OFF
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: OFF
Madridista oldal egy kihalt szar, forum sincs, ellenben a Madridommal. Ugyanugy vannak reklamok, ahogy itt is.
Madridista Fb oldalon fele annyi koveto sincs, mint a Madridomon. A posztokra valo reakciok szinte kivetel nelkul 100 alatt vannak.
Mirol beszel a srac?
Madridista Fb oldalon fele annyi koveto sincs, mint a Madridomon. A posztokra valo reakciok szinte kivetel nelkul 100 alatt vannak.
Mirol beszel a srac?
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Teletál ne hagyd már ennyiben. Erre is lesz egy frappáns válaszod, mint az eddigiekre.
Tudom nagy a túlerő, mert itt mindenki le van fizetve, de kérlek folytasd tovább a szenvedést, ahogy a 'distával is tetted. Látod, megéri. Az oldalad is az ország legnagyobb madridista oldala.
Tudom nagy a túlerő, mert itt mindenki le van fizetve, de kérlek folytasd tovább a szenvedést, ahogy a 'distával is tetted. Látod, megéri. Az oldalad is az ország legnagyobb madridista oldala.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Jajj
Remélem holnap is folytatódik a műsor. Igyekszem követni a fórumot. Nehogy kimaradjak itt az életvezetési tanácsokból.
Én is sikeres és közismert akarok lenni. Meg gazdag is.
Megyek álmodok magambak egy ilyen életet és holnap jegyzetelek tovább a siker érdekében.

Remélem holnap is folytatódik a műsor. Igyekszem követni a fórumot. Nehogy kimaradjak itt az életvezetési tanácsokból.
Én is sikeres és közismert akarok lenni. Meg gazdag is.
Megyek álmodok magambak egy ilyen életet és holnap jegyzetelek tovább a siker érdekében.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Jól érzed.lordgabi írta:Nem rólad szól a világ, ezt speciálban úgy érzem, nekem szánta Isti.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Látod mennyire vakon vagy, nem is neked írtathetruth írta:Köszönöm végre az elismerést. Tettem eleget ahhoz, hogy végre valaki kimondja.istimester írta:
Gabi, köszönjük a kitartó munkádat. Nem lettél közellenség, egyszerűen továbbléptünk. Akkor úgy alakult, egyik napról a másikra.
Illetve ezt mond a Laci féléknek, akik folyamatosan csak gáncsolták a munkámat és többet és többet akartak. Igaz, hogy túlléptetek rajta de sose emésztettétek meg igazán!

Mennyire szánalmas vagy, sírok b+

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Neeeeeeeeeethetruth írta:Köszönöm végre az elismerést. Tettem eleget ahhoz, hogy végre valaki kimondja.istimester írta:
Gabi, köszönjük a kitartó munkádat. Nem lettél közellenség, egyszerűen továbbléptünk. Akkor úgy alakult, egyik napról a másikra.
Illetve ezt mond a Laci féléknek, akik folyamatosan csak gáncsolták a munkámat és többet és többet akartak. Igaz, hogy túlléptetek rajta de sose emésztettétek meg igazán!

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem rólad szól a világ, ezt speciálban úgy érzem, nekem szánta Isti.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

Köszönöm végre az elismerést. Tettem eleget ahhoz, hogy végre valaki kimondja.istimester írta:
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Jó ég, néha fura dolgok mennek itt.
A többire most nincs kedvem reagálni. Mindegy is ennyi idő távlatából.
A többire most nincs kedvem reagálni. Mindegy is ennyi idő távlatából.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Egy biztos. Ha én elégedett lennék egy általam összeollózott oldallal és annak lenne egy közössége, akkor biztosan nem egy másik oldalon vergődnék és magyarázkodnék és akarnék mindenkit meggyőni a sikerességemről, vállalkozói karrieremről és arról, hogy mennyire jó minden.
Ha valaki boldog és elégedett, az nem szorul a mások általi elismerésre, az elégedett önmagával.
Ha valaki boldog és elégedett, az nem szorul a mások általi elismerésre, az elégedett önmagával.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekünk is a beépített emberek súgnak akik ott vannak nálatok a fórumon. OH WAITthetruth írta:én is köszönöm, hogy feljártok az fb oldalunkra.

Itt bevételt generálsz nekem, én ott meg a cukrosnak

Ja és igen, feljárunk, röhögni és szánni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én is köszönöm, hogy feljártok az fb oldalunkra.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem magamat járatom le, hanem az ország elsőszámú madridista oldalának csodálatos adminjait.thetruth írta:Ez csak annak köszönhető, hogy sajnos az oldal folyamatos fejlesztés alatt van és a nyár miatt a szerkesztőink nincsenek gépközelben de mivel előfordult, hogy ti is átvettetek cikket tőlünk egy az egyben mikor gyorsabban lehoztuk akkor fura mód nem hallottam panaszkodni senkit itt a fórumon. Ráadásul ti se generáltok saját contentet, hanem lopjátok a cikkeket a marcatól, astól stb.Realista24 írta:Na. Telegatya csoda szerkesztője mar nem csak a szöveget másolja egy az egyben, de mar a képet is a bejegyzéshez![]()
Hiába no, minőség. Igaz hogy lopott, de minőség.
Szóval kérlek szépen Laci ne járasd le magad. A többi fórumozót pedig arra kérném, hogy fejezze be a velem való személyeskedést vagy tudok adni címet.
Majd szólj, ha a Marcán és az AS-en magyarul írnak, mert akkor valóban egyszerűbb lesz lopni, mint fordítani. Bár anno nektek ez sem volt gond, megosztottátok eredeti nyelven

Ja és köszi az újabb kattintásokat, Gabi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez csak annak köszönhető, hogy sajnos az oldal folyamatos fejlesztés alatt van és a nyár miatt a szerkesztőink nincsenek gépközelben de mivel előfordult, hogy ti is átvettetek cikket tőlünk egy az egyben mikor gyorsabban lehoztuk akkor fura mód nem hallottam panaszkodni senkit itt a fórumon. Ráadásul ti se generáltok saját contentet, hanem lopjátok a cikkeket a marcatól, astól stb.Realista24 írta:Na. Telegatya csoda szerkesztője mar nem csak a szöveget másolja egy az egyben, de mar a képet is a bejegyzéshez![]()
Szóval kérlek szépen Laci ne járasd le magad. A többi fórumozót pedig arra kérném, hogy fejezze be a velem való személyeskedést vagy tudok adni címet.
- h3x0r
De nem erted meg, hogy a facebookrol lopott tartalom nem lopott, mert azt nem vedik a szerzoi jogok?!Realista24 írta:Na. Telegatya csoda szerkesztője mar nem csak a szöveget másolja egy az egyben, de mar a képet is a bejegyzéshez![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na. Telegatya csoda szerkesztője mar nem csak a szöveget másolja egy az egyben, de mar a képet is a bejegyzéshez

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, mesélj, ki vagy te itt Pécsen? Én vajon ismerlek?thetruth írta: És mindenféle nagyképűség nélkül mondhatom, hogy az emberek többsége ismeri a nevemet a szülővárosomban, Pécsen.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Sajnálom a tegnapi ideges megnyílvánulást, 1 hete van pont ma, hogy meghalt az egyik barátom, akivel felnőttem, 18 évesen, Isten nyugosztalja.
Amiért majdnem felrobbantam az Sierra röhögése volt olyan dolgon, aminek semmi értelme.

Amiért majdnem felrobbantam az Sierra röhögése volt olyan dolgon, aminek semmi értelme.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.