HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. június 13., szerda 0:38
Azért az öreg Perez papa még mindig meg tudja lepni az embert. Azt hittem, Gutit fogják bedobni, de nem úgy lett. Meglátjuk. Hagy kapjon egy esélyt ez a baszk gyerek is. jobban örülök neki, mint egy-két felröppent névnek. Elég bátor fiú ez a Julen, a biztosnak tűnő állását adja fel olyanért, amelyet nem nagyon szoktak túl sokáig betölteni. ZZ öröksége sem semmi, nagyjából egyszeri és megismételhetetlen.
Szerintem szakmailag rendben lesz, a spanyolországi foci teljes keresztmetszetét ismeri belülről is, játékosként (spanyol, katalán, baszk vonal), edzőként is rendelkezik klub, válogatott illetve nemzetközi tapasztalatokkal is. Kicsit ellene szól, hogy igazán sokra sehol sem vitte. Viszont képes lehet a generációváltás levezénylésére, a válogatottnál is ez volt részben a feladata a kissé statikussá váló Bosque helyett. Szubjektív dolog, de nekem nem igazán tetszik a spanyol válogatott barsza szerű focija sem, furcsa lenne a Realnál ezt látni, de üsse kavics, ha sikeres lesz. Az Isco kérdésre meg kíváncsi leszek. Számomra nem igazán volt meggyőző a gyerek három edző alatt sem, remélem, most megtalálják a közös nevezőt.
Remélem,Perez békén hagyja, és nem fog sportszakmai kérdésekbe beleavatkozni (mindenki tudja, hogy de igen).
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)