Azt már elismerte ő is, hogy rossz döntés volt. Mikor mondta hogy megtenné mégegyszer? Erről lemaradtam. Következő CA-n még játszani akar, nekem ez van meg.Realista24 írta:Egyszer már visszavonult és most is jelezte, hogy ha nem jön össze a dolog, akkor visszavonul. Tényleg imádhatja a válogatottat.DinhoL írta:Nem akarok belefutni egy elcseszett Messi-CR vitába de az elég durva szerintem, hogy a 2014es vb ezüstje hogy le van nézve Messinek..Nem jöttek a playoffban a góljai ez igaz, de a játékhoz elég sokat hozzátett. Copa -kon szintúgy, megnézném, hogy nélküle mit ért volna el az Albiceleste. De aláírom Ronldonál jobban látszik az akarat a hajtás, Messi sosem aza robotolós, végig sprintelem a meccset gyerek volt.De nem gondolom hogy kevésbé szeretné a válogatottját. Más kérdés az is, hogy kettejükhöz hogyan viszonyul a saját nemzetük, az se mindegy. Ha egyáltalán van értelme kettejükről- amennyire lehet- objektíven megállapítani, ki is vt a jobb (vagy sikeresebb) akkor azt majd a karrierjük végén lehet addig meg sztem lesz pár hullámvölgy és hegy mind2 goat-nál.

Én úgy látom, hogy a saját hazájában őt nem becsülik meg annyira, sőt..nem lehet könnyű egy Maradona árnyékában élni, az öreg is általában beszól neki. Jóval többet várnak tőle mint CR-től, így a nyomás is nagyobb rajta. Így is azért tevékeny részese volt 3 fontos döntőnek a válogatottal + olimpiai bajnok(oké ez nem f3lnőtt siker, de dicsőség az argentin futballnak) Volt portugáloknál is nagy legenda, Eusebio például, talán CR előtt a legnagyobb..de az azért mégse ugyanaz a helyzet.
Szerintem a futball egyik legnagyobb "igazságtalansága", hogy az ezüstérmesekre szinte mindig lúzerként, vesztesként tekintenek pedig ahhoz, hogy döntőbe juss ugyanannyi erőfeszítésre van szükség mint a végső győzteseknek.