Nyílván, mint mindenki aki a fociról beszél, te sem tudhatsz semmit bizonyosan, csak amit a tényekből vagy az újságokból leolvasol...ami lehet ferde sztori is... mint írtam biztosan csak az elnök és az érintettek tudhatják...Realista24 írta:Értem, tehát csak feltételezésre alapozod a korábbi állításod.Impostor írta:
De én nem vagyok meggyőzve arról, hogy most Zidane nem miatta állt fel a padról...új (éhes) csapat építés, miért nem vezényelhette le ezt Zidane? -egy picit több türelemmel?
Lehet az öreg Bale-t szánná az új Ronaldonak?-Zidane meg nem?
Lehet az öreg Neymart hozná új Ronaldonak marketing célokból (is) Zidane meg nem?
Zidane még épített volna új csapatot és folytatta volna, de tudta, hogy ha itt egy sikertelen szezon beesik, akkor Perez kíméletlenül elküldi...
Az igazolásoknál se vagyok meggyőződve hogy az edző kérése érvényesül, inkább amit Perez kigondol...
Zidane eddig tudta tartani kézben a dolgokat és Perezt, talán most érezte azt, hogy sok lenne neki egy új csapatépítés és egy türelmetlen, szakmai dolgokba belekotnyeleskedő elnök..
Így emelt fővel távozott....
De ezek csak az én gondolataim, ezt igazán csak az érintettek tudhatják biztosan.
De árulkodó jelek vannak, pl majdnem megtörtént Navas-Gea kapuscsere.. Kepa majdnem leigazolása, Zizou folyton ismételgette hogy nem kell neki új kapus, sem új játékos, mégis erőltetve volt hogy új kapus jöjjön, ez is véleményem szerint Pereztől indul...