Amúgy nem gond,hogy rájuk szállt a média

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. szeptember 20., péntek 3:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 20., péntek 0:13
szerintem az itteni többség már valamilyen formában játszott csapatban (mivel ez csapatsport nem is értem hogy lehetne nem csapatban...), és ez alapján elmondhatom...nem egymást kell ölni a pályán, meg játszani a nagymenőt ha nem az aktuális kiskirálynak passzolnakDrake írta:Szerintem ezt Ti magatok se hiszitek el.Próbáltok mindent belemagyarázni a szituba,pedig annyi történt,hogy Neymar kapura rúgott,Messi meg a hekyzet után bosszankodva ugrott egyet.A másik:Mi van abban,hogy egyszer-kétszer leteremti a társakat?Focizok csapatban(Én vagyok a falu legnagyobb reménysége.) és igenis elvárom azt,hogy ha jobb helyzetben vagyok akkor passzoljanak.
ezt feltétlen muszáj volt hozzátenni ugye?Drake írta:De aki focipályát még csak TV-n keresztül látott annak ezt hiába magyarázom.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. szeptember 20., péntek 0:07
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 20., péntek 0:05
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 19., csütörtök 23:57
visszalassítják 32x és még kikockázzák, hogy neymar kitekintett jobbra egy pillanatra.Laci írta:Erről az esetről van szó?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 19., csütörtök 22:50
HozzászólásSzerző: Laci » 2013. szeptember 19., csütörtök 22:30
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 19., csütörtök 22:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 19., csütörtök 21:22
szombat estig.Galacticos írta:hát lehet neymar egy ideig most nem kezd.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 19., csütörtök 18:41
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 19., csütörtök 18:01
Van valahol 1 olyan vidi ahol szemből veszik Messit, és tökre eltorzult fejjel kiabálToti írta:itt van a videó az esetről
én leszarom, ha felfújják, de basztassa csak őket is a média minden szarsággal.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 19., csütörtök 17:29
HozzászólásSzerző: dragostej » 2013. szeptember 19., csütörtök 17:23
Erről van valami videó?Géci írta:Közben a sajtó erősen foglalkozik a tegnapi meccsen történtekkel. Pontosabban Neymar, Messi kapcsolattal. Ugyanis Neymar mert, nem passzolni Messinek aki erre csapott 1 kis hisztit a 32. percben...![]()
Várható volt, hogy lassan elérkezik ez is...
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 19., csütörtök 16:50
Szerintem a Milan-nál már elő vannak készítve a papírok ha bedurcizna Neymar, adnak érte 27+3 milliót azt mindenki jól jár, mint IbrávalGéci írta:Közben a sajtó erősen foglalkozik a tegnapi meccsen történtekkel. Pontosabban Neymar, Messi kapcsolattal. Ugyanis Neymar mert, nem passzolni Messinek aki erre csapott 1 kis hisztit a 32. percben...![]()
Várható volt, hogy lassan elérkezik ez is...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 19., csütörtök 16:24
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 19., csütörtök 16:20
a nagy rotáció annyiban merül ki, hogy pedro/alexis vagy cesc/xavi kezd.Érdekes, azt hittem, lesz rotáció, de nem nagyon van.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 19., csütörtök 16:01
Nekem nagyon bejön, bár az idegenbeli szerelésünket nem veri.
hehe írta:egy nokia 3210.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 19., csütörtök 15:27
nagyon pofás, egyszerű, de mégis jó.miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ez-2280903
na remélem lesz itt még Star Wars az El Classicon![]()
(fehér balett vs fekete sereg)
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 19., csütörtök 14:17
Nem szándékszom butaságot írni, de nekem úgy rémlik, hogy a reklámbevételek nagy százaléka nála landol, és leigazolása után nem sokkal írta azt a sajtó, hogy ennyi, meg annyi pénzt hozott már Neymar és így 17 millás fizut számoltak neki... Annyi rémlik, hogy a reklámokból befolyt pénz dobja meg nagyon a fizuját, és erre vezették ki azt is, hogy nem ide igazolt, mert Perez nem adott volna neki akkora részt a reklámokból...Drake írta:A Barcától "csak" 7 milliót kap évente.Nem tudom,hogy honnan veszitek ezt a 17 milliót.
meg kell, hogy mondjam, régóta várok valami hasonló mezt RealtólmiVida írta:(fehér balett vs fekete sereg)
hehe írta:egy nokia 3210.
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:54
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem