Dupla D írta:Az oldalad is az ország legnagyobb madridista oldala.
Nem a legnagyobb (jelenleg), de a legjobb.
ericco írta: Engem azert erdekelne par bizonyitek is. Az Fb feltoresrol es a cikklopasrol is. Egy-ket screenshot eleg lesz.
A feltörésről már raktam be képet, keresd vissza. Én megértem, hogy egy egyszerű chatüzenetre kételkedően tekintesz, de az üzenet írója olyanokat is tudott, amivel csak az lehetett tisztában, aki ott volt a lázadáskor. Az pedig biztos, hogy a feltörést ő követte el, másként nem is tudhatott volna róla. A cikklopásról nincs képem, van jobb dolgom mint hogy ezt fotózgassam, de több alkalommal is volt már rá példa az elmúlt időszakban.
BlancoMark írta:Egyebkent borzaszto nagy uzleti es vallalkozoi erzeked lehet, hogy az orszag legnagyobb madridista kozossegebol sikerult egy gportal szintu, senkit nem erdeklo formedvenyt csinalnod.

Valóban nagy vállalkozói érzékem van, és garantálom, hogy több dolgot értem el (ezen a területen is) az életben nálad. Senkit sem érdekel? Akkor miért kaptunk néhány hónap alatt 10 ezer plusz lájkot Facebookon? Miért kapunk rendszeresen megkereséseket reklámozással kapcsolatban?
Steve írta:…
Köszönöm a tippet, bár jól megvoltam nélküle is. A szerkesztőim most is nagyszerű közösséget alkotnak attól, hogy te személy szerint nem vagy tisztában az oldalunk működésének hátterével, és emellett egytől egyig lelkes Real Madrid-szurkolók. Mivel már nem üzemeltetünk fórumot, így ilyen jellegű közösségünk nincs, de a posztjaink alatt is jó hangulatú, értelmes párbeszédek szoktak kialakulni, és ez hatványozottan igaz volt a feltörés előtt.