Mar evek ota...Remy írta:Iszonyat gyenge az Ajax.

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 18., szerda 21:10
Mar evek ota...Remy írta:Iszonyat gyenge az Ajax.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 18., szerda 21:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 18., szerda 21:05
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. szeptember 18., szerda 21:02
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 18., szerda 21:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 18., szerda 20:47
HozzászólásSzerző: hala real » 2013. szeptember 18., szerda 20:01
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 18., szerda 19:52
HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 18., szerda 19:43
A Juve sokkal kemenyebb mint a Milan szerintem. Ott szintkulonbseg van. Az Ajaxot nagyon harmatosnak erzem, de mondjuk a Galata sem egy nagy szam. Talan a merleg itt kicsit a Galata fele billenne nalam. A Kobenhavn viszont szerintem gyengebb mint a Celtic...'shutterisland írta:szerintem idén nem kaptunk kedvezőbb csoportot semmivel, mint ti.
a juve erősebb, mint a milan, viszont számunkra rengeteg gondot okozott a milan az utóbbi években, tavaly majdnem kiejtettek, előtte is volt, mikor x-eltünk velük a csoportban, és egyenes kieséses szakaszban is.
az ajax-galata valahol hasonló játékerőt képviselnek, oké, török pokol, de a játéktudást nem váltja ki, 0-1-ig vitte őket tegnap is.
a celtic-kobenhavn is nagyjából egál, viszont a celtic fizikailag, erőnlétben és keménységben tudja hozni azt, ami a barca ellen kell.
azért tartottam a miénket könnyebbnek, mert a körbeverést a milan-ajax-celtic hármas között kicsit valóságosabbnak hittem, míg a ti csoportotokban biztos voltam benne, hogy a juve és a real az egymás elleni meccseken kívül csak törökországban bukhat pontokat, erre ez már az első fordulóban megdőlt.
jah, ha már leendő ellenfelet néztek, én szeretnék egy real - arsenalt, mert özil miatt pikáns lenne.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 18., szerda 18:16
Csak azért mert ti tavaly szenvedtetek a milan-al attól még könnyebb ellenfél mint a Juventus. Szerintem semmi gondot nem fog okozni nektek idén.'shutterisland írta: a juve erősebb, mint a milan viszont számunkra rengeteg gondot okozott a milan az utóbbi években
Ezzel nem értek egyet, a törökök szerintem sokkal jobbak, az ajax olyan semmilyen.'shutterisland írta: az ajax-galata valahol hasonló játékerőt képviselnek
Ennek viszont én is örülnék, jó lenne megszórni őket.'shutterisland írta: jah, ha már leendő ellenfelet néztek, én szeretnék egy real - arsenalt, mert özil miatt pikáns lenne.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 18., szerda 18:08
Csak lehet hogy egyik a kórházba kötne ki,a másik meg mehetne zuhanyozni...de azon a meccsen pepét nyomatnám, csak balonak speciálba. :D
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 18., szerda 18:03
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 18., szerda 17:57
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. szeptember 18., szerda 17:57
nyolcaddöntőkben már számítok egy 100%-os Varanera.Galacticos írta:alo vs pepe. simán benne lenne hogy balot kiszórják, ha pepe meg ramos keményebbe odalép neki és nem hagyják hogy kihasználja a fizikai adottságait -mint tegnap drogbánál-.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 18., szerda 17:43
bár korán van még, de szerintem is megvan a csoport első helye számotokra.'shutterisland írta:bár korán van, de ezzel szerintem is megvan a csoport első helye számotokra,
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 18., szerda 17:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 18., szerda 14:14
Jó is lenne,mert ha megnyernénk a csoportot,akkor talán elkerülnénk a keményebb elkenfeleket,a bayern sztm megnyeri az övét,a dortmund is sanszos,barca,atma kilőve,mivel ugye azonos ország,juve megintcsak mert ugye azonos csoport,a két manchesteri csapatot nem érzem annyira erősnek idén,Mourinhoeknak se lehet gond...Az bizony. A Galasaray ellen otthon is elvárás a 3 pont, a Kobenhavn ellen is elvárható a 2 győzelem, a Juventus ellen meg csak annyi a feladat, hogy vagy toljunk két döntetlent vagy nyerjük meg a két meccs közül az egyiket, és meg is van a csoportelsőség. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2013. szeptember 18., szerda 10:42
HozzászólásSzerző: angus » 2013. szeptember 18., szerda 0:47
Hihetetlen, hogy ez az ember a cityben játszik, nagyobb csapatot érdemelne. De lehet csak az fáj, hogy nekünk 10 éve nincs egy ilyen vkp-nk.yaya touré ha úgy van akkor verd be 30-ról.![]()
kisgól is gól
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 18., szerda 0:05
Mert mindkettőre fogadtam, rossz volt nézni az összefoglalót, hogy a Sociedad képtelen volt egy gólt lőni, a Juve meg nem egy helyzetből egyet be is vesz, és 20 ból egyet tud gólraváltani.istimester írta:Volt vagy 62 516 helyzetük. Ha öt góllal győznek, nem szólhat a Koppenhága semmit.
A Sociedad is rendkivül peches volt, rengeteg helyzetet elpuskáztak.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem