Teljes mértékben egyetértek!nekem a jobb alsó abszolút nem tetszik, a jobbfelső az tiszta vicc. a balfelső a nyerő nagyon adja.

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 19., csütörtök 22:09
Teljes mértékben egyetértek!nekem a jobb alsó abszolút nem tetszik, a jobbfelső az tiszta vicc. a balfelső a nyerő nagyon adja.
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 19., csütörtök 20:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 19., csütörtök 20:39
Szerintem ugyan ilyen jegyárak mellett is megtelne,mert igény az volna rá...Gondolom akkor lennének sokkal olcsóbb jegyek is, és akkor a szegényebb lelkesebb szurkolók is elmennének. Nem?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 19., csütörtök 20:25
plusz tavasszal a bl meccsekre megtelne meg a clásicokon is simán. és nagyon nem mindegy a jegybevétel szempontjából, igen az oké hogy a bővítés is elég költséges de biztos hogy kiszámolták perezék.szilamer írta:Gondolom akkor lennének sokkal olcsóbb jegyek is, és akkor a szegényebb lelkesebb szurkolók is elmennének. Nem?
Egyébként szerintem is a bal felső. Az nagyon adja. Szerintem a többi ízléstelen.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 19., csütörtök 20:21
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 19., csütörtök 20:07
ez a része meg teljesen felesleges, most a 80ezres stadion is ritkán telik meg, akkor egy 100-110 ezres pláne..Géci írta:a befogadó képessége is nőne a stadionnak körülbelül 110 ezerre amennyire én emlékszem
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 19., csütörtök 19:50
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 19., csütörtök 19:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 19., csütörtök 19:06
Egyértelműen a jobb alsó! Csodaszép, letisztult és fehér.. Persze lehet megsárgul a napfénytől.Realista24 írta:Másik kép
http://www.thefootballstadiums.com/medi ... adionu.jpg
És most találtam egy olyat, hogy három nyáron keresztül fog készülni, mert nem akarják, hogy a szurkolók, és látogatók nagyon akadályozva legyenek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 19., csütörtök 18:59
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 19., csütörtök 18:58
http://en.wikipedia.org/wiki/Madrid#Districtsszilamer írta:Hát azért eléggé a városba van. Vagyis én nem voltam ott, de térképen az elhelyezését láttam és hát eléggé körül van épitve.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 19., csütörtök 18:37
A belváros meg a város más dolog.Hát azért eléggé a városba van. Vagyis én nem voltam ott, de térképen az elhelyezését láttam és hát eléggé körül van épitve.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 19., csütörtök 18:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 19., csütörtök 14:52
A belváros olyan 5-6 kilométer onnan.(ha jól tudom, akkor stadionunk a belvárosban van).
Szerintem benne kell, hogy legyen.A stadionhoz visszatérve, ugye volt szó, hogy a stadiont ÉS környékét kívánják átépíteni, és a Bernabéuhoz kapcsolva egy szállodát is építeni. Ebben az összegben az is benne van, vagy csak a stadion, és a többit elvetették?
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. szeptember 19., csütörtök 14:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 19., csütörtök 14:01
Ha jól tudom vasárnap lesz.Par hete olvastam, hogy mostanaban esedekes az eves kozgyules. Nem tudjatok mi a pontos datum?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:53
45 millio minuszba jottunk ki az atigazolasi szezonban, raadasul 37 millios profittal zartuk az evet. Arrol nem is beszelve, hogy valoszinuleg tobb reszletben fizetunk erte. Szoval siman elkepzelheto, hogy hitel nelkul is megoldottuk.Géci írta:Perez szavai szerint Balet hitelfelvétel nélkül vettük meg. Olyan bevételek mellet amit a klub produkál, szerintem totál elfogadható összeg 1 újabb, hosszútávon befektetésért.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:47
Realista24 írta:Másik kép
http://www.thefootballstadiums.com/medi ... adionu.jpg
Hát ezeket a képeket látva még inkább az a sorrend. Az első olyan újszerüen elegáns, sugárzik belőle a tekintély, királyi pompa.Banán írta:Miért akarjátok ennyire a bal felsőt? Tök snassz, nincs benne semmi különös, ha már egyszer csinálunk valamit legyen innovatív. Nem 5 évig fog így kinézni...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:38
Perez szavai szerint Balet hitelfelvétel nélkül vettük meg. Olyan bevételek mellet amit a klub produkál, szerintem totál elfogadható összeg 1 újabb, hosszútávon befektetésért. Amennyire emlékszem a befogadó képessége is nőne a stadionnak körülbelül 110 ezerre amennyire én emlékszemh3x0r írta:Az a 300-400 millio hatalmas osszegnek tunik, de hosszu tavon nagyon jol jarhatunk vele.
Királyi gárda a nevünk, nem diszkópatkányokBanán írta:Miért akarjátok ennyire a bal felsőt? Tök snassz, nincs benne semmi különös, ha már egyszer csinálunk valamit legyen innovatív. Nem 5 évig fog így kinézni...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:38
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem