ericco írta:Vagy te csináltad az egész műbalhét, hogy egyszerre probáld láthatóvá tenni az oldalad fb-n és befeketíteni a madridom.hu-t. Szóval amit leírtál, nem bizonyít semmit.
Te félelmetesen buta vagy. Szerinted kitöröltem a saját oldalamon 40 EZER LÁJKOLÓT? Miért is? Hogy idejöhessek a csodálatos fórumotokra és számon kérhesselek titeket?
ericco írta:Szóval ilyen sem történt.
Az én írásom kizárólag a színtiszta igazságot tartalmazza. Rajtad áll, hogy elhiszed-e. De kissé irreális kérés azt várni, hogy majd minden egyes esetről külön fotót és naplózást készítek. Sosem érdekelt különösebben ez, ezt a „loptatok tőlünk” dolgot sem én kezdtem el. De a történt események, azaz a Facebook-oldalunk feltörése fényében talán jogomban áll nekem is szóvá tenni a dolgokat.
Realista24 írta:Az a baj, hogy itt egy hosszú hír annyi karakter mint náluk egy heti cikk

szóval ha várnánk erre a félelmetes minőségre, hogy ellophassuk, akkor nagyon unatkoznánk.
Ezek az esetek nem most történtek, hanem végig jelen voltak elszórva az elmúlt években. A feltörés előtt napi 5-6 hírt jelentettünk meg, ezzel gondolom tisztában vagy. Szóval nem kell a mellébeszélés.
Te gondolom még soha életedben nem gépeltél el semmit. Jó neked.
Realista24 írta:Amúgy nem árt tudnod, de attól, hogy valaki egy család, még vannak benne viszályok.
Jól értem, ezzel most arra célzol, hogy mi, mármint testületileg a szerkesztőség (plusz én, az oldal üzemeltetője) egy család voltunk a viszályok ellenére is? Mert ha igen, akkor egyszerű a dolog: hátat fordítottak a családnak, sőt el is árultátok azt. Tudod mire vall ez? Gerinctelenségre.
Petr írta:Nekem is egy random oldal jött be, amit biztos nem a keresési előzményeim alapján ajánlott. Szép munka. Az új oldalon lehet már görgetni?

Biztosan troll vagy, nem is etetlek tovább. Ennyire senki nem lehet vak és tudatlan.
Vak és tudatlan itt maximum a fórumközösség, nem én. Az a baj veletek, hogy évekig delíriumban tartottak titeket az olyan emberek, mint Laci, most pedig már képtelen vagytok felismerni azt, hogy ki mond igazat, és ki beszél mellé folyamatosan. Azt, hogy miért jön be egy másik oldal, nem tudom, nem én intézem a fejlesztést, hanem egy profi IT-s srác. De a vírusirtós dolog nem a mi sarunk, nálam egyik eszközről sem jelzett be, és a szerkesztőimnél sem.