geciundorito fereg vagy te, buszke lehetsz az oldaladra meg magadra is.akik egykor az én ezer forintos bérírnokaim voltak.
Faradt kisember

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 15., péntek 12:48
geciundorito fereg vagy te, buszke lehetsz az oldaladra meg magadra is.akik egykor az én ezer forintos bérírnokaim voltak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 15., péntek 12:48
Nem bérírnokok voltunk, hanem te adtál rózsaszín mp3 lejátszót, néhány spar utalványt, meg papírnehezéknek használható használhatatlan telefont, hogy elmondhasd, adsz valamit. Mert nem tűnt fel, hogy mi a Real Madrid iránt érzett szeretetből csináljuk azt, amit, nem pedig a milliós bevételekért, mint te.thetruth írta:Tudod, vannak itt bőségével olyan fórumozók, akik titkon rendszeres olvasói az ország legjobb MADRIDISTA oldalának. Ezt azért mondom, mert mindig szólnak, ha éppen az oldalam gyalázása kerül terítékre. Így fel tudok jönni és meg tudom védeni a Madridista.hu-t.Petr írta: Bármikor szóba kerül a madridista, te itt vagy, szóval kétlem, hogy van jobb dolgod. Ha pedig van, miért vagy itt?
A szerkesztőimet pedig szerintem ne minősítsék olyan személyek, akik egykor az én ezer forintos bérírnokaim voltak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 15., péntek 12:47
na ne égesd itt te el bérírnok del mundoRealista24 írta:Pipita, a minőség megkérdőjelezhetetlen.Madridista.hu
23 órája ·
Az alábbi szavazatokat nem meccsenként írtam le, hanem így engedte a facebook kettesével.(mielőtt félre értené valaki.)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 15., péntek 12:45
Pipita, a minőség megkérdőjelezhetetlen.Madridista.hu
23 órája ·
Az alábbi szavazatokat nem meccsenként írtam le, hanem így engedte a facebook kettesével.(mielőtt félre értené valaki.)
HozzászólásSzerző: thetruth » 2018. június 15., péntek 12:45
Tudod, vannak itt bőségével olyan fórumozók, akik titkon rendszeres olvasói az ország legjobb MADRIDISTA oldalának. Ezt azért mondom, mert mindig szólnak, ha éppen az oldalam gyalázása kerül terítékre. Így fel tudok jönni és meg tudom védeni a Madridista.hu-t.Petr írta: Bármikor szóba kerül a madridista, te itt vagy, szóval kétlem, hogy van jobb dolgod. Ha pedig van, miért vagy itt?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 15., péntek 12:44
Ahhoz előbb fórum is kéne.H.E.H.E. írta:Figyu tele, megfelelo ajanlat eseten atviszem hozzad azt a par db accomat innen, aztan lesz ott is forumélet
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 15., péntek 12:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 15., péntek 12:37
Most is azt írom hogy azert is van. Ki hazudik?thetruth írta:A jóságot nem kattintásszámban, hanem minőségben mérik.Realista24 írta:
Senki nem mondta, hogy az oldal fenntartása miatt vannak a reklámok. Hozzájárul, fedezi a költségeket, a többit meg elisszuk és elutazzuk.
Arról, hogy ki hányadik és ki milyen minőségi, pedig szóljanak az alábbi számok:
madridista.hu - magyarországi helyezése - olyan kicsit, hogy az alexa mérni sem tudja![]()
penamadridista.hu - 3.543
madridom - 1.120
De gondolom az alexa ilyenkor nem mérvadó, bezzeg amikor évekig ez virított a médiaajánlat alján, addig az volt![]()
![]()
Amúgy örülök, hogy jöttél, kell a kattintás sörre és repjegyre.
Illetve hangoztattatok az elejen hogy az oldal fentartasa miatt vannaj a hirdetesek, szoval legszives ne hazudj megint.
Steve:
Tudod, nem mindenki tud megelni az internetes reklamokbol. Dolgozom, tobbet mint itt szerintem barki, ezert sietve gepelek. Es van jobb dolgom is az eletemben, mint hogy par elirast javitsak.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. június 15., péntek 12:37
Szólj a jelenlegi szerkesztőidnek, hogy ők azért ne eszerint dolgozzanak. Fájdalmas nyelvtani hiba vagy elírás akkor nincs a Fbposztokban/cikkekben, amikor a mi fordított tartalmunkat lopjátok el egy az egyben.Es van jobb dolgom is az eletemben, mint hogy par elirast javitsak.
Ziro, számítok rád.A jóságot nem kattintásszámban, hanem minőségben mérik.
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. június 15., péntek 12:36
Jó tudni, hogy látatlanban mindenkié fölé helyezed a munkára szánt energiádat. Ideje lenne a minőséget is.thetruth írta:Dolgozom, tobbet mint itt szerintem barki, ezert sietve gepelek.
Bármikor szóba kerül a madridista, te itt vagy, szóval kétlem, hogy van jobb dolgod. Ha pedig van, miért vagy itt?thetruth írta:Es van jobb dolgom is az eletemben, mint hogy par elirast javitsak.
HozzászólásSzerző: thetruth » 2018. június 15., péntek 12:31
A jóságot nem kattintásszámban, hanem minőségben mérik.Realista24 írta:
Senki nem mondta, hogy az oldal fenntartása miatt vannak a reklámok. Hozzájárul, fedezi a költségeket, a többit meg elisszuk és elutazzuk.
Arról, hogy ki hányadik és ki milyen minőségi, pedig szóljanak az alábbi számok:
madridista.hu - magyarországi helyezése - olyan kicsit, hogy az alexa mérni sem tudja![]()
penamadridista.hu - 3.543
madridom - 1.120
De gondolom az alexa ilyenkor nem mérvadó, bezzeg amikor évekig ez virított a médiaajánlat alján, addig az volt![]()
![]()
Amúgy örülök, hogy jöttél, kell a kattintás sörre és repjegyre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 15., péntek 12:26
Akit zavar, adblockot használ.thetruth írta:De az gondolom egyikotoekt se zavar, hogy az obi-s reklamok miatt meg egy cikket se lehet elolvasni mert eltaakrja a kijelzot.
Mondjuk ahogy sejtettem ti ide csak beszelgetni jartok, nem pedig tartalmat fogyasztani. Hiszen barki kepes arra hogy cikkeket forditgassob de sajat tartalon az mar nem megy.
Ezert lesz a madridom mindig gyengebb es a nadridista a legjobb!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 15., péntek 12:25
Senki nem mondta, hogy az oldal fenntartása miatt vannak a reklámok. Hozzájárul, fedezi a költségeket, a többit meg elisszuk és elutazzuk.thetruth írta:Mi felvallaljuk a reklamokat mert mi is szeretnenk visszakapni egy csekely osszeget a munkankbol amig itt alllszenteskedes megy, hogy az oldal fenartasa miatt vannak. Ne vicceljunk mar.
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. június 15., péntek 12:22
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. június 15., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. június 15., péntek 12:18
Ne BÁNCSDDD, véletlenül félrenyomta Mo. leglátogattttotttabbbb oldalának a nevét.Steve írta:Egy tipp Teletipp: próbáld meg leírni normálisan a fantasztikus oldalad nevét, ha már erőltetve csinálod neki a reklámot.thetruth írta:De az gondolom egyikotoekt se zavar, hogy az obi-s reklamok miatt meg egy cikket se lehet elolvasni mert eltaakrja a kijelzot.
Mondjuk ahogy sejtettem ti ide csak beszelgetni jartok, nem pedig tartalmat fogyasztani. Hiszen barki kepes arra hogy cikkeket forditgassob de sajat tartalon az mar nem megy.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. június 15., péntek 12:09
Egy tipp Teletipp: próbáld meg leírni normálisan a fantasztikus oldalad nevét, ha már erőltetve csinálod neki a reklámot.thetruth írta:De az gondolom egyikotoekt se zavar, hogy az obi-s reklamok miatt meg egy cikket se lehet elolvasni mert eltaakrja a kijelzot.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. június 15., péntek 11:49
Gondolom akkor is bárki tudott fordítani, amikor a Marca spanyol nyelvű cikkeivel szartad tele a Facebook oldaladat. Mindenki pótolható, na, még a magyar nyelv is.thetruth írta:De az gondolom egyikotoekt se zavar, hogy az obi-s reklamok miatt meg egy cikket se lehet elolvasni mert eltaakrja a kijelzot.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 15., péntek 11:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 15., péntek 11:35
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem