Remélem utána rögtön bejelentik Kondogbia-Carvajal duót. Aztán Pogbát, utána valami faszántos támadót.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. április 30., kedd 13:50
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 30., kedd 13:49
engem annyira nem. ericcoval már vázoltam a helyzetetEzek a CR-es hírek engem annyira fel tudnak kúrni, hogy az valami elképesztő.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 30., kedd 13:47
Amúgy nehogy már ilyen-olyan cikkeknek higgyünk. Pérez maga mondta, hogy hosszabbítani fognak, neki jobban hiszek, mint a lapoknak...ericco írta:Ultimátumott kell neki adni. Ha május végéig, amikor már a szezonnak vége lesz, nem írja alá az új szerződést, el kell adni. Semmi olyan, hogy egy majdnem 100 millióért vásárolt játékos elmegy ingyen, mivel lejárt a szerződése. Ha kell, fél évre a padra ültetném (de minimum a BL-ben nem játszatnám). Addig, amíg télen el nem fogadja a PSG ajánlatát, vagy amíg az MU nem lesz hajlandó érte perkálni, mint a kiskatona. Anno őket sem hatotta meg, hogy Ronaldo ide akar jönni.
Ronaldon meg siman lehet profitot termelni, csak okosan és határozottan kell csinálni, és leszarni azt, hogy ő hova akar menni.
Van az a pénz, amivel meg lehet őt győzni a Párizsba költözéssel kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. április 30., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 13:45
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 30., kedd 13:44
akkor Ancelotti ide, Mou meg a Chelseabe.A Daily Mail szerint HIVATALOS! Arséne Wenger nyáron elhagyja az Arsenal-t, és a PSG edzöje lesz.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 30., kedd 13:40
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 30., kedd 13:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 30., kedd 13:29
HozzászólásSzerző: Danny Smith » 2013. április 30., kedd 13:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 30., kedd 13:11
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 30., kedd 13:07
Az egy dolog, hogy illegális a játékossal tárgyalni a PSG engedélye nélkül. Nyilván azért ha más nem, 1-2 telefon biztos megy a játékos felé is, hogy feleslegesen ne álljanak le az eladó klubbal alkudozni, de ritkán szokott a játékos a probléma lenni egy madridba igazoláskor.Azért egy ilyen fiatal játékosnál nem éppen mindegy, hogy milyen kritériumok vannak egy szerződésben a jövőjével kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 30., kedd 13:04
Azért egy ilyen fiatal játékosnál nem éppen mindegy, hogy milyen kritériumok vannak egy szerződésben a jövőjével kapcsolatban.CS0ki írta:Mondjuk nem értem, hogy miért vele kell tárgyalni? A PSG-n múlik a dolog, ritkán csúszik el a játékossal való megeggyezésen egy igazolás felénk.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 30., kedd 12:59
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 12:58
HozzászólásSzerző: sz.gergő » 2013. április 30., kedd 12:54
Én sem, értem.Fizetésről tárgyalnak??CS0ki írta:Verratti ügynöke ezekben a percekben is tárgyal a Real Madriddal!
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 30., kedd 12:51
Mondjuk nem értem, hogy miért vele kell tárgyalni? A PSG-n múlik a dolog, ritkán csúszik el a játékossal való megeggyezésen egy igazolás felénk.Verratti ügynöke ezekben a percekben is tárgyal a Real Madriddal!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. április 30., kedd 12:42
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 30., kedd 9:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. április 30., kedd 7:12
Pont az ellenkezőjét gondolom,pont hogy ritka nagy személyisége van amit mutatnak is a régi csapataiban lévő tagok interjúi,túl nagy önérzete,igazságérzete, mindent a csapért rendel alá,végsőkig kiáll értük és küzd a médiával,a bírókkal, a drukkerekkel, a takarítónővel is ha kell.......Szörnyű személyisége van.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem