inkább:Realista24 írta:Nem
Ért
Hozza.
Ehhez
Is
Jobban
Ért

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. június 9., szombat 23:34
inkább:Realista24 írta:Nem
Ért
Hozza.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 9., szombat 23:29
Lófaszt.Szétfutották magukat a 20ik percre aztán kifingtak,salahstól mindenestől.1 nagy helyzetük volt,ahhoz képest,hogy a vilag legjobb támadósora akik az első 20 percben szoktak darálni,ráadásul mi szándékosan hagytuk is jönni őket az elején ez elég szánalmas teljesítmény volt.wxyz írta:Csak annyit csinált, hogy gyorsan és rendre pontosan játszotta meg a labdákat, építette tovább a támadásokat. Ez a lecserélése után kiesett, ezért is estek vissza.dzsi91 írta:
Amúgy salahnak igazából szerencséje volt ezzel a sérüléssel,mert valszeg ha pályán marad sem ficankolt volna ahigy az első 30percben yem sok mindent csinalt.Mehetett volna a polcra grízman mellé.Így kapott még egy kis futurebalondor időt.
Ismételni tudom magamat. Nem csak az utálóinknak kellene megtanulni veszíteni, hanem nekünk is nyerni.
Salah mondja azt, hogy Ramos nem okozott sérülést.... ugyanaz a szint, mint a sikereink kimagyarázása, a másik véglet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 9., szombat 23:20
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. június 9., szombat 23:17
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. június 9., szombat 23:05
Csak annyit csinált, hogy gyorsan és rendre pontosan játszotta meg a labdákat, építette tovább a támadásokat. Ez a lecserélése után kiesett, ezért is estek vissza.dzsi91 írta:
Amúgy salahnak igazából szerencséje volt ezzel a sérüléssel,mert valszeg ha pályán marad sem ficankolt volna ahigy az első 30percben yem sok mindent csinalt.Mehetett volna a polcra grízman mellé.Így kapott még egy kis futurebalondor időt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 9., szombat 22:48
Mint ahogy Carlotol sem vártuk a kassaizást, de végül be kell állni a sorba.Főleg ha ezzel saját vagy a csapat felelősségét lehet kisebbíteni egy bl döntőről ahol úgy vertük el őket 3-1,hogy kb rá se kellett kapcsoljanak a sracok.wZoLee7 írta:hogy a francba ne lenne gáz tőle? neki azt kellett volna mondania, hogy gyerekek, Ramos nem okozott serülést, főleg nem szándékosan, lelehet állni mert ez nem méltó sem hozzám sem a profi labdarúgáshoz. Ennyit vártam volna, nem azt hogy még önt 2l olajat a tűzre, hadd sajnáljanak minél többen, pedig komolyan, az eddigi nyilatkozataiból kiindulva ezt vártam volna, ehhez képest...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. június 9., szombat 19:12
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. június 9., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. június 9., szombat 16:55
dzsi91 írta:Az lenne az epic, ha tálalkoznak a spanyolokkal és Ramos most tényleg lerúgnáMondtam én,hogy ez egy retek.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. június 9., szombat 11:56
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 9., szombat 11:34
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 9., szombat 11:19
Itt ennyi a lényeg.Salah: "Hogy normális szerelés volt-e Ramosé? Talán, nem tudom.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. június 9., szombat 11:17
Mi van már megint Benzemaval?BlancoMark írta:Ha nem az arab vilag egyetlen valamire valo focistajarol lenne szo akkor negyed ennyi siras nem lenne.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. június 9., szombat 11:13
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 9., szombat 10:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 9., szombat 10:05
Salah on Ramos’ comments: It was funny. Was it a normal tackle? Maybe, I don’t know. He said I could’ve played if I got an injection? (Laughs) it’s always okay if the one who made you cry can make you laugh later. Maybe he can also tell me if I’ll play the WC?H.E.H.E. írta:jajjj egyem a kis szívét.
újabb cupcake.
jajj nehogy baja essék, vigyázzunk, óvjuk, jajjjegyemmeg. drágaság kis mohamed
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 9., szombat 9:39
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. június 9., szombat 9:34
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. június 9., szombat 9:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 9., szombat 9:02
Duzzog mint egy kisgyerek, meg lejön, hogy haragszik Ramosra. Pl. reméli, hogy találkoznak Spanyolországgal a vb-n.V. Mester 77 írta:Realista24 írta:Ahogy olvasom, Salah totál ki van bukva Ramos miatt. Egyelőre Marca spanyolul lehozta, de gondolom órák kérdése és átveszi minden portál.
Konkrétan? Mit olvastál?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem