thetruth írta: (...)
A szerkesztőimet pedig szerintem ne minősítsék olyan személyek, akik egykor az én ezer forintos bérírnokaim voltak.
Ha már érdemben nem tudsz reagálni az általam vázolt tényekre (hogy lopjátok a fordításainkat, hogy nem tudtok minőségi tartalmat gyártani, hogy miután kiléptek a fordítók (a Madridom), angol és spanyol nyelvű cikkekkel leptétek el a Fb oldalatokat, hiszen "fordítani bárki tud" és "bárki pótolható"), én azért megpróbálok rád reagálni: Én neked soha nem voltam senkid. Amikor beléptem a szerkesztőségbe, még nem is tudtam, hogy fogok érte kapni párszor kétezer forintos spár utalványt. Beléptem és fordítottam rengeteg cikket spanyolról és angolról a Te oldaladra, mert azt hittem, hogy az a Mi oldalunk. Aztán mikor felvilágosítottak, hogy mizu, akkor kérdés sem volt, hogy maradjak és dolgozzak a te Spar utalványaidért, vagy jöjjek át ide, ahol még csak Spar utalványt sem kaptam kezdetben, sőt én fizettem azért, hogy itt lehessek. Szóval szeretném ha a jövőben nem hivatkoznál rám úgy, mintha te tartottál volna el, vagy mintha a csodálatos alamizsnádért írtam volna az oldaladra, mert ez egyszerűen nem igaz.