAMAT. termeszetesen csak 18-35, 90-60-90-nel foglalkozok. ha nem értitek a szakterminologiat, azert van mert nem vagytok profi nőgyógyászok, mint én.
HozzászólásSzerző: Press » 2018. június 18., hétfő 8:36
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. június 18., hétfő 8:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 18., hétfő 8:01
Madridom.hu
22:23
A Marceloval és Casemiroval kezdő brazilok nem tudták legyőzni a svájciakat, a vége 1-1 lett.
Keylor Navas Costa Ricája és Kroos Németországa pedig kikapott ellenfelétől a mai meccsnapon.
Holnap Svédország-Dél-Korea, Belgium-Panama és Tunézia-Anglia rangadók lesznek. Milyen eredményeket tippeltek?
Te telegatya, adj admin jogot és akkor kitesszük egyúttal hozzátok isMadridista.hu
22:29
A Marceloval és Casemiroval kezdő brazilok nem tudták legyőzni a svájciakat, a vége 1-1 lett.
Keylor Navas Costa Ricája és Kroos Németországa pedig kikapott ellenfelétől a mai meccsnapon.
Holnap Svédország-Dél-Korea, Belgium-Panama és Tunézia-Anglia rangadók lesznek. Milyen eredményeket tippeltek?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 18., hétfő 7:51
90 éves, 90 kiló és 60 éves a lánya?Csabi írta:bemegyek a kórházba fehér köpennyel és nőgyogyasznak ADOM KI MAGAMAT. termeszetesen csak 18-35, 90-60-90-nel foglalkozok. ha nem értitek a szakterminologiat, azert van mert nem vagytok profi nőgyógyászok, mint én.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. június 18., hétfő 7:50
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. június 18., hétfő 7:17
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. június 18., hétfő 6:49
ma meg már webfejlesztőnek ADTA KI MAGÁT. lolAzt, hogy miért jön be egy másik oldal, nem tudom, nem én intézem a fejlesztést, hanem egy profi IT-s srác.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 18., hétfő 6:46
Erted.H.E.H.E. írta:Olyan szurrealis, nem tudom eldonteni hogy mikor viccel, mikor bolond, az elmebaj kemeny dolog![]()
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 18., hétfő 6:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 18., hétfő 6:31
thetruth írta:Kozlemeny!
Sajnos az oldalunkat ugyan az a szemely torolte. Webfejlesztonek adta ki magat majd virust helyezett az oldalra es a tartalmat cserelte!
A problema megoldasan nagy erokkel dolgozunk!
Ha ujboli bizonyitekot szerzek, hogy ti voltatok Laci..akkor birosag ele viszem az ugyet es ezt veheted veresen komolyan.
Elegem van a jopofizasbol. Itt az ideje az asztalra csapni. Ez mar nem allapot.
HozzászólásSzerző: thetruth » 2018. június 18., hétfő 6:26
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem