A belváros meg a város más dolog.Hát azért eléggé a városba van. Vagyis én nem voltam ott, de térképen az elhelyezését láttam és hát eléggé körül van épitve.

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 19., csütörtök 18:37
A belváros meg a város más dolog.Hát azért eléggé a városba van. Vagyis én nem voltam ott, de térképen az elhelyezését láttam és hát eléggé körül van épitve.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 19., csütörtök 18:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 19., csütörtök 14:52
A belváros olyan 5-6 kilométer onnan.(ha jól tudom, akkor stadionunk a belvárosban van).
Szerintem benne kell, hogy legyen.A stadionhoz visszatérve, ugye volt szó, hogy a stadiont ÉS környékét kívánják átépíteni, és a Bernabéuhoz kapcsolva egy szállodát is építeni. Ebben az összegben az is benne van, vagy csak a stadion, és a többit elvetették?
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. szeptember 19., csütörtök 14:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 19., csütörtök 14:01
Ha jól tudom vasárnap lesz.Par hete olvastam, hogy mostanaban esedekes az eves kozgyules. Nem tudjatok mi a pontos datum?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:53
45 millio minuszba jottunk ki az atigazolasi szezonban, raadasul 37 millios profittal zartuk az evet. Arrol nem is beszelve, hogy valoszinuleg tobb reszletben fizetunk erte. Szoval siman elkepzelheto, hogy hitel nelkul is megoldottuk.Géci írta:Perez szavai szerint Balet hitelfelvétel nélkül vettük meg. Olyan bevételek mellet amit a klub produkál, szerintem totál elfogadható összeg 1 újabb, hosszútávon befektetésért.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:47
Realista24 írta:Másik kép
http://www.thefootballstadiums.com/medi ... adionu.jpg
Hát ezeket a képeket látva még inkább az a sorrend. Az első olyan újszerüen elegáns, sugárzik belőle a tekintély, királyi pompa.Banán írta:Miért akarjátok ennyire a bal felsőt? Tök snassz, nincs benne semmi különös, ha már egyszer csinálunk valamit legyen innovatív. Nem 5 évig fog így kinézni...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:38
Perez szavai szerint Balet hitelfelvétel nélkül vettük meg. Olyan bevételek mellet amit a klub produkál, szerintem totál elfogadható összeg 1 újabb, hosszútávon befektetésért. Amennyire emlékszem a befogadó képessége is nőne a stadionnak körülbelül 110 ezerre amennyire én emlékszemh3x0r írta:Az a 300-400 millio hatalmas osszegnek tunik, de hosszu tavon nagyon jol jarhatunk vele.
Királyi gárda a nevünk, nem diszkópatkányokBanán írta:Miért akarjátok ennyire a bal felsőt? Tök snassz, nincs benne semmi különös, ha már egyszer csinálunk valamit legyen innovatív. Nem 5 évig fog így kinézni...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:35
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:31
Nálam az lenne a legutolsó helyen, nekem olyan bizar, vécékagylóra emlékeztetrealbeckham írta:A jobb felső az valami fantasztikus.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:30
Az a 300-400 millio hatalmas osszegnek tunik, de hosszu tavon nagyon jol jarhatunk vele.Realista24 írta:Ha jól tudom egy egész új világot akarnak építeni, ami a mindennapokban is hatalmas bevételt hoz, stadion, étterem, stb.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:29
Szerintem az első a legjobb ezek közül, meg talán ami alatta van...Realista24 írta:http://estaticos04.marca.com/imagenes/2 ... on_7_0.jpg
Meggyőződésem, hogy betonkezdőnek szánják, mert nagyon ügyes, gyors, és jó labdaszerző... Borzasztóan várom a Getafe elleni hazai meccset, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy megint kezdő lesz e + hátha Bale is kezdene, és csiszolódna össze a brigád szépen lassan...Realista24 írta:Illarramendiről annyit mondott, hogy olcsó igazolássá fog válni. Ezt tudjuk mit jelent.
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:22
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:07
HozzászólásSzerző: Mr. President » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:05
Ilyen szinteken nem ugy mukodik, hogy az elnok ismer valakit, aki olcson megcsinalja (ez jelen esetben pont a sajat cege), hanem ki kell irni egy palyazatot, ahova jelentkeznek bizonyos cegek. (ha jol emlekszek, akkor ez mar tavasszal megtortent) A palyazatokat tobbszor is elbiraljak, eloszor csak a vazlatokat mutatjak be, majd a reszletes tervet. Azt is meg kell vizsgalni, hogy lesz-e keretunk ra. Gondolom nem akarunk ugy jarni, mint a Valencia. Meg most is nyogik a stadion torleszto reszleteit. Tegyuk fel 10 even keresztul evi 30-40 millio minusz azert nem keves penz. Foleg, hogy par even belul a tv-s jogdijak is ujra lesznek targyalva es nagy ra az esely, hogy tobb tiz millioval kevesebbet fogunk kapni. Raadasul ezt az egeszet a sociokkal is el kell fogadtatni. Nem olyan egyszeru folyamat ez. A masik ok pedig, ahogy Realista is irta, nekunk nagyon jol jott volna egy madridi Olimpia.BBeno írta:ennyiből már új stadiont lehetne építeni szvsz. a munkálatokat meg azt hittem perez cége csinálja.Az új stadion (a felújításra gondol Pérez) 300-400 millió euróba fog kerülni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 19., csütörtök 13:04
Épp akartam írni, hogy ezt egy kicsit sokallom...300-400 millió? Az új San Mames került 160 millióba, befér vagy 55 ezer ember. A jue stadionja alig volt több 100 milliónál. Még a Bayernné is 340-ből megállt.ennyiből már új stadiont lehetne építeni szvsz. a munkálatokat meg azt hittem perez cége csinálja.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 19., csütörtök 12:47
ennyiből már új stadiont lehetne építeni szvsz. a munkálatokat meg azt hittem perez cége csinálja.Az új stadion (a felújításra gondol Pérez) 300-400 millió euróba fog kerülni.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem