BBeno írta:ha igaz akkor megint óriási szerződést kötöttek az illetékesek.
kap bruttó 400 percet az első évében. így fejlődhet.
Nyilván látni fogják, hogy még közel sincs azon a szinten, hogy itt játsszon. Vissza fogják dobni a Flamengonak, ami szerintem jó megoldás lesz.
Meccs összefoglalóit néztem, ami alapján egész sokat fejlődött (volt is honnan). Most már nem tűnik reménytelennek a lószájú csóka. A döntéshozatalokban sokat fejlődött, most már a labda se pattan el tőle mindig, egyre bátrabb, sebessége valamelyest javult. Vannak góljai, néha pár szép passz, pár szép csel. Konstans kezdő a Flamengoban, akik vezetik a bajnokságot. A hiányossága még mindig, hogy a labda közel se ragad hozzá finoman fogalmazva, de már ebben is jobb, mint volt. Még nincs 18 éves, bőven csiszolódhat a játéka.
Nyilván nem lesz belőle Neymar szint se, mert alapvető hiányosságai is vannak, de az utóbbi időben mutatott játéka alapján a fejlődés bizakodásra adhat okot. Más kérdés, hogy még ezek alapján se igazoltam volna le ennyiért.
A Flamengo is szeretne, ha még náluk maradna, és ő is szeretne még maradna, de azt mondta, hogy a Real dönt az előszezon után, de meggyőződésem, hogy vissza fogják dobni legalább januárig. Utána meg jó lenne egy európai középcsapat (pl. Porto), de kérdéses mi van a szerződésében. Szerintem 19 évesen se kéne még itt játszania, ráérne még két évet máshol fejlődnie.
Rodrygo, aki ugye ugyanaz a poszt sokkal ügyesebbnek tűnik, remélem tényleg behúzzuk. Neki megvan az alap ahhoz, hogy komolyabb játékos legyen.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.