thetruth írta:
Tudod, vannak itt bőségével olyan fórumozók, akik titkon rendszeres olvasói az ország legjobb MADRIDISTA oldalának. Ezt azért mondom, mert mindig szólnak, ha éppen az oldalam gyalázása kerül terítékre. Így fel tudok jönni és meg tudom védeni a Madridista.hu-t.
Nem nincsenek itt olyan fórumozók akik rendszeresen olvasnák azt a szutykot.
thetruth írta:Ezert lesz a madridom mindig gyengebb es a nadridista a legjobb!
Pofám leszakad amúgy az ilyen méretű suttyóságtól. Guglizz rá a saját foshalmaz oldaladra ami kattintás előtt már így nyit: "Real Madrid és Cristiano Ronaldo szurkolói oldal". Na mi ez, ha nem kiszabott kattintásvadászat? Meg amúgy milyen MADRIDISTA oldal vagy ezzel? Döntsd már el, mert úgy látszik az oldalad is személyiségzavarban szenved, nem csak te.
A bugos thumbnailek, a szexrandi.hu hirdetés és a többi retek csak egy undorító borítást ad az amúgy is gyötrelem "minőségnek" amit egy-egy hír(?) képvisel. Ebben a kommentben több idő van, mint amennyit te az elmúlt néhány évben saját kontent gyártására szántál. Nem mellesleg ez a komment hozzávetőleg pont olyan hosszú is, mint egy átlag bejegyzésed. Aztán meg idejössz és vered a melled a 100 egyedi megtekintésre? Arra a 100 klikkre, amit magyarország legjobb Madridista és CR oldala ki tud termelni? Büszke madridista vagyok, te meg a megkérdőjelezhető madridizmusod mellé még egy pofátlan, magát szerkesztőnek hívó mikroblogger vagy, csak erre nem twittert használsz, hanem egy technikailag rosszul megvalósított oldalt, meg a ctrl+c-ctrl+v mágikus billentyűket.
Tudod "thetruth", az igazság az, hogy amíg nem nyitottam meg a fórumot, el is felejtettem, hogy létezik az oldalad és jó eséllyel holnapra megint elfelejtem. Házhoz jössz a pofonért, és erre még büszke is vagy. Sajnállak egy picit, de azért mégse.