de csak odavitték durentet és ez itt a fő baj, mindkét fél kellett hozzá. a csapat is akarta, a vezetés is akarta, durent is akarta.
a vezetést nem hibáztatom, nyilván mindenféle szempontból teljességgel megértem őket.
de én ha ilyen szintű játékos vagyok mint a gswben vagy durant, én nem akarok összeállni mással, én mindenkit le akarok győzni.
ez mindenféle sportágat összevetve a modern sporttörténelem során, tehát az elmúlt 120 évről beszélve, a leggyengébb, legnevetségesebb, legszánalmasabb döntés volt egy ilyen szintű játékostól.
nem tudom jobban megmagyarázni, a mögöttes dolgokat meg az egészet, más szavakkal, nézd meg a youtubeon, temérdek sportstalkshow foglalkozott vele.
érdekes módon a baloldali médiában elfogadott dolog volt, hogy vki egy olyan csapathoz igazol, aki ellen 3-1-re vezetett, aztán chokejob 4. negyedek után kikapjon, és utána pont ehhez az amugy is 73 győzelmes csapathoz igazoljon.
mennyire szánalmas

konkrétan pofán lett köpve minden, ami miatt szép dolog a sport.
de oké, megtörtént, már 2 éve, nem lehet mit tenni.
vagyis de, nem feladni egy nagydöntőt, mint egy halom buzi, mint ahogy ma hajnalban a cavs tette élén a plüsskecskével.