RaúlCF írta:Süti news™Buitre írta:vazz

Amúgy tetszik a döntés!
HozzászólásSzerző: Buitre » 2018. június 12., kedd 19:32
RaúlCF írta:Süti news™Buitre írta:vazz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 12., kedd 19:20
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. június 12., kedd 19:14
Süti news™Buitre írta:vazz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 12., kedd 19:03
Azért az megvan, hogy a Real Sociedadnál kezdte, ott nevelkedett, ugye? Majd onnan került a Castillához, közel 20 évesen.SzB írta:Akadémista volt.Ja. Tok logikus hogy harom héttel a hosszabbitasa utan aláír egy klubcsapathoz. Tényleg nem váratlan.
Az meg hogy ős Realos, kis túlzás.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. június 12., kedd 19:00
SzevasztokSüti írta:Esetleg VB után Lopetegui?
HozzászólásSzerző: SzB » 2018. június 12., kedd 18:57
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. június 12., kedd 18:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 12., kedd 18:39
Ja. Tok logikus hogy harom héttel a hosszabbitasa utan aláír egy klubcsapathoz. Tényleg nem váratlan.SzB írta:"Mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett a hír néhány perccel ezelőtt, a Real Madrid hivatalos honlapján jelentette be, hogy Julen Lopetegui, a spanyol válogatott regnáló szövetségi kapitánya, az oroszországi Világbajnokság után átveszi a Real Madrid irányítását."
Nem volt itt semmi villámcsapás, várható volt. Csak én pár héttel későbbre vártam, a VB végére... Kicsit spanyolosabb foci következik, ami nem lesz baj. Lopetegui jó stratéga és intelligens is. És ős-reálos. Dolgozott is itt. Szerintem szeretni fogjuk.
HozzászólásSzerző: SzB » 2018. június 12., kedd 18:37
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. június 12., kedd 9:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 12., kedd 8:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 12., kedd 7:04
miért másra nem ezt írnád, mennyé má'H.E.H.E. írta:most aztán nagyon megnyugodtam.Kerlon írta:calma, calma, Pochettino lesz az
mindent megnyerünk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 12., kedd 0:52
Én is ebben reménykedem.Sokat gondolkozok,hogy ki legyen az edző és valahogy mindig Gutinál kötök ki a végén.Persze hatalmas rizikó,de a szivemnek most ő kell és szerintem az öltözőnek is.Pintusék ha maradnának szerintem jó lehetne,ráadásul cseszett fiatal és ha beválna ő szerintem nem fáradna bele amíg perez ki nem teszi.Cristianoval is elbírna szerintem és rávenné a maradásra.És hozna egy kis fiatalos tüzet Zz nyugodtsága után.dannen írta:szerintem azert nincsenek hirek (a sok noname edzorol a kacsa nem hir), mert mar nem is keresunk. guti lesz, a hatterben meg mar folyik az egyeztetes vele a csapatrol.
aztan lehet, hogy nem, de akiket komolyan megkereshettunk azok szerintem pochettino es conte voltak, talan allegri. egyszeruen nincs mas es mivel roluk nincs semmi hir, igy csak hazon belul fogjuk megoldani.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 11., hétfő 20:36
H.E.H.E. írta:most aztán nagyon megnyugodtam.Kerlon írta:calma, calma, Pochettino lesz az
mindent megnyerünk.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 11., hétfő 20:30
most aztán nagyon megnyugodtam.Kerlon írta:calma, calma, Pochettino lesz az
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 11., hétfő 19:52
HozzászólásSzerző: madridronie » 2018. június 11., hétfő 19:41
Erre azért szerintem kevesen gondoltak, bő 2 héttel ezelőtt!Ezekből a kacsákból is látszik, hogy olyan szinten meg vagyunk baszva, hogy 2 hét alatt még pletyka szinten sem sikerült egyetlen komolyan vehető jelöltet sem keríteni.
Így kell ezt, mennyből a pokolba, erre csak a legnagyobbak képesek.
#rip
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. június 9., szombat 16:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 9., szombat 10:15
Dehogy kell új elnök.wZoLee7 írta:Jo ez a cikk, foleg az utolso kerdes. Olvasas kozben az jutott eszembe, hogy hatalmas kar ezert a nyarert, mert Perez keresi a Zidane 2.0-t ahelyett hogy a valagan maradt volna es hagyta volna nyugodtan dolgozni a csapaton. Nem is ertem miert hiszi meg mindig, hogy a megfelelo emberek eljonnenek ide, ha beleakar szolni bizonyos dolgokban.
Ott tartok, hogy komolyan elkell gondolkodni egy uj elnokon a kovetkezo valasztasoknal.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem