Sierra írta:Elkepesztoen nagy troll ez a faszi. Tuti rohog mikozben kuldi ezeket a hsz-eket, lehetetlen h komolyan gondolja ezeket. Nyilvan teszi az olajat a tuzre, tobbiek meg a lovat ala.
Realista24 írta:Ja, és mi sem kértünk semmit, lordgabit leszámítva.

ez mekkora
Mekkora? Mit tudsz a dologról? Éjt nappalá téve tettem a dolgomat mindig. Magam rendeztem milliméteres pontossággal mindhárom csapatunk adatbázisát egyből a meccsek után. Minden egyes téren, ami figyelemre méltó érkeztek a végeredmények és a lényeges dolgok, helyezés, tabellák, minden platformra, ahol elérhetők voltunk. Galériát nem is beszélve, hány 10 ezer kép van rajta a HDD-n, amivel igenis volt meló.
Sajnos a mai napig nem kaptam választ, miert lettem a szerkesztőség elit körében közellenség a kilépés után. Maradtam utoljára még a belső topikokban, lehet, de amit tudtam az új (közben meglevő) honlap épüléséről, semmit nem szivárogtattam teletál oldala felé. Érdekelt, hogyan lesz pótolható ez a lelkes brigád. Sehogy.
Sokan együtt kezdtünk. R24, Faust, Tottinho (téged elsőként, csakis téged), én dobtam be a neveteket, amikor szerkesztőség csere lett, távoztak a kezdő arcok, umek, Sacchi, phelan, hirtelen több név nem jut eszembe. Fiatal voltam, buzgó mocsing, mindenben benne akartam lenni, és azt akartam, hogy igazából az legyen az oldal, amit thruevalaki jelenleg képzel az álomvilágában. Azzal az adatbázissal, a pörgő fórummal, a lelkes szerkesztő társakkal az volt, az első, legnagyobb, legfrissebb. Azóta megmaradt az elsőnek, először volt alapítva, de igazi fertő. Szégyenlem, hogy valamikor az életem fontos részét képezte. De veletek vitám se volt, nem értettem a kirekesztest, fájt nagyon az elején, de bele kellett nyugodni. Angol, spanyol profi vagy alap nyelvtudásom azóta sincs, de nem hiszem, hogy nem lett volna nekem épp hely köztetek. Félre értés ne essék, nem fényezni akarom magamat, nem azért írtam most be a neveteket, csak együtt kezdtük, olyan jó volt üdvözölni az új arcokat a belső fórumban, egy még szűkebb, családiasabb körbe tartozni. Istimester is volt többször szabin, ő is menet közben lépett be. R24 például hozott első pár napban majdnem 10 cikket, és 2 hetet kapott ezután a Magánzárkában (réginek elfelejtettem a nevét), mégsem volt sértődés...
Össze-vissza lett az írás, reggelig lehetne nosztalgiázni csupa Jó dolgokról. Arról nem tehetek, hogy megnyertem anno a tippjátékot meg második is lettem és jött a HDD ajándékba, meg a Real Madrid mez. Én se Spar se MP3 se telefon közelében nem voltam. Úgyhogy érdekes, hogy mikor és mit követeltem én a "munkámért" cserébe.
Harag nélkül, több év telt el, nem én hoztam fel a témát, és ide került a nevem, öntsünk végre tiszta vizet a pohárba. Senkit nem támadtam hátba, több fórumozóval beszéltem közben, szerkesztővel is, bennem nincs szálka, csak nagy kérdőjel. Köszönöm előre is.