sajnos a hétvégén szilánkosra törtem az Iphone 6s kijelzőjét.
tippek tapasztalatok esetleg hol érdemes cserélni?
isamurai v kingtelnél valakinek jó/rossz tapasztalatok?
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2018. június 26., kedd 13:30
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. június 22., péntek 11:48
Szivesen, maskor is.mocsok írta:Okes, kozben megvan.
Nem kell tovább agyalnotok.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. június 22., péntek 10:26
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. június 21., csütörtök 0:34
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. június 20., szerda 23:40
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2018. június 18., hétfő 13:04
Az lett a sorsa, most éppen a Huawei p20ast nyűzöm. Eddig kiválóan teljesít.H.E.H.E. írta:miért nem dobjátok már ki?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. június 18., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 18., hétfő 11:15
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2018. június 18., hétfő 11:10
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. június 18., hétfő 8:56
Ugyanez volt az iPhone-ommal. Nekem csak kosz ment a töltés lyukába. Egy fogpiszkálóval próbáld meg kipiszkálni a gyöszöket. Nem biztos, hogy beválik, mert lehet, hogy hardveres a probléma, de érdemes ezzel kezdeni.pheco írta:iOS felhasznalokhoz lenne egy kerdesem. iPad Pro-n mostanaban eleg gyakran elkezd ugralni az akku jel mellet a kis villam, mintha folyamatosan csatlakoztatnam a toltokabelt es azonnal ki is huznam. Par masodpercig csinalja, de kb 10-szer felvillan azalatt. Valakinek volt hasonlo problemaja? iOS 11.3 van rajta, majd frissitem a 11.4-re, de nem hinnem, hogy ez lenne a problema.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. június 18., hétfő 8:46
Párom iPhone-jának volt hasonló problémája, én is a töltőre gyanakodtam, de az az én telefonomat és az iPadet gond nélkül töltötte.pheco írta:iOS felhasznalokhoz lenne egy kerdesem. iPad Pro-n mostanaban eleg gyakran elkezd ugralni az akku jel mellet a kis villam, mintha folyamatosan csatlakoztatnam a toltokabelt es azonnal ki is huznam. Par masodpercig csinalja, de kb 10-szer felvillan azalatt. Valakinek volt hasonlo problemaja? iOS 11.3 van rajta, majd frissitem a 11.4-re, de nem hinnem, hogy ez lenne a problema.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. június 18., hétfő 0:32
Nem ugy tunik, mintha baja lenne. Telom is ugyanazzal toltom es azon nem jelentkezett ez a problema. De majd kiprobalom masik kabellel. Koszi.Bencze írta:Tolto milyen allapotban van? Telefonommal tortent ugyanez es egy uj kabel megoldotta a helyzetet.pheco írta:iOS felhasznalokhoz lenne egy kerdesem. iPad Pro-n mostanaban eleg gyakran elkezd ugralni az akku jel mellet a kis villam, mintha folyamatosan csatlakoztatnam a toltokabelt es azonnal ki is huznam. Par masodpercig csinalja, de kb 10-szer felvillan azalatt. Valakinek volt hasonlo problemaja? iOS 11.3 van rajta, majd frissitem a 11.4-re, de nem hinnem, hogy ez lenne a problema.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2018. június 17., vasárnap 23:49
Tolto milyen allapotban van? Telefonommal tortent ugyanez es egy uj kabel megoldotta a helyzetet.pheco írta:iOS felhasznalokhoz lenne egy kerdesem. iPad Pro-n mostanaban eleg gyakran elkezd ugralni az akku jel mellet a kis villam, mintha folyamatosan csatlakoztatnam a toltokabelt es azonnal ki is huznam. Par masodpercig csinalja, de kb 10-szer felvillan azalatt. Valakinek volt hasonlo problemaja? iOS 11.3 van rajta, majd frissitem a 11.4-re, de nem hinnem, hogy ez lenne a problema.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. június 17., vasárnap 23:23
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. június 13., szerda 22:26
nem segitett rajta az sem, ujra lett rakva, aztan most jo. de meg mindig nem ertem, hogy mi tortent.h3x0r írta:Régebben az asztali gépemnek volt hasonló baja, a procin a hűtőpaszta elszáradt, elég volt csak újat tenni rá.hala real írta:Teljesen rendben bekapcsol a laptop, de aztan barmit akarok inditani, firefox, vagy barmi, egyszeruen lefagy, es hasznalhatatlan. Nagyon sokaig vartam, de semmi. Reggel semmi baja nem volt, este meg mar igy kapcsolt be. Azota se jo. Valami tipp?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2018. június 11., hétfő 21:04
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. június 11., hétfő 5:36
Régebben az asztali gépemnek volt hasonló baja, a procin a hűtőpaszta elszáradt, elég volt csak újat tenni rá.hala real írta:Teljesen rendben bekapcsol a laptop, de aztan barmit akarok inditani, firefox, vagy barmi, egyszeruen lefagy, es hasznalhatatlan. Nagyon sokaig vartam, de semmi. Reggel semmi baja nem volt, este meg mar igy kapcsolt be. Azota se jo. Valami tipp?
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. június 11., hétfő 1:46
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 6., szerda 21:45
cart írta:Mondjuk annak a hátulja sima üveg. A legkisebb érintkezéstől is karcolódik. Nekem egy hónap után úgy nézett ki mint az S7-nek 1 év után.
HozzászólásSzerző: cart » 2018. június 6., szerda 21:35
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem