az a legnagyobb baj h egy kibaszott vírus jön be a remek oldalad helyettthetruth írta:átmeneti. Most van teszt fázisban és a mai nap folyamán installálva lesz az új design.
ha leállítjátok már normálisan is megtehetnétek
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. június 17., vasárnap 13:23
az a legnagyobb baj h egy kibaszott vírus jön be a remek oldalad helyettthetruth írta:átmeneti. Most van teszt fázisban és a mai nap folyamán installálva lesz az új design.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. június 17., vasárnap 13:14
HozzászólásSzerző: thetruth » 2018. június 17., vasárnap 12:57
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 17., vasárnap 12:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 17., vasárnap 12:51
HozzászólásSzerző: thetruth » 2018. június 17., vasárnap 12:41
A szerkesztőgárdánk még friss. Folyamatosan fejlődnek. Gyorsabban és jobban mint ti bármikor is képesek lettetek volna. Mi nem csak angol és spanyol forrásból informálódunk hanem a legminőségibb francia hírportálokból is, akik első kézből kapják meg az információt.Realista24 írta:
"Madridista.hu
június 15., 23:08 ·
Ronaldo be varrta."
"Madridista.hu élő adásban volt.
június 14., 14:56 ·
To create something like this - check GoUpLive.com"
"Madridista.hu
június 14., 13:34 ·
Az alábbi szavazatokat nem meccsenként írtam le, hanem így engedte a facebook kettesével.(mielőtt félre értené valaki.)"
"Madridista.hu szavazást hozott létre.
június 14., 13:12 ·
5."
HozzászólásSzerző: thetruth » 2018. június 17., vasárnap 12:31
Nem a legnagyobb (jelenleg), de a legjobb.Dupla D írta:Az oldalad is az ország legnagyobb madridista oldala.
A feltörésről már raktam be képet, keresd vissza. Én megértem, hogy egy egyszerű chatüzenetre kételkedően tekintesz, de az üzenet írója olyanokat is tudott, amivel csak az lehetett tisztában, aki ott volt a lázadáskor. Az pedig biztos, hogy a feltörést ő követte el, másként nem is tudhatott volna róla. A cikklopásról nincs képem, van jobb dolgom mint hogy ezt fotózgassam, de több alkalommal is volt már rá példa az elmúlt időszakban.ericco írta: Engem azert erdekelne par bizonyitek is. Az Fb feltoresrol es a cikklopasrol is. Egy-ket screenshot eleg lesz.
Valóban nagy vállalkozói érzékem van, és garantálom, hogy több dolgot értem el (ezen a területen is) az életben nálad. Senkit sem érdekel? Akkor miért kaptunk néhány hónap alatt 10 ezer plusz lájkot Facebookon? Miért kapunk rendszeresen megkereséseket reklámozással kapcsolatban?BlancoMark írta:Egyebkent borzaszto nagy uzleti es vallalkozoi erzeked lehet, hogy az orszag legnagyobb madridista kozossegebol sikerult egy gportal szintu, senkit nem erdeklo formedvenyt csinalnod.
Köszönöm a tippet, bár jól megvoltam nélküle is. A szerkesztőim most is nagyszerű közösséget alkotnak attól, hogy te személy szerint nem vagy tisztában az oldalunk működésének hátterével, és emellett egytől egyig lelkes Real Madrid-szurkolók. Mivel már nem üzemeltetünk fórumot, így ilyen jellegű közösségünk nincs, de a posztjaink alatt is jó hangulatú, értelmes párbeszédek szoktak kialakulni, és ez hatványozottan igaz volt a feltörés előtt.Steve írta:…
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. június 17., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 17., vasárnap 9:08
"Madridista.huthetruth írta:mivel mi vagyunk azok akik a minőséget gyártják nem pedig a mennyiséget. !
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. június 17., vasárnap 8:54
Jolvan teletabi, ird mar le meg parszor es akkor majd talan igaz lesz.thetruth írta:Sajnos lemaradtál olyan dolgokról mikor is a madridom feltörte az fb oldalunkat és törölték folyamatosan a likeolónkat. Nagyságrendekkel több követőnk volt.pheco írta:Madridista oldal egy kihalt szar, forum sincs, ellenben a Madridommal. Ugyanugy vannak reklamok, ahogy itt is.
Madridista Fb oldalon fele annyi koveto sincs, mint a Madridomon. A posztokra valo reakciok szinte kivetel nelkul 100 alatt vannak.
Mirol beszel a srac?
Viszont ahogy írtam 10e követőből rövid idő alatt 20e lett és a posztokat lájkolók száma megint túlfogja szárnyalni a madridomot, mivel mi vagyunk azok akik a minőséget gyártják nem pedig a mennyiséget. Ezért is lehet az, hogy mi vagyunk Magyarország legnagyobb madridista oldala!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 17., vasárnap 8:15
Lassan több időt töltesz itt, mint a családoddal. Nehogy probléma legyen belőle otthon.thetruth írta:Sajnos lemaradtál olyan dolgokról mikor is a madridom feltörte az fb oldalunkat és törölték folyamatosan a likeolónkat. Nagyságrendekkel több követőnk volt.pheco írta:Madridista oldal egy kihalt szar, forum sincs, ellenben a Madridommal. Ugyanugy vannak reklamok, ahogy itt is.
Madridista Fb oldalon fele annyi koveto sincs, mint a Madridomon. A posztokra valo reakciok szinte kivetel nelkul 100 alatt vannak.
Mirol beszel a srac?
Viszont ahogy írtam 10e követőből rövid idő alatt 20e lett és a posztokat lájkolók száma megint túlfogja szárnyalni a madridomot, mivel mi vagyunk azok akik a minőséget gyártják nem pedig a mennyiséget. Ezért is lehet az, hogy mi vagyunk Magyarország legnagyobb madridista oldala!
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 17., vasárnap 1:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 17., vasárnap 0:36
https://youtu.be/mxuwXczWQC0?t=13thetruth írta: ...
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. június 17., vasárnap 0:33
De hat akkor nem vagytok a legnagyobbak, max voltatok es esetleg lesztek, nem? Illetve, ha a minoseget ti gyartjatok, akkor miert a Madridom fb oldalrol vesztek at hireket szorol-szora?thetruth írta: Viszont ahogy írtam 10e követőből rövid idő alatt 20e lett és a posztokat lájkolók száma megint túlfogja szárnyalni a madridomot, mivel mi vagyunk azok akik a minőséget gyártják nem pedig a mennyiséget. Ezért is lehet az, hogy mi vagyunk Magyarország legnagyobb madridista oldala!
HozzászólásSzerző: thetruth » 2018. június 17., vasárnap 0:23
Sajnos lemaradtál olyan dolgokról mikor is a madridom feltörte az fb oldalunkat és törölték folyamatosan a likeolónkat. Nagyságrendekkel több követőnk volt.pheco írta:Madridista oldal egy kihalt szar, forum sincs, ellenben a Madridommal. Ugyanugy vannak reklamok, ahogy itt is.
Mirol beszel a srac?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. június 17., vasárnap 0:18
Kábítózik régótapheco írta:Madridista oldal egy kihalt szar, forum sincs, ellenben a Madridommal. Ugyanugy vannak reklamok, ahogy itt is.
Mirol beszel a srac?
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. június 17., vasárnap 0:05
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. június 16., szombat 23:56
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. június 16., szombat 23:47
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. június 16., szombat 23:46
Jól érzed.lordgabi írta:Nem rólad szól a világ, ezt speciálban úgy érzem, nekem szánta Isti.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem