Azért az már kemény,hogy mi mindent megengednek maguknak

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 8., péntek 0:17
Azért az már kemény,hogy mi mindent megengednek maguknak
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 7., csütörtök 16:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 7., csütörtök 14:56
Azért írtam, hogy burkoltan hülyézte le, mert nem konkrétan rá mondta, hanem a felvetésére.CS0ki írta:Szerintem nem, csak szokásos média ferdítés. Nem mindegy, hogy valaki hülye vagy hülyeséget beszél.Ja, csak Firmino burkoltan lehülyézte Ramost
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. június 7., csütörtök 14:37
Szerintem nem, csak szokásos média ferdítés. Nem mindegy, hogy valaki hülye vagy hülyeséget beszél.Ja, csak Firmino burkoltan lehülyézte Ramost
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 7., csütörtök 13:36
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. június 7., csütörtök 13:36
Mondjuk a petíciózós klub és a sárdobálás nagy része mégcsak nem is Pool szurkolóktol jön. Ráadásul a média még olyanokat is behülyített, akik nem is értenek a focihoz.kodo írta:Támadásnak vette a poént.Realista24 írta:
Ja, csak Firmino burkoltan lehülyézte RamostArra reagálnia se kellett volna.
De nem sírták tele a médiát, különböző összeesküvés elméletekre hivatkozva. Meg a döntő előtt is viszonylag csend volt, számomra szimpatikus csapat maradt. A szurkolóik más téma, bár ott is van a kulturáltabb mag és a többi petíciózós, ahogy minden más klubnál.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 7., csütörtök 13:32
Szerintem pont ez a hallgatás ami undorító tőlük. Látják mi folyik a salah eset miatt és véletlenül sem szólalna meg az egyiptomi lufi. Sőt még kiadnak valami hamis orvosi vizsgálatot kariusról csak hogy szítsák a tüzet. Szerintem van az a pont amikor a vesztes félnek hozzá kéne szólni, de ők inkább hagyják,hiszen így legalább ők erkölcsi győztesnek tűnnek.kodo írta:pheco írta:Es meg, hogy hangoztattuk, hogy a Pool ellen fajna a legkevesbe a vereseg, mert legalabb szimpi csapat. Okadek, amit muvelnek a donto ota
Jatekosoktól és Klopptól se jött szembe semmi okádék megjegyzés velem.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. június 7., csütörtök 13:08
Támadásnak vette a poént.Realista24 írta:
Ja, csak Firmino burkoltan lehülyézte Ramost
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 7., csütörtök 13:02
Ja, csak Firmino burkoltan lehülyézte Ramostkodo írta:pheco írta:Es meg, hogy hangoztattuk, hogy a Pool ellen fajna a legkevesbe a vereseg, mert legalabb szimpi csapat. Okadek, amit muvelnek a donto ota
Jatekosoktól és Klopptól se jött szembe semmi okádék megjegyzés velem.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. június 7., csütörtök 13:02
pheco írta:Es meg, hogy hangoztattuk, hogy a Pool ellen fajna a legkevesbe a vereseg, mert legalabb szimpi csapat. Okadek, amit muvelnek a donto ota
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. június 7., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 7., csütörtök 10:09
Azt nem küldtem, hogy van olyan petíció, hogy ne kezdhessenek új petíciót a Pool drukkerek?Realista24 írta:A Pool drukkerek a Karius eset miatt újrajátszást akarnak![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 7., csütörtök 9:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 6., szerda 15:06
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. június 6., szerda 11:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. június 6., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. június 6., szerda 10:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 6., szerda 9:13
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 6., szerda 7:31
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. június 5., kedd 21:44
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem