Hat igen, de azok nem franciak mar, hanem inkabb vegyesfelvagotthala real írta:majd wengerBBeno írta:franciákat kéne erőltetni inkább.

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 6., szerda 20:28
Hat igen, de azok nem franciak mar, hanem inkabb vegyesfelvagotthala real írta:majd wengerBBeno írta:franciákat kéne erőltetni inkább.
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. június 6., szerda 19:27
majd wengerBBeno írta:franciákat kéne erőltetni inkább.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 6., szerda 19:02
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. június 6., szerda 19:00
Mondjuk a német utánpótlásnál nem sok jobb van a világon.RealAsensio írta:Nem olyan konnyu az. Egyebkent orulok, hogy eroltetjuk a brazil vonalat. Inkabb, mint az argentint vagy a holland/nemetet...Jim írta:biztos, hogy noname brazilokért kell kiadni 50 milliót??
inkább vegyünk 3-ért noname spanyolokat
lásd Asensio
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 6., szerda 18:57
Nem olyan konnyu az. Egyebkent orulok, hogy eroltetjuk a brazil vonalat. Inkabb, mint az argentint vagy a holland/nemetet...Jim írta:biztos, hogy noname brazilokért kell kiadni 50 milliót??
inkább vegyünk 3-ért noname spanyolokat
lásd Asensio
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. június 6., szerda 17:12
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. június 6., szerda 12:18
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. június 6., szerda 11:58
Kerlon írta:én ettől a Vini Jr-től azt várom, mint Gabigoltól. Valaki emlékszik még rá? Nem, érthető.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 6., szerda 11:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. június 6., szerda 11:27
Meg nyaron a bari meccsek alatt latni lehet majd, hogy mennyire eleg, valoszinu h semennyire. Valoszinuleg megy majd kolcsonbe es ha nem tud fejlodni akkor sosem fog itt jatszani.Realista24 írta:Vinicius július 17én csatlakozik a kerethez. Csak hogy örüljziro4vr írta:Nem tűnik rossznak a gyerek, persze nem egy Mbappé. De viniciusnál sokkal jobb, bár az a gyerek nem kiindulási alap semmiben.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 6., szerda 11:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 6., szerda 10:38
Vinicius július 17én csatlakozik a kerethez. Csak hogy örüljziro4vr írta:Nem tűnik rossznak a gyerek, persze nem egy Mbappé. De viniciusnál sokkal jobb, bár az a gyerek nem kiindulási alap semmiben.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 6., szerda 10:22
Ez azert is van, mert elfogytak a klasszisok. Kioregedett egy generacio, es egyelore nincsenek meg az utanpotlasaik, akik meg vannak, nem reg irtak ala mashova. Lassan Messi es CR is kifut, utana kik vannak?Kerlon írta:A bizonyított játékosok meg 100-nál kezdődnek, ehhez lehet hozzászokni. Übervilágklasszis Kane meg 250 millió.RealMadridFanatic írta:Az itt oly' népszerű eye-test alapján annyira nem tűnik Ő sem nagy durranásnak, de még mindig inkább benne látom a jövő nagy játékosát, mint Viniciusban.
Csak ezek az árak... 45-50-60 millió olyan srácokért, akik az égvilágon semmit nem bizonyítottak még. Nagyon rossz irányba halad a labdarúgás, úgyhogy utálom is a Realt, hogy felborította a piacot... Ja, nem, alig költöttünk az elmúlt években.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. június 6., szerda 10:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 6., szerda 9:46
A bizonyított játékosok meg 100-nál kezdődnek, ehhez lehet hozzászokni. Übervilágklasszis Kane meg 250 millió.RealMadridFanatic írta:Az itt oly' népszerű eye-test alapján annyira nem tűnik Ő sem nagy durranásnak, de még mindig inkább benne látom a jövő nagy játékosát, mint Viniciusban.
Csak ezek az árak... 45-50-60 millió olyan srácokért, akik az égvilágon semmit nem bizonyítottak még. Nagyon rossz irányba halad a labdarúgás, úgyhogy utálom is a Realt, hogy felborította a piacot... Ja, nem, alig költöttünk az elmúlt években.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. június 6., szerda 9:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 6., szerda 9:30
Ma amúgy 45 millióról írnak. Amúgy lehet azzal hívta fel magára Pérezék figyelmét, hogy hétvégén 9 perc alatt rúgott mesterhármast.ericco írta:Jaaj, azt hittem ez a kivasarlasi ar kifiztese uj info. Mea cupla.Realista24 írta:Ezt írtam tegnap
Ez a szoba se allnak a Barcaval pedig jo hir
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 6., szerda 9:28
Pellegrini: “A vezetőség megmondta, hogy kinek kellett játszania” http://madridom.hu/?p=120717BBeno írta:pellegrini is elmondta hogy felülről mondták meg neki hogy kinek kell játszania. elvielg ő nem nagyon engedett az utasításoknak. ronaldoval és raullal volt a legkönnyebb együtt dolgoznia.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. június 6., szerda 9:20
Jaaj, azt hittem ez a kivasarlasi ar kifiztese uj info. Mea cupla.Realista24 írta:Ezt írtam tegnap
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. június 6., szerda 9:19
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem