[quote="Babinho"]Hát biztos a legjobbjaink akkor a jövőben elfocizgatnának 5-7 milliókért mint most, ha Ronaldo megkapná a 30-40 millió nettóját...Az egész fizetési struktúrát felborítaná.
Erről beszéltem a napokban. Irreális elvárásai lehetnek.
Akármit tett, amit a napokban is művel, ahogy az egész ünneplés alatt viselkedett, hát rohadtul bosszantó.
Természetesen van igazság abban amit mondasz. Így is igen komoly összeget keres Ronaldo. Ő ennél jobb már aligha lesz így a fizetését sem feltétlen kellene emelni.
Viszont,ha Perez megígérte már a tavalyi Bl győzelemkor,hogy megkapja akkor tartsa a szavát. Azóta Ronaldo és a csapat hozott még egy Bl győzelmet így szerintem nem kérdés,hogy meg kell adni neki amit ígértek.
Oké, Ronaldo tegyük fel elmegy és jön helyette Neymar vagy valami hasonló kaliber.
A fizetési keret nem fog még jobban felbillenni? Neymar kevesebb pénzért nem fog jönni mint amit most keres. Így az mennyivel jobb,hogy a brazilnak fizetünk ki 40 milliót évente ?
Ronaldo már elért valamit. Letette az asztalra amit lelehetett. Még,ha teljesítményben már nem is feltétlen ő érdemli meg ezt az összeget én akkor is neki adnám.
Bárki fog jönni Hazard,Salah,Neymar mindegyik rekordgázsit fog kapni. Mert ez a Real Madrid. Presztízsként is kezeli a klub,hogy az ő nevükhöz fűződjön a legdrágább igazolás stb.
Mbappe azért nem kapta meg azt a 10+ millás fizut mert ő akkor még csak egy 18 éves kölyök volt, (Most is az csak már 19 éves

) akit nem akart Perez előrébb tenni a bérskálán mint Modricot,Kroost,Ramost stb... Jogosan. Bár talán ma már senki nem bánná,ha itt lenne.
De ebben is az a lényeg,hogy ha Mbapee befut megadjuk neki majd a 40 millát is. Mert nem lenne probléma. Akkor már egy sztárt igazolunk egy galaktikust. Viszont egy kölyöknek nem adjuk meg a 10 millát. Érdekes de valahol ez a Real Madrid.