Nem követem a seria-t és a szerb footballt de én végig azt hittem ,hogy itt 2 játékosról van szódannen írta: milinkovic-savic

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 19., kedd 1:37
Nem követem a seria-t és a szerb footballt de én végig azt hittem ,hogy itt 2 játékosról van szódannen írta: milinkovic-savic
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. június 19., kedd 1:12
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 18., hétfő 16:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 18., hétfő 14:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 18., hétfő 14:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 18., hétfő 14:06
Szerintem fake.dannen írta:Eden Hazard - "If Real Madrid want me then they know what they have to do".
lassan mar konyorog szerencsetlen.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 17., vasárnap 21:19
Ma se volt jo csereb3RealAsensio írta:Kapcsold be az eye-test uzemmodot.Kerlon írta:fogalmam sincs, hogy ez a milinkovic-savic gyerek mi a retek ért ilyen értékes, amikor nem nyert semmit, nincs európai porond tapasztalata és egy kibaszott olasz középcsapatban játszik
még Pogba is kb kevésnek bizonyul más bajnokságban
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 17., vasárnap 19:16
Kapcsold be az eye-test uzemmodot.Kerlon írta:fogalmam sincs, hogy ez a milinkovic-savic gyerek mi a retek ért ilyen értékes, amikor nem nyert semmit, nincs európai porond tapasztalata és egy kibaszott olasz középcsapatban játszik
még Pogba is kb kevésnek bizonyul más bajnokságban
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. június 17., vasárnap 15:02
ha lehet, 1 jó meccsért ne vegyünk játékosokatsebydani írta:M. Diarrat már csak a Mallorcának fejelt gólja miatt megérte megvenni, én azt pl. sose fogom elfelejteni.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. június 17., vasárnap 14:33
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. június 17., vasárnap 14:08
veszteni nem vesztünk vele, max 1 év után megyAnthony írta: Most pl. ez a Raul De Tomas a miért kell? Elhiszem, hogy valamivel jobb, mint Mayoral, aki jétszott 338 percet, de komolyan, másodosztályból?
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 17., vasárnap 13:29
Kerlon írta:szerintem meg mindkettő full középszer maximum. remélhetőleg max 4. számúként számíutnk ráKAG írta:Raul de Tomas kategoriakkal jobb jatekos, mint Mayoral.
Elorelepes lesz hozza kepest!
Remelhetoleg fixen kap majd 10 20 perceket.
Hozza majd azokat a golokat, amiket Moratatol kaptunk, ha becsereltuk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 17., vasárnap 13:08
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2018. június 17., vasárnap 13:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 17., vasárnap 12:58
szerintem meg mindkettő full középszer maximum. remélhetőleg max 4. számúként számíutnk ráKAG írta:Raul de Tomas kategoriakkal jobb jatekos, mint Mayoral.
Elorelepes lesz hozza kepest!
Remelhetoleg fixen kap majd 10 20 perceket.
Hozza majd azokat a golokat, amiket Moratatol kaptunk, ha becsereltuk.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 17., vasárnap 12:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 17., vasárnap 12:37
Sima potya kapus lett idén, ahogy elnéztem pár meccset.dzsi91 írta:Donnarummával mivan.meglennénk 15 évre vele.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. június 17., vasárnap 12:30
Mayoral megy, kell valaki, aki átveszi a szerepét. Egyébként szerintem egészen biztató a srác. Saját nevelés, kölcsönből jön vissza. Semmi gond nincs ezzel. Inkább saját nevelésekkel legyen feltöltve a keret pereme, mint külföldiekkel. Lopetegui szerintem bátrabban is fog hozzájuk nyúlni. Ettől még ugyanúgy várható egy nagy nevű támadó.Anthony írta:Most pl. ez a Raul De Tomas a miért kell? Elhiszem, hogy valamivel jobb, mint Mayoral, aki jétszott 338 percet, de komolyan, másodosztályból?
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. június 17., vasárnap 12:23
Mbappét kéne már rég erőltetni a csatár posztra(nálam Benzema csak 2. számú csatár lenne ha jönne). Nem fogja megvenni a PSG szerintem... De mivel tavaly nem minket választott, nem fogják hozni.Anthony írta: Most pl. ez a Raul De Tomas a miért kell? Elhiszem, hogy valamivel jobb, mint Mayoral, aki jétszott 338 percet, de komolyan, másodosztályból?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 17., vasárnap 12:10
Most pl. ez a Raul De Tomas a miért kell? Elhiszem, hogy valamivel jobb, mint Mayoral, aki jétszott 338 percet, de komolyan, másodosztályból?Jim írta:ennyire ne féljetek a spanyoloktól, elvégre spanyol csapat a Real MadridAnthony írta:Azért remélem, hogy Lopi nem kizárólag spanyolokkal akarja feltölteni a keretet. (tudom, tudom, Alison brazil)
![]()
Jelenlévő fórumozók: 52 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem