A bal alsó és a jobb felső nagyon baba!
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Ezek a tervek vannak még versenyben?
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
http://estaticos04.marca.com/imagenes/2 ... on_7_0.jpg
A jobb felső az valami fantasztikus. Tron feeling, nekem mindig is ez a látványterv jött be legjobban. Az egész túl fog mutatni majd egy futballstadionon és egy-egy mérkőzés helyszínén, sokkal több lesz annál, egy szórakoztató centrum. Világ, a világban.
A jobb felső az valami fantasztikus. Tron feeling, nekem mindig is ez a látványterv jött be legjobban. Az egész túl fog mutatni majd egy futballstadionon és egy-egy mérkőzés helyszínén, sokkal több lesz annál, egy szórakoztató centrum. Világ, a világban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realbeckham 2013. szeptember 19., csütörtök 13:23-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A 300-400 millióra már kért finanszirozási ajánlatot a klub, évi 80 milliót terveznek ráfordítani.
Ez volt ugye a négy projekt, amit nyilvánosságra hoztak.
Ha jól tudom egy egész új világot akarnak építeni, ami a mindennapokban is hatalmas bevételt hoz, stadion, étterem, stb.
A Marca tavasszal 200 millióra becsülte a költségvetést egyébként.
Megerősítette, hogy a Dubai projekt el van halasztva (valószínű ott nem is lesz).
Nem lesznek új sportszakágak.
Illarramendiről annyit mondott, hogy olcsó igazolássá fog válni. Ezt tudjuk mit jelent.
Ez volt ugye a négy projekt, amit nyilvánosságra hoztak.
Ha jól tudom egy egész új világot akarnak építeni, ami a mindennapokban is hatalmas bevételt hoz, stadion, étterem, stb.
A Marca tavasszal 200 millióra becsülte a költségvetést egyébként.
Megerősítette, hogy a Dubai projekt el van halasztva (valószínű ott nem is lesz).
Nem lesznek új sportszakágak.
Illarramendiről annyit mondott, hogy olcsó igazolássá fog válni. Ezt tudjuk mit jelent.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mr. President
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Marcelo, Varane, Modric, El Shaarawy, Balotelli, D.Silva, Mata, RvP, Agüero, Yaya T., Ibrahimovic, T.Silva, Terry
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, +Premier League :) LA Lakers, Miami Heat
Piqué okoskodásához csak annyit hogy először talán odahaza kéne szétnézni átigazolási ügyben és aztán pofázni....
Alex Song 19m
Villa 40m eladva 2,1m-ért
Ibra 70m ment 24+6m-ért
Hleb 17m rá egy évre ment 2m-ért
és a kedvencem: Chygrynskiy 25m
Fabregas meg 35ért játszogat néha
az elmúlt 10évet nézve az átigazolási piacon a bevételek és a kiadások összege -403m €
szóval azért ők is költöttek rendesen...bár nem annyit mint mi, de ez van. a Real a világ legnagyobb költségvetésű klubja a legnagyobb bevétellel és az adósságállomány is jelentősen csökkent a klub piacképes. ez valakinek nem tetszik, de ez van, a sport üzlet nem pedig szeretetszolgálat.
Alex Song 19m
Villa 40m eladva 2,1m-ért
Ibra 70m ment 24+6m-ért
Hleb 17m rá egy évre ment 2m-ért
és a kedvencem: Chygrynskiy 25m
Fabregas meg 35ért játszogat néha
az elmúlt 10évet nézve az átigazolási piacon a bevételek és a kiadások összege -403m €
szóval azért ők is költöttek rendesen...bár nem annyit mint mi, de ez van. a Real a világ legnagyobb költségvetésű klubja a legnagyobb bevétellel és az adósságállomány is jelentősen csökkent a klub piacképes. ez valakinek nem tetszik, de ez van, a sport üzlet nem pedig szeretetszolgálat.
- h3x0r
Ilyen szinteken nem ugy mukodik, hogy az elnok ismer valakit, aki olcson megcsinalja (ez jelen esetben pont a sajat cege), hanem ki kell irni egy palyazatot, ahova jelentkeznek bizonyos cegek. (ha jol emlekszek, akkor ez mar tavasszal megtortent) A palyazatokat tobbszor is elbiraljak, eloszor csak a vazlatokat mutatjak be, majd a reszletes tervet. Azt is meg kell vizsgalni, hogy lesz-e keretunk ra. Gondolom nem akarunk ugy jarni, mint a Valencia. Meg most is nyogik a stadion torleszto reszleteit. Tegyuk fel 10 even keresztul evi 30-40 millio minusz azert nem keves penz. Foleg, hogy par even belul a tv-s jogdijak is ujra lesznek targyalva es nagy ra az esely, hogy tobb tiz millioval kevesebbet fogunk kapni. Raadasul ezt az egeszet a sociokkal is el kell fogadtatni. Nem olyan egyszeru folyamat ez. A masik ok pedig, ahogy Realista is irta, nekunk nagyon jol jott volna egy madridi Olimpia.BBeno írta:ennyiből már új stadiont lehetne építeni szvsz. a munkálatokat meg azt hittem perez cége csinálja.Az új stadion (a felújításra gondol Pérez) 300-400 millió euróba fog kerülni.
(A nemet foci se tartana itt ha 2006-ban nem ok rendezik a VB-t. Azert az allam szepen felujitotta a stadionokat.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013. szeptember 19., csütörtök 13:07-kor.
Épp akartam írni, hogy ezt egy kicsit sokallom...300-400 millió? Az új San Mames került 160 millióba, befér vagy 55 ezer ember. A jue stadionja alig volt több 100 milliónál. Még a Bayernné is 340-ből megállt.ennyiből már új stadiont lehetne építeni szvsz. a munkálatokat meg azt hittem perez cége csinálja.
Nem tudom mennyire alakítják át, de ez elég húzós szerintem...
Nem hinném, hogy Perez cége csinálná, az nem lenne túl....etikus.
ennyiből már új stadiont lehetne építeni szvsz. a munkálatokat meg azt hittem perez cége csinálja.Az új stadion (a felújításra gondol Pérez) 300-400 millió euróba fog kerülni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs, de szerintem szezon végével rögtön.Van valami hír arról, hogy mikor kezdenek bele a munkálatokba?
Amúgy szerintem Pérez arra várt, hogy Madrid nyerje a 2020-as rendezési jogokat, mert akkor vaskos állami lóvét akaszthatott volna le sanda gyanúm szerint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
igen, mert nem szóltál.Realista24 írta:Most nagyképű szarnak fogok tűnni, de idén már voltam, most Torino vár.
Van valami hír arról, hogy mikor kezdenek bele a munkálatokba?
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt mondta Piké, hogy megérti azokat akik a sablonszart nyomatják, ő direkt nem így tett, mert akkor legalább van miről beszélni.
#okosfiú
#okosfiú
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egy bottal úgy elverném ezt az idi.tát.“Az új stadion (a felújításra gondol Pérez) 300-400 millió euróba fog kerülni. Az elkövetkezendő hetekben hirdetjük ki a nyertes pályázatot. (…) Piqué nem mondott igazat. Jó srác, de nem kell figyelni rá ” – mondta Pérez, majd hozzátette, hogy a klub nem vett fel hitelt a Bankia-tól, és más banktól sem. A Real Madrid elnöke így reagált a Barcelona védőjének azon állítására, amiben azt mondta, hogy a Real Madridnak saját bankja van, így könnyen tudnak 100 millió eurókat költeni.
De utálom őket.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most nagyképű szarnak fogok tűnni, de idén már voltam, most Torino vár. :ĐMit szólsz Realista? Kankirándulás?
Amúgy a májusi madridi utakat preferálom, amikor ünneplés lehet belőle.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Akkor el kell még menni gyorsan, mielőtt elkezdik a munkálatokat, hogy lássam a régi Bernabeut.Realista24 írta:Stadion: teljes generál, tető, stb.
Mit szólsz Realista? Kankirándulás?
Merci Zizou!
- ___Samy___
hát ez a faszi tényleg nem komplett
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
real vs barca topicban csekkold a két vagy három kommentemet.mert mit mondott piké, hogy perez így beoltotta?![]()
meg milyen új stadion?
Egyik: viewtopic.php?f=9&t=75&start=40#p90979
Másik: viewtopic.php?f=9&t=75&start=20#p91823
Stadion: teljes generál, tető, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
mert mit mondott piké, hogy perez így beoltotta?
meg milyen új stadion?
meg milyen új stadion?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
az mekkora szöveg."Piqué nem mondott igazat. Jó srác, de nem kell figyelni rá ” – mondta Pérez
olyan igazi 'ülj le 1es te hülyecsicska'
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pérez tett róla, hogy a mai se kerülhessen ráSzeptember 1 ota van egy papirom, amire huzom a vonalakat azokon a napokon, amikor nincs szo Ozilrol. Eddig 0 vonalnal jarok..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Szeptember 1 ota van egy papirom, amire huzom a vonalakat azokon a napokon, amikor nincs szo Ozilrol. Eddig 0 vonalnal jarok..
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Csatlakozom; a továbbiakban én sem kívánok Özil témában megszólalni!de én kiszálltam
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid