Az igazi ok az volt, hogy soha nem volt kezdőcsatár a BL csoportkörben, ahol könnyebb ellenfelek voltak. Így nehéz dolga volt megmutatni, hogy mit tud. Ráadásul Pelle előtt nem is volt igazán jó csapatunk, így még nehezebb dolga volt. Meg kell nézni az idei idényét az idény végén, és ki fog derülni, hogy képes rendszeresen gólt szerezni.'shutterisland írta:nmate írta:Így reggel látván ütött 1-2 eredmény és még Higu is gólt lőtt
ha egy burak yilmaz tud rúgni 8-at egy bl szezonban, vagy egy jonas, lavezzi vagy éppen gomis 5-öt, akkor higuainnak sem kellene gondot jelentsen.
szerintem lesz is még pár gólja, ez valami babona volt, hogy a bl-ben ennyire súlytalan volt a madrid színeiben, bőven több ő ennél.

Bajnokok Ligája
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Lehet már Özil éltetőket is eltemettette.Realista24 írta:Voltak Madridban, csak ki lettek tiltva, meghozza Perez által.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én konkrétan a döntőre gondoltam.Ott egyértelműen Robben volt a meccs embere.Aztán persze a szezonban svajni meg még azt hiszem talán Martinez volt a kulcsember.Meg persze az egész csapat jól működött.Azt aláírom persze, hogy ő hozta a döntőt a bayernnek, de nem kellett volna ő ahhoz szerintem tavaly Ribéry volt a kulcsember. (Bár szerény véleményem szerint schweini sokkal fontosabb pont a bayernben.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. szeptember 19., csütörtök 19:17-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Voltak Madridban, csak ki lettek tiltva, meghozza Perez által.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én is azt sajnálom legjobban, hogy a spanyoloknak közük nincs a fanatikus szurkoló kategóriához...Kerlon írta:Pont most akartam belinkelni, hogy mennyire durván tolják a Nápolyiak! Hát... beszarnék, ha egyszer játszanék ilyen közönség előtt és így nyomnák. Sajnos Madridban nincs ilyen szurkoló tábor.

Pont most akartam belinkelni, hogy mennyire durván tolják a Nápolyiak! Hát... beszarnék, ha egyszer játszanék ilyen közönség előtt és így nyomnák. Sajnos Madridban nincs ilyen szurkoló tábor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... XROcBwRf2E'shutterisland írta:szerintem lesz is még pár gólja, ez valami babona volt, hogy a bl-ben ennyire súlytalan volt a madrid színeiben, bőven több ő ennél.
azért ez jó nem?

joabulicsak
Az elődöntőben és a döntőben játszott csak és kizárólag alapemberként a bayernben tavaly.morientes írta:Sneijder sztm okos döntés volt hogy menesztve lett,de Robban lehet hogy nem.Sneijdernek voltak motivációs problémái,az nagyon kiütközözz,(az első szezonja után),de Robben azért hajtott.
Az más kérdés hogy itt,abban kb ki is merült a repertoárja,hogy elindult befele a labdával,aztán durr....nem sok sikerrel....néha szélről egy beadás...ennyi.
De a bayernba megújult,a BL győzelmet nagy százalékben köszönhetik neki a németek.
Azt aláírom persze, hogy ő hozta a döntőt a bayernnek, de nem kellett volna ő ahhoz szerintem tavaly Ribéry volt a kulcsember. (Bár szerény véleményem szerint schweini sokkal fontosabb pont a bayernben.)
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nmate írta:Így reggel látván ütött 1-2 eredmény és még Higu is gólt lőtt
ha egy burak yilmaz tud rúgni 8-at egy bl szezonban, vagy egy jonas, lavezzi vagy éppen gomis 5-öt, akkor higuainnak sem kellene gondot jelentsen.
szerintem lesz is még pár gólja, ez valami babona volt, hogy a bl-ben ennyire súlytalan volt a madrid színeiben, bőven több ő ennél.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sneijder sztm okos döntés volt hogy menesztve lett,de Robban lehet hogy nem.Sneijdernek voltak motivációs problémái,az nagyon kiütközözz,(az első szezonja után),de Robben azért hajtott.
Az más kérdés hogy itt,abban kb ki is merült a repertoárja,hogy elindult befele a labdával,aztán durr....nem sok sikerrel....néha szélről egy beadás...ennyi.
De a bayernba megújult,a BL győzelmet nagy százalékben köszönhetik neki a németek.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Ezt az idő már eldöntötte! Mindkettőnek lett BL címe...nem itt!

"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- h3x0r
Szerintem Sneijder eladasa okos dontes volt, azota volt 1(!) jo eve. Robbent viszont sajnaltam. Felkeszulesi meccseken se volt rossz jobbrol Robben, balrol pedig Ronaldo (habar akkoriban a csatar mogott bal oldalt jatszott, nem szelsokent)
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Emlékeim szerint mind2 maradni akart; nem hiába ment a sértődött duma, később pedig a cinikus megjegyzések tömkelege mind2 játékos részéről! A dolog pikantériája csupán annyi, hogy 1 év múlva vettünk egy irányítót és egy jobbszélsőt is (miközben a 2 pali májusban BL. döntőt játszott egymással, pár hónappal később pedig Vb. döntőt)!Sneijder az egész éves teljesítménye miatt is (+ asszonycsalás, kurvázás, bulizás ezerrel), Robbent én sem értem, a mai napig sem. Őt sajnáltam nagyon, épp kezdett nálunk belelendülni, nem volt már annyira sérülékeny sem a hollandiai szuperműtétje után... Gondolom hasonló volt az Öziles üzlethez a dolog. a játékos is ment volna, és a klubnak is jól jött a pénz.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Sneijder az egész éves teljesítménye miatt is (+ asszonycsalás, kurvázás, bulizás ezerrel), Robbent én sem értem, a mai napig sem. Őt sajnáltam nagyon, épp kezdett nálunk belelendülni, nem volt már annyira sérülékeny sem a hollandiai szuperműtétje után... Gondolom hasonló volt az Öziles üzlethez a dolog. a játékos is ment volna, és a klubnak is jól jött a pénz.madridronie írta:Ja; nyilván Sneijder, Robben ezért lettek kip.csázva!
Merci Zizou!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
van egy selejtezőre lista, meg van egy végleges lista a béellnél asszemzsil írta:Boateng hogyhogy játszhat a Schalkéban idén a BL-ben? Ugye a Milanban már játszott, a selejtezősorozat immáron nem számít?
Mert azért régebben bőven volt hír egy-egy kiszemeltről, hogy azért nem cserélték be a kvalifikáció alatt,mert ide fog jönni, ésatöbbi.

- zsil
- Kedvenc játékosaid: cé,modric,ramos
- Kedvenc csapatod: realmadrid.
Boateng hogyhogy játszhat a Schalkéban idén a BL-ben? Ugye a Milanban már játszott, a selejtezősorozat immáron nem számít?
Mert azért régebben bőven volt hír egy-egy kiszemeltről, hogy azért nem cserélték be a kvalifikáció alatt,mert ide fog jönni, ésatöbbi.
casillas-carvajal,ramos,varane,marcelo-gündogan,modric,thiago-bale,benzema,cé
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Így reggel látván ütött 1-2 eredmény és még Higu is gólt lőtt

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ja; nyilván Sneijder, Robben ezért lettek kip.csázva!Aztán csodálkoznak egyesek, hogy a hollandok ki lettek innen paterolva egy nyár alatt. Az utolsó 5 meccsbe az összes szart bele, kivéve VdV-t. Ő maradt is még egy évet.

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
Mondjuk azt nem tudom, hogy mit akart a Van Ginkel-Lampard párossal...Régen atom középpálya volt a Chelsea-ben, most meg egy kölyök meg egy védnember felel a középpálya stabilitásáért? Régen nem volt ilyen bátor José barátunk...
Az Arsenal állandóan kap egy komolytalan csoportot, most végre belehúztak, remélem ki is zúgnak a francba...ezért nem örülök a győzelmüknek.

Az Arsenal állandóan kap egy komolytalan csoportot, most végre belehúztak, remélem ki is zúgnak a francba...ezért nem örülök a győzelmüknek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Első évet szerintem biztos megkapja Mou, ha lesz egy kupa, akkor pedig marad, és jöhet a híres második éve. :ĐAbra sem fogja sokáig szó nélkül tűrni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema