Ezzel én is egyetértek. Sőt igazából a válogatottból is a legjobbak vannak itt, max Saúl lehetne még itt, más nem kéne.dzsi91 írta:Ti tényleg isco köré akarjátok a jövő cspatát? Meg ugy beszéltek erről a spanyolosdiról mintha Zz nem használta volna a spanyoljainkat elégszer.
Én nagyon remélem,hogy azért nem lesz feltőltve a keret sok spanyollal.Van elég és ők jók.Ennél több nem kell és jobban erőltetni se kell őket mint eddig szerintem.
De gea az egyetlen aki okkal kerülhet szóba velünk.

Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Azért az öreg Perez papa még mindig meg tudja lepni az embert. Azt hittem, Gutit fogják bedobni, de nem úgy lett. Meglátjuk. Hagy kapjon egy esélyt ez a baszk gyerek is. jobban örülök neki, mint egy-két felröppent névnek. Elég bátor fiú ez a Julen, a biztosnak tűnő állását adja fel olyanért, amelyet nem nagyon szoktak túl sokáig betölteni. ZZ öröksége sem semmi, nagyjából egyszeri és megismételhetetlen.
Szerintem szakmailag rendben lesz, a spanyolországi foci teljes keresztmetszetét ismeri belülről is, játékosként (spanyol, katalán, baszk vonal), edzőként is rendelkezik klub, válogatott illetve nemzetközi tapasztalatokkal is. Kicsit ellene szól, hogy igazán sokra sehol sem vitte. Viszont képes lehet a generációváltás levezénylésére, a válogatottnál is ez volt részben a feladata a kissé statikussá váló Bosque helyett. Szubjektív dolog, de nekem nem igazán tetszik a spanyol válogatott barsza szerű focija sem, furcsa lenne a Realnál ezt látni, de üsse kavics, ha sikeres lesz. Az Isco kérdésre meg kíváncsi leszek. Számomra nem igazán volt meggyőző a gyerek három edző alatt sem, remélem, most megtalálják a közös nevezőt.
Remélem,Perez békén hagyja, és nem fog sportszakmai kérdésekbe beleavatkozni (mindenki tudja, hogy de igen).
Szerintem szakmailag rendben lesz, a spanyolországi foci teljes keresztmetszetét ismeri belülről is, játékosként (spanyol, katalán, baszk vonal), edzőként is rendelkezik klub, válogatott illetve nemzetközi tapasztalatokkal is. Kicsit ellene szól, hogy igazán sokra sehol sem vitte. Viszont képes lehet a generációváltás levezénylésére, a válogatottnál is ez volt részben a feladata a kissé statikussá váló Bosque helyett. Szubjektív dolog, de nekem nem igazán tetszik a spanyol válogatott barsza szerű focija sem, furcsa lenne a Realnál ezt látni, de üsse kavics, ha sikeres lesz. Az Isco kérdésre meg kíváncsi leszek. Számomra nem igazán volt meggyőző a gyerek három edző alatt sem, remélem, most megtalálják a közös nevezőt.
Remélem,Perez békén hagyja, és nem fog sportszakmai kérdésekbe beleavatkozni (mindenki tudja, hogy de igen).
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ti tényleg isco köré akarjátok a jövő cspatát? Meg ugy beszéltek erről a spanyolosdiról mintha Zz nem használta volna a spanyoljainkat elégszer.
Én nagyon remélem,hogy azért nem lesz feltőltve a keret sok spanyollal.Van elég és ők jók.Ennél több nem kell és jobban erőltetni se kell őket mint eddig szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
En orulok, isco bomba lesz. Asensio is es odriozola szemelyeben lesz normalis alternativaja cavarjalnak. Ra fer a versenyhelyzet. De gimenez felesleges lenne.
Ddgnek meg jobban orulnek mint barkinek, top2 kapus ilyen kell. Imadom navast is de dsg mindenki felett nalam.
Ddgnek meg jobban orulnek mint barkinek, top2 kapus ilyen kell. Imadom navast is de dsg mindenki felett nalam.
Viszont csalódott lennék ha Guti vagy esetleg Xabi Alonso nem ülne le mellé a padra.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
100 milla sok de Geáért
de nem félek attól, hogy nem válik be
ide való kapus
(nem csak azért mert spanyol
)
de nem félek attól, hogy nem válik be

ide való kapus
(nem csak azért mert spanyol

Persze, jon is de Gea 100ert.Jim írta:én örülök neki![]()
remélem bizonyít és játszatja a spanyolokat

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Örülök, hogy nem bizonyos emberek lettek.
Reméljük beválik.
Erős lesz a spanyol vonal valószínűleg. Bízom abban, hogy hatalmas visszaesés nem lesz. Az már jó.
Nem várok ZZ karriert tőle.
Reméljük beválik.
Erős lesz a spanyol vonal valószínűleg. Bízom abban, hogy hatalmas visszaesés nem lesz. Az már jó.
Nem várok ZZ karriert tőle.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
én örülök neki

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ne legyél már ilyen magadnak való....hagyni kell másokat is odaérni a csuporhoz.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
milyen döntőbenMickey írta:Remélem, Marcelora és Kázmérra nem bukik ki, ha a döntőben elpicsázzák őket.....![]()

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Mickey
Remélem, Marcelora és Kázmérra nem bukik ki, ha a döntőben elpicsázzák őket.....

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Inkább örülök neki, mint sem. Sokkal rosszabb opciók merültek fel nála. Ismeri a spanyol magunkat, még jól ki is jöhetünk belőle, ha Kroosekkal is egyhangon lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
Nem örülök, így elment ZZ .
Szóval, nem !
Meg egyébként is, mé örüljek....
Szóval, nem !
Meg egyébként is, mé örüljek....

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ilyenre kell hazaérni melóból, Lopetegui, a nevét se tudom leírni helyesen.
Valaki tud valamit mondani az új edzőbánkról? Gondolom a latin focit nyomatja a csapataival.
Hát nem tudom, túl kis névnek érzem, bár ha azt nézzük,hogy a Spanyol válogatott éléről érkezik hosszabbítás után.. Fene tudja, remélem nem Perez akar edzősködni. Érdekes nyarunk,majd szezonunk lesz az tuti.

Valaki tud valamit mondani az új edzőbánkról? Gondolom a latin focit nyomatja a csapataival.
Hát nem tudom, túl kis névnek érzem, bár ha azt nézzük,hogy a Spanyol válogatott éléről érkezik hosszabbítás után.. Fene tudja, remélem nem Perez akar edzősködni. Érdekes nyarunk,majd szezonunk lesz az tuti.
- H.E.H.E.
akkor a nemre nyomtam ,még ugy is hogy a másik topikban már kedvenc edzőm 

az. max vízfejű vagy labdafejű, ezek közül választhatszmától hívjatok Don Balónnak.![]()
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Süti
mától hívjatok Don Balónnak.
Stábról mikor lesz info, lehet tudni? Gutit mostazonnal ültetném le mellé mint a huzat. Erős páros lenne.

Stábról mikor lesz info, lehet tudni? Gutit mostazonnal ültetném le mellé mint a huzat. Erős páros lenne.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az a nem szavazol opcióH.E.H.E. írta:teszöl mán be lécci egy olyat, hogy nem érdekel?Realista24 írta:Na, ki örül és ki sír?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
teszöl mán be lécci egy olyat, hogy nem érdekel?Realista24 írta:Na, ki örül és ki sír?

patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, ki örül és ki sír?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema