OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 15., péntek 12:25

thetruth írta:Mi felvallaljuk a reklamokat mert mi is szeretnenk visszakapni egy csekely osszeget a munkankbol amig itt alllszenteskedes megy, hogy az oldal fenartasa miatt vannak. Ne vicceljunk mar.
Senki nem mondta, hogy az oldal fenntartása miatt vannak a reklámok. Hozzájárul, fedezi a költségeket, a többit meg elisszuk és elutazzuk.

Arról, hogy ki hányadik és ki milyen minőségi, pedig szóljanak az alábbi számok:
madridista.hu - magyarországi helyezése - olyan kicsit, hogy az alexa mérni sem tudja :lol:
penamadridista.hu - 3.543
madridom - 1.120

De gondolom az alexa ilyenkor nem mérvadó, bezzeg amikor évekig ez virított a médiaajánlat alján, addig az volt :lol: :lol:

Amúgy örülök, hogy jöttél, kell a kattintás sörre és repjegyre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2018. június 15., péntek 12:22

Teletál biztos fideszes, vagy ikszmen (esetleg mindkettő), a párhuzamos valóságban való ilyen hosszú létben csak ők tudnak ilyen hosszú ideig önfeledten lubickolni.

Érdekes, hogy bár ritkán kerül ide a madridistáról (a nadridista nem tudom, mi, biztos jó oldal lehet) bármi a móka kedvéért, rögtön megjelensz, tehát állandó olvasóként tarthat a szerkesztőség Téged is számon.
Mi mást lehetne erre mondani, a nevükben is köszönöm. :lol: Ez a saját tartalom meg egy óriási lufi, mi kéne egy szurkolói oldalra a HITELES hírek expressz, forrásmegjelöléssel ellátott fordítása, és egy pezsgő fórumélet mellé?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. június 15., péntek 12:21

Amúgy meg igaza van a saját tartalommal kapcsolatban. Ilyen szart egyik madridi oldal sem produkál, amit ő lapátolt ott össze.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. június 15., péntek 12:18

Steve írta:
thetruth írta:De az gondolom egyikotoekt se zavar, hogy az obi-s reklamok miatt meg egy cikket se lehet elolvasni mert eltaakrja a kijelzot.
Mondjuk ahogy sejtettem ti ide csak beszelgetni jartok, nem pedig tartalmat fogyasztani. Hiszen barki kepes arra hogy cikkeket forditgassob de sajat tartalon az mar nem megy.
Ezert lesz a madridom mindig gyengebb es a nadridista a legjobb!
Egy tipp Teletipp: próbáld meg leírni normálisan a fantasztikus oldalad nevét, ha már erőltetve csinálod neki a reklámot. :agree:
Ne BÁNCSDDD, véletlenül félrenyomta Mo. leglátogattttotttabbbb oldalának a nevét. :angry:

U.i.: akinek nem tűnt fel, direkt írtam rosszul a második szót. Kimaradt a cz a végéről. :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. június 15., péntek 12:09

thetruth írta:De az gondolom egyikotoekt se zavar, hogy az obi-s reklamok miatt meg egy cikket se lehet elolvasni mert eltaakrja a kijelzot.
Mondjuk ahogy sejtettem ti ide csak beszelgetni jartok, nem pedig tartalmat fogyasztani. Hiszen barki kepes arra hogy cikkeket forditgassob de sajat tartalon az mar nem megy.
Egy tipp Teletipp: próbáld meg leírni normálisan a fantasztikus oldalad nevét, ha már erőltetve csinálod neki a reklámot. :agree:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. június 15., péntek 11:49

Gondolom akkor is bárki tudott fordítani, amikor a Marca spanyol nyelvű cikkeivel szartad tele a Facebook oldaladat. Mindenki pótolható, na, még a magyar nyelv is.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 15., péntek 11:36

pénz csillogás fajinság.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 15., péntek 11:35

legalább pörög a borsodi reklám kampány baszod
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 15., péntek 11:34

rashidm írta:
BBeno írta:kulsoskent szomoru olvasni ezt a harcot. foleg egy hajoban evezik mindket fel mar ami a celt illeti. mindenki rengeteg idot ol bele hogy valami erteket teremtsen es utana ez megy. :kivagyhe:
Sztem distán nem sok időbe telik a ctrl+c - ctrl+v kombó. :mrgreen:
:lol:

nem lenne ezzel gond, ha privátban menne a buli, de az sem véletlen, hogy ide van fosva ez az egész.
a túlzott ego, sértettség és a kicsinyesség nem szép dolgok, lásd rubi.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. június 15., péntek 11:33

Ez így lesz, míg világ a világ! Végre valaki kimondta! Akkor mi megmaradunk ilyen nevesincs oldal fórumán, te pedig a leglátogatottabb oldal fenegyereke lehetsz. :mrgreen:

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. június 15., péntek 11:29

BBeno írta:kulsoskent szomoru olvasni ezt a harcot. foleg egy hajoban evezik mindket fel mar ami a celt illeti. mindenki rengeteg idot ol bele hogy valami erteket teremtsen es utana ez megy. :kivagyhe:
Sztem distán nem sok időbe telik a ctrl+c - ctrl+v kombó. :mrgreen:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 15., péntek 11:12

Tovabbi hasonlo sikereket kivanok a parhuzamos valosagodban, ahol a nadridista a legjobb oldal.
Tele sajat tartalommal :mrgreen: :lol: :lol:
Merci Zizou!

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 15., péntek 11:10

igy van!
igazad van!!!!

na beszélgessünk akkor tovább.
:lol:

patotomadrid2019jan

thetruth

HozzászólásSzerző: thetruth » 2018. június 15., péntek 11:07

De az gondolom egyikotoekt se zavar, hogy az obi-s reklamok miatt meg egy cikket se lehet elolvasni mert eltaakrja a kijelzot.

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2018. június 15., péntek 10:53

Nem vagyok képben, ezért megkérdezem. Erről van szó? https://i.imgur.com/vkxOj8K.jpg

Még görgetni sem tudom az oldalt, csak ha a billentyűzetet használom vagy a jobb oldali bart. Cserébe kiég a szemem. Ráadásul a pár cikkhez meg sem jelennek a thumbnail képek. Nekem aztán nincs közöm egyik oldalhoz sem, de ezt hogy lehet védeni és bármi fölé helyezni? Egy középiskolás kompetensebb honlapot varázsol össze.

Az átláthatóságon segít a jó öreg adblock, de még úgy is kavarog az igényesebb ember gyomra a fentiek miatt. Tudom, ez nem rant topic és társai, de ha már oldalak vannak a témára szentelve, leírom én is. :D

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2018. június 15., péntek 10:48

thetruth írta:Azert mert hallottam, hogy megint velunk foglalkoztok ahelyett, hogy tultennetek magatokat azon hogy sose lesztek meg a 2. Helyen se.
Te meg észrevehetnéd már, hogy ez amúgy rajtad kívül a világon senkit nem érdekel, csak neked van ilyen kisebbségi komplexusod.

Egyébként ehhez annyit, hogy a legnagyobb oldal a hivatalos szurkolói oldal a pena, a legaktívabb fórum/közösség meg a madridom. :salute:
De ha huszadrangúak lennénk bármilyen összevetésben is a kutyát nem érdekelné akkorsem. A 'dista az egyetlen itt, akit csak a lájkok meg a kattintások foglalkoztatnak.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 15., péntek 10:46

thetruth írta:Azert mert hallottam, hogy megint velunk foglalkoztok ahelyett, hogy tultennetek magatokat azon hogy sose lesztek meg a 2. Helyen se.
vicces, hogy erről papolsz, amikor annak az oldal hírhedtségét az itt tevékenykedők hozták össze, te meg egy kibaszott nagy gerintelenség következtében beleültél a jóba

ha annyira boldog vagy az állítólagos első helyeddel, akkor emg minek jössz ide verni a melled?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

H.E.H.E.

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 15., péntek 10:43

Anthony írta:
H.E.H.E. írta:legminőségibb
Ez milyen szó kedves náci úr? :coffee:

:mrgreen:
Azert mert hallottam, hogy megint velunk foglalkoztok ahelyett, hogy tultennetek magatokat azon hogy sose lesztek meg a 2. Helyen se.
szerintem mindenki itt belehal ebbe, ez a világ legfontosabb dolga :lol:

patotomadrid2019jan

thetruth

HozzászólásSzerző: thetruth » 2018. június 15., péntek 10:36

Azert mert hallottam, hogy megint velunk foglalkoztok ahelyett, hogy tultennetek magatokat azon hogy sose lesztek meg a 2. Helyen se.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 15., péntek 10:35

H.E.H.E. írta:legminőségibb
Ez milyen szó kedves náci úr? :coffee:

Vissza: