Ha már mindenképpen kapust akar Perez, akkor legyen ő. Bár írtó nagy baromságnak gondolom a kapus cserét jelenleg.Realista24 írta:Az A Bola szerint ki akarjuk fizetni Oblak kivásárlási árát.

Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az A Bola szerint ki akarjuk fizetni Oblak kivásárlási árát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy Lemar sem ez a vonal, hogy minden áron gólra akar tőrni, de ő azért eredményesebb szokott lenni. Mondjuk az idei szezonja nem volt túl jó. Mané már sokkal megfelelőbb lenne erre a feladatra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Lucas patent kiegészítő ember, néha be is lehet rakni kezdőbe is, akár.....
de nem több.
Bale meg mint valami alien, olyan itt nálunk, meg azok a sérülések is....helyére kellene emberke, aki mehet kezdőbe.
a szokásos duma
Ase meg...még fiatal, de ha 2-3 éven belül nem dobbant be az ajtón, akkor majd mehet ő is, mert örökké biztos nem marad padon, sztm.
már ha marad addig, egyáltalán,
de nem több.
Bale meg mint valami alien, olyan itt nálunk, meg azok a sérülések is....helyére kellene emberke, aki mehet kezdőbe.
a szokásos duma

Ase meg...még fiatal, de ha 2-3 éven belül nem dobbant be az ajtón, akkor majd mehet ő is, mert örökké biztos nem marad padon, sztm.
már ha marad addig, egyáltalán,
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt mondtam anno én is, Asensioban meglenne rá a képesség, de fejben nincs benne az a gyilkos ráviszem a védőre és megbacok mindenkit, ami kellene. És ami megvolt szerintem, mikor berobbant.
Lucas amúgy jó erre meg Bale is, de egyik sem elég jó és elég konstans erre, csak villanásaik vannak.
Lucas amúgy jó erre meg Bale is, de egyik sem elég jó és elég konstans erre, csak villanásaik vannak.
Nem illik.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Zizu után egy olyan edző jöjjön aki
1. meg tudja mutatni az elképzeléseit egy játékosnak nem csak beszélni róla, (mert tényleg azután hogy milyen jól eljátszottak Zizuval edzéseken...)
2. De ha nem is, akkor is valaki olyan, aki le tud tenni az asztalra vmit ami ténylegesen mutatja hogy sikeres edző. (Pl. BL-ben elért vmit mostanában)
... szerintem....
És akkor talán tényleg Allegri van ehhez a legközelebb
1. meg tudja mutatni az elképzeléseit egy játékosnak nem csak beszélni róla, (mert tényleg azután hogy milyen jól eljátszottak Zizuval edzéseken...)
2. De ha nem is, akkor is valaki olyan, aki le tud tenni az asztalra vmit ami ténylegesen mutatja hogy sikeres edző. (Pl. BL-ben elért vmit mostanában)
... szerintem....
És akkor talán tényleg Allegri van ehhez a legközelebb

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Wenger valamiért nekem sem szimpatikus, már....régebben örültem volna neki.
Manapság fingom sincs ki kellene...ZZ vissza!
Vagy akkor dobjuk be Gutit, mellé valakit.
Manapság fingom sincs ki kellene...ZZ vissza!

Vagy akkor dobjuk be Gutit, mellé valakit.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Eddig is ez hiányzott. Elől nem volt meg a sebesség meg a dinamika. Ezért csalódtam utolsó hónapokban Asensioban, mert nagyon lófaszjóska volt. Vicc, de kb. Balebe volt ez meg egyedül, de rá meg nem szabad alapozni.ziro4vr írta:Azért látszik mit akart volna ZZ, összetartani a csapatot amennyire lehet, de előre egy agilis, gyors, technikás csapatot tenni Cé köré, akik kiszolgálják.
Perez meg DDG-t százért.![]()
Wenger nem kell továbbra sem. Langyos pocsolya lenne.
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért látszik mit akart volna ZZ, összetartani a csapatot amennyire lehet, de előre egy agilis, gyors, technikás csapatot tenni Cé köré, akik kiszolgálják.
Perez meg DDG-t százért.
Perez meg DDG-t százért.

Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem meg ki vagyok akadva Perez, Zidane, meg Cristiano miatt is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mané mellettAnthony írta:Az angolok Manét írták természetesen.Realista24 írta:Ha ZZ maradt volna, Lemar érkezett volna. L'Equipe
Jah meg Hazardot
Majd az olaszok is keresnek valakit, aki tuti jött volna, ha marad Zizou.

Fckin true. Allegri, én őt hoznám a jelöltek közül. Talán a legkisebb kockázattal ő jár.p.csabi1 írta:Szerintem Gutit is telibe fogják.
Az a baj,hogy hiába csűrjük csavarjuk nincs megfelelő ember jelenleg az edzői posztra.Ez az igazság sajnos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem mindenképpen egy fiatal merész edzőnek kellene jönnie.
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az angolok Manét írták természetesen.Realista24 írta:Ha ZZ maradt volna, Lemar érkezett volna. L'Equipe
Jah meg Hazardot

Majd az olaszok is keresnek valakit, aki tuti jött volna, ha marad Zizou.
Szerintem Gutit is telibe fogják.
Az a baj,hogy hiába csűrjük csavarjuk nincs megfelelő ember jelenleg az edzői posztra.Ez az igazság sajnos.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ott a pont. Hogyha Wenger jön, úgy telibe fogják szarni mint Benitezt.Realista24 írta:Guti még nem érte el, Wenger meg 15 éve volt tényező. Melyikkel járunk jobban? Egy feltörekvő, ambiciózus jelölttel vagy egy kiégett nyugdíjassal?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Guti még nem érte el, Wenger meg 15 éve volt tényező. Melyikkel járunk jobban? Egy feltörekvő, ambiciózus jelölttel vagy egy kiégett nyugdíjassal?R. Carlos írta:+1RealAsensio írta:Pedig lassan az egyetlen megoldas lesz a francia.
Bármennyire is szimpatizálok Gutival, még nem érte el azt a szintet, hogy ő itt edző legyen.
A többi nagy név (Pochettino, Allegri, Conte, Sarri stb.) egytől egyig kizárva már...
A többi név, ami felmerült Hierro, Raúl és Míchel nem valók ide edzőnek és lehet soha nem is lesznek itt azok...
Wenger az utolsó aki a kalapban maradt nálam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
+1RealAsensio írta:Pedig lassan az egyetlen megoldas lesz a francia.
Bármennyire is szimpatizálok Gutival, még nem érte el azt a szintet, hogy ő itt edző legyen.
A többi nagy név (Pochettino, Allegri, Conte, Sarri stb.) egytől egyig kizárva már...
A többi név, ami felmerült Hierro, Raúl és Míchel nem valók ide edzőnek és lehet soha nem is lesznek itt azok...
Wenger az utolsó aki a kalapban maradt nálam.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha ZZ maradt volna, Lemar érkezett volna. L'Equipe
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hagyjuk már Wengert meg a többi bukott senkit... Egyik se ide való.RealAsensio írta:Wengerrol miert nem irnak? Ennyire eselytelen vagy mi?Professore írta:Mai nevek: Conte es Scolari![]()
Lassan Perez papa feladhatna egy aprohirdetest....