A MU még mindig az egyik leghíresebb klub világszerte és ha minden igaz a legértékesebb is lett tavaly. Az általad vizionált szürkeségből sem egy 34 felé tartó játékos fogja kihúzni, mert azt mindenki látja, hogy CR-nek max 1-2 jó éve van már csak. De lehet az angol favágók között még annyi se lenne.ericco írta:A MU kb egy lepesre van attol, hogy a szurkeseg jo sokaig elnyelje oket. A manchesteri gyerekeken kivul ki az, aki manapsag MU szurkolo akar lenni? Ronaldo egy tokeletes marketingigazolas lenne nekik. Raadasul par evig meg a palyan is adhat nekik plusszt (eben szemely szerint nem vagyok annyira biztos).nzooli93 írta:Meglepodnek ha a mu ba menne. Mu se fog szerintem lassan 34 eves jatekosert ennyit adni, fizetesrol nem is beszelve, meg cr se akarhat mou semmilyen focijaban reszt venni.
Vannak olyan petykak is, hogy Mou maris osszebalhezott Alexisszel a 7-es mez miatt
Btw. minden évben ez van és minden évben lesz megegyezés. Szerintem maximum a PSG-be vehetné az irányt. Onnét viszont továbbra sem Neymart kéne elhozni, hanem Mbappet.