Ó ha tudnád mennyire nem.H.E.H.E. írta:még mindig az edzőt hibáztatjátok?
nem mindegy?
Tudnék mesélni, amíg Leekens lesz, addig foci nem.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. június 9., szombat 20:20
Ó ha tudnád mennyire nem.H.E.H.E. írta:még mindig az edzőt hibáztatjátok?
nem mindegy?
HozzászólásSzerző: flori » 2018. június 9., szombat 20:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. június 9., szombat 19:58
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 9., szombat 19:51
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. június 9., szombat 19:47
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. június 9., szombat 19:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. június 9., szombat 19:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 7., csütörtök 7:06
HozzászólásSzerző: flori » 2018. június 6., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. június 6., szerda 18:54
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. június 5., kedd 7:21
Tottinho írta:Magyar futball színvonalától függetlenül, miről is beszélünk? Nem unalmas még ez az állandó "magyaros" egymásra mutogatás? Vagy talán kevesebb meccset játszott a balmaz mint a többi csapat?Süti írta:A nyilatkozat is érthető szerintem, azután ahogy kiestek, köszönhető a Videoton 0 erőfeszítésének a DVTK ellen. Engem is letaglózna, most magyar futball színvonaltól függetlenül.
Egy ilyen öngól után... Egyébként figyelni kell azt is, ezt a szép magyar úriembert hogy megviseli ez az öngól.Visszakerestem, még Te is röhögtél rajta.Süti írta:Uzoma.![]()
![]()
Horváth Ferihez amúgy még ennyit, és ebbe nehéz is belekötni.
Urbánt miért nem alkalmazzák egy NB1es csapatnál sem? Ja, mert nem áll be a sorba meg a politikai hovatartozása miatt...
Persze most lehet itt azt mondani, hogy mit akar Ő csak a szája nagy stb. De úgy, hogy nem kap lehetőséget egyetlen egy első osztályú csapatnál sem, nehéz is bármit is mondani rá...
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. június 4., hétfő 23:59
Legtöbbször mostanában megyei szinteken? Ugyanúgy meglehetne neki adni az esélyt az NB1ben, nem biztos hogy ő lenne majd a leggyengébb edző közöttük, legalábbis a szintet lehet tudná tartani (ami nem nagy). De mondom, így, hogy nem kapja meg még az esélyt se az NB1-ben és igen, nem azért elsősorban mert homálynak tartják hanem mert nem áll be a sorba, így nehéz bármit is mondani rá.MVPP írta:Urbán már megmutatta mekkora edző alsóbb ligákban. Teljesen fogalmatlan.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2018. június 4., hétfő 23:22
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. június 4., hétfő 22:06
Magyar futball színvonalától függetlenül, miről is beszélünk? Nem unalmas még ez az állandó "magyaros" egymásra mutogatás? Vagy talán kevesebb meccset játszott a balmaz mint a többi csapat?Süti írta:A nyilatkozat is érthető szerintem, azután ahogy kiestek, köszönhető a Videoton 0 erőfeszítésének a DVTK ellen. Engem is letaglózna, most magyar futball színvonaltól függetlenül.
Visszakerestem, még Te is röhögtél rajta.Süti írta:Uzoma.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. június 4., hétfő 21:10
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. június 4., hétfő 20:55
Ebből Pinyő-Zizu csere lesz szerintem..Realista24 írta:Madridban meg edzőt keresnek.Kerlon írta: , ma el is küldték azt a tuskót.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. június 4., hétfő 20:50
Madridban meg edzőt keresnek.Kerlon írta: , ma el is küldték azt a tuskót.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. június 4., hétfő 20:46
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. június 3., vasárnap 18:25
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. június 3., vasárnap 17:49
Jajjj ne álszenteskedjünk már itt... Ez olyan mint, hogy elhiszed, hogy ez az utolsó forduló nem megbeszélve volt. 2 balmaz öngóllal, persze-persze...BarçaNorbi írta:Én sem értem miért kell őt bántani, ő legalább nem a "mindent leszarok, ha nem nyalják ki a seggem, akkor holnap tovább állok" vagy az "én mindent jól csináltam, a többiek a hibásak" típus.
Köszönöm9RoNaLdO9 írta:te hatalmas férfiaállat
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem